- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.281
Selam kızlar nasılsınız,kandiliniz mübarek olsun,dünden beri bizim modemde sorun var nete bağlanamıyorum,varmı yeni haberler.?
beloved11 dün test yaptıracaktı,geçmişi okudum sanırım gelmemiş,yada benim gözümdenmi kaçtı.?
bu arada benim adetim sadece 2 gün sürdü anlamadım gittii:26:
deryacım Yaa bugün ertele ben bıseyler duymustum kandılde hamıle kalanlarla ilgili
yanı dogrulugu ne derecedır bılınmez ama bence herseyde vardır bı hayır bak mısafırlerınde gelecekmıs sen bugün hıcbısey yapma bence
klomenle beraber başka ilaçta kullandınmı bana dostinex folbol coraspin verdi günde bi tane kullandım
allahım inşallah bu mübarek günde dualarımızı kabul eder....bizlerin günahlarını affeder....
inşallah bizlere hayırlı evlatlar nasip eyler....
bol bol dua ettim kızlar hepimize inşallah dualarımız kabul olur da meleklerimize kavuşuruz....
deryacım Yaa bugün ertele ben bıseyler duymustum kandılde hamıle kalanlarla ilgili
yanı dogrulugu ne derecedır bılınmez ama bence herseyde vardır bı hayır bak mısafırlerınde gelecekmıs sen bugün hıcbısey yapma bence
tatlım ne duydun beee
merak ettim şimdiiii
Nasılsın şekerrr
hiraaaaaaaa
baharrrrrr
amin tatlım.senin de kandılın mübarek olsunselam bebişler kandiliniz mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhh.
Bende iyiyim kuşumm merciii
amin tatlım.senin de kandılın mübarek olsun
kasık ağrım var 3-4 gündürrr
yumoşum mu çatladı neee
selam bebişler kandiliniz mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhh.
olabilir tatlım,benimki gecen ay çatladığında ne ağrılar çekmiştim,çatlıyoruz çatlıyoruzda spermcikler ve yumuşlarımız neden elektrik almıyorlar birbirlerinden onu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?