Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

slm kızlar naBERSİNİZ....ben gün içinde ateşimi ölçüyorum 35,1 e düştü şaka gibi yaaa bebek 1 günde yerleşmiyormu :):):):)
bu ay çok dalgalı bir ateş tablom olmakla berbaer genelde 36,4 olarak bu aya damgasını vurdu :)
bu arada sağlık ocağına gittim aile hekimi çağırdı bana bi takım sorular sordu bebek istiyoruz dedim o zaman adetin 3-4 gün geçsin gel kanda bakalım dedi yaNİ BELEŞ :):):):):)
KIZLAR SİZDE GİDİN SAĞLIK OCASĞINDA baktırın yazık günah doktor doktor ne fark ederki

kız bahar ben bat ımı yanlıs vermişim ben artık 26 günde bir adet oluyorum 4 temmuzda adet olmam lazım ...aman allahım 7 gün var batıma o zaman 1 temmuzda doğum günüm

bebegimm insalah bu ay senden güzel haberleri alırızzzz.buayy bütün kankalarım dumur oldukk bi sen kaldın bekledigimm canimiiniçii

sağol canımbenim güzel düşüncelerin için inşallah hepimiz kalırız hiçbirşeye gerek kalmadan.ama herkes sevinecek bence bu topikte kimsenin boynu bükük kalmayacak sende tatilde kalcaksın.hem güneş deniz libidoyu yükseltirmiş siz artık patlatırsınız bombaları.

ohh daha iyi ya çok beklemiyceksin.inşallah hediyen gelir canım.

ayyy canım benim ya çok tşk edrim insallah öyle olur ve ben o hediyeyi son nefesime kadar basımın tacı gönlümün ilacı yaparım hadi hayırlısı bakalım ....insallah sende bende adet olmayız çünkü batlarımız aynı ben test yapmıcam canım en azında çok dayanamazsam 4 temmuz bat ya o gün zaten gelmesi gerekiyor ki şayet gelmezse 5 temmuzda test kaçamağı yapabilirim özledim kızzz çok heycanlı oluyor:):):):

ahh insalAH KIZZ.tatil dönüşüü hamileyimmmmmm diyebilirim inşALALHH.cumartesi gizidozz.tam temizlendigim günn.bakalım heray yeni umut istee

canlarım ben çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum inşallah hepinizin kalbindeki dilek gerçekleeşir çümkü hepiniz çoookkk güsel anneler olursunuz.

bu arada benim geçen ay idrar testindeki 2.çizgi hala duruyor ....ama bir fark var 2.çizgi silik ve renksiz yani 2.çizgi renksiz çıkarsa negatif oluyor kırmızı pembe olacak rengi o zaman kesin gebelik oluyor

tülaycım buarada özletme kendini arada gir böyle.daha hamile haberi vercem ona göre.

canim burdayim artık merAK ETMEE.yogun istediginiz üzerine tekrar döndüm aranizaaa.bende sizersizz kalmayacagimi anladimm.neti geri baglattımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…