Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

10 gündür ağrıdan miğde bulantısından mahfoldumyemek falan yiyemiyorum ama sürekli afedersin istifra başka bi belirti yok ağrı ve bulantı.15 gün sonra belli olur diyolar ölücem meraktan :)

10 gündür ağrıdan miğde bulantısından mahfoldumyemek falan yiyemiyorum ama sürekli afedersin istifra başka bi belirti yok ağrı ve bulantı.15 gün sonra belli olur diyolar ölücem meraktan :)

Canım bebiş varsada bu kadar erken başlamaz belirtiler diye düşünüyorum ben ,inşallah yanılıyorumdur ve Rabbim bebişini göndemiştir sana

inşallah.ilk klomen kullanışımdada böyle ağrı şişkinlik vardı kiste çevirdi hemde bisürü 25 cm kadar hastanede yattım serum tedavisiyle geçti.yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum ondan bu sabırsızlığım birazda

ikinci denemem canım benim ilkinde nurtopu bissürü kisttim oldu :) göbekten vuruluyor merak etme acımıyor zaten ucu çok ince ama 10 gündür kasıklarımda çok ağrım var benim 3 tane yumurtam oldu üçüde sağ yumurtamda solda olmadı şimdide beklemedeyim hakkında hayırlısı olsun seninde

elhamdülillah tatlım regli bitti çalışmalara başlayacgm inş allahın izniyle bu ay kısmet olur inş ya
senden nbr
ben heycanlıyım canım yarın çatlatma iğnesi olucam bakalım

hadi hayırlısı inş. canım benim güzel hebelerini bekliyoruz.

ne kadar oldu isteyeli canım ilk tedavi yöntemi bumu ay inş olumlu sonuçlanırda miningn bi an önce gelir
15 ay oldu tatlım ama bu ilk denemem çatlatma iğnesini inşallah bu ay gelir bebeğim
senin kaçtane yumurta oluştu bi de benim e2 testi yapıldı 1128 çıkmıştı 10 gün önce %90 üçüz dedi dr tutarsa tabi
oy oy oy maşallah rabbim kimseye kaldıramıyacağı yük vermezmiş hayırlısı inşallah canım benim.yarınki kontrolde belli olucak kaç yumurta oluştuğu ona göre iğneyi paıcak heralde canım yarın 12 de randevum
klomenle beraber başka ilaçta kullandınmı bana dostinex folbol coraspin verdi günde bi tane kullandım

ben sadece klomen kullandım tatlım

canlarım benim çıkmam lazım kocaman öptüm hepinizi bu gece birbirimiz için bol bol dua edelim.dualarda buluşmak dileğiyle hepinizin kandili mübarek olsun.

inş canım ya allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…