Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul eder....bizlerin günahlarını affeder....

inşallah bizlere hayırlı evlatlar nasip eyler....

bol bol dua ettim kızlar hepimize inşallah dualarımız kabul olur da meleklerimize kavuşuruz....

deryacım Yaa bugün ertele ben bıseyler duymustum kandılde hamıle kalanlarla ilgili
yanı dogrulugu ne derecedır bılınmez ama bence herseyde vardır bı hayır bak mısafırlerınde gelecekmıs sen bugün hıcbısey yapma bence

saol bıtanem senınde kandilin mubarek olsun
gecen ay benım adetımde 2 gun sürmüştü 3. ve diger gunler leke seklınde geldı sonrada tamamen kesıldı

tatlım ne duydun beee
merak ettim şimdiiii

klomenle beraber başka ilaçta kullandınmı bana dostinex folbol coraspin verdi günde bi tane kullandım

selam canım bu ay dostınex kullandıysan eger mıde bulantısı baş dönmesı ve kramplar normal
cunku bendee kullandım ve aynı belirtileri yasadım halsizlik iştahsızlık mıde bulantısı falan yasadım resmen depresyona girmiş gibiydim yerımden kalkamıyordum benı acayip kötü yaptı o ilaç bende hamılelik belirtisi sandım ama netten arastırdım dostınex yapıyormus bunu
inş. hamılesındır ama belirtiler zaten bu kadar cabuk baslamaz canım

senin de kandilin mübarek olsun tatlım
Rabbim dualarımızı kabul etsin ve sağlıkla bebeklerimize kavuşalım tez zamanda

amin tatlım.senin de kandılın mübarek olsun

kasık ağrım var 3-4 gündürrr
yumoşum mu çatladı neee

olabilir tatlım,benimki gecen ay çatladığında ne ağrılar çekmiştim,çatlıyoruz çatlıyoruzda spermcikler ve yumuşlarımız neden elektrik almıyorlar birbirlerinden onu anlamıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…