- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.161
NisbHrrr Nisbhrrr canım bısey sorucammmm
evet canım aslında en doğrusu akışına bırakmak ama biliçaltımıza yerleşmiş yapamıyoruz hesap kitap yapmadan.
canim valla 2 ay akışına bırakacam sonrada aşılma yaptıracam zaten
bi güzel kafanı boşalt canım sonrası kolay olur zaten.inşallah gerek kalmaz ama.
insalah gerek kalmazzz.olcak olcaktAa AHH O Bİzaman cabuk gelsee.senin varmi belirti falan
kız bahar ben bat ımı yanlıs vermişim ben artık 26 günde bir adet oluyorum 4 temmuzda adet olmam lazım ...aman allahım 7 gün var batıma o zaman 1 temmuzda doğum günüm
yok tatlım ya daha 10gün var çarşamba progresteron testi yaptırcam bakalım.
bebegimm insalah bu ay senden güzel haberleri alırızzzz.buayy bütün kankalarım dumur oldukk bi sen kaldın bekledigimm canimiiniçii
ohh daha iyi ya çok beklemiyceksin.inşallah hediyen gelir canım.
sağol canımbenim güzel düşüncelerin için inşallah hepimiz kalırız hiçbirşeye gerek kalmadan.ama herkes sevinecek bence bu topikte kimsenin boynu bükük kalmayacak sende tatilde kalcaksın.hem güneş deniz libidoyu yükseltirmiş siz artık patlatırsınız bombaları.
canlarım ben çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum inşallah hepinizin kalbindeki dilek gerçekleeşir çümkü hepiniz çoookkk güsel anneler olursunuz.
tülaycım buarada özletme kendini arada gir böyle.daha hamile haberi vercem ona göre.
canım sen bana bilgilerini ver ben sana bakayım açıklayayım.en son adet olduğun tarih ne zaman.ve kaç günde bir adet oluyorsun onu söyle sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?