- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.301
kızçeler ben kaçıyorum
öpüldünüz hepiniz
tüm dualrımız kabul,günahlarımız affolsunn
ne duydun kızzz???
selam bebişler kandiliniz mübarek olsun tüm dualarınız kabul olsun inşallahhhhhhhh.
kızlar ben yarın progresteron testi yaptırmaya gidicem ama hiç gidesim yok bu test çok önemlimi yaptıran varmı aranızda?
Canım sanırım bu testle yumurtlayıp yumurtlamadığına bakılıyor..
hımm sağol canım ama doktor görmüştü 2 tane yumurtam vardı acaba çatladığına mı bakacak.neyse inşallah giderim sabah kalkabilirsem.sen ne durumdasın canım?
16,gün çatlamıssın canım ....16,günü değerlendirdinizmi peki.....şimdi yapman gereken ateşinin 36,2 den yüksek çıkması ve yüksek kalması yüksek kalırsa gebe oluyorsun veya sabit kalırsa....3. gün 36.3
4.gün 36.3
5.gün 36.3
6. gün 36.4
7.gün 36.2
8.gün -----
9.gün 36.1
10.gün 36.2
11.gün 36.3
12.gün 36.0
13.gün 36.3
14.gün 36.3
15.gün 36.3
16.gün 35.8
17.gün (bugün) 36.2
tatlım bi bakarmısın ben çatladım mııııı
selam kızlar reglime 6 gün kaldı ama bugün canım çok tatlı istiyo gögüslerim çok şişdi ve acıyr ya hehalde adetmi olcam yabu kadar erken mi acaba bu neyin nesi heee bide sabah ateşimimi ölçtüm 36,4 ten 36,2 ye düşmüş sanırım bu ayda tutmadı
bu arada kandilni< z mübarek olsun
Tam emin değilim bende,burada kızlar yazmıştı bir ara,ordan kalmış aklımda,neyse ne sen git baktır bitanem,kontrollerini aksatmaki şansın artsın...
Benim adetim çok az geldi ve iki gün sürdü,bugün çok hafif leke şeklinde,bende kontrole gidecem ama rahim filminide çektiremedik randevum yarındı,gecikme olduğu için iptal oldu,aradık hastaneyi söyledik,tekrar randevu almak istedik vermediler,iki ay boyunca hsg çekilmiyecekmiş,nasıl üniversiteyse artık,eşimde testini vermedi vermek istemiyor,ee bu durumdada doktora gidemiyecem
yap bence yaptım ben erken yaptım gerçi ama yumurtanın çatlayıp çatlamadıgı anlaşılıyo ona göre tedavi yapılıyokızlar ben yarın progresteron testi yaptırmaya gidicem ama hiç gidesim yok bu test çok önemlimi yaptıran varmı aranızda?
inşallah canım sabah gidicem.yap bence yaptım ben erken yaptım gerçi ama yumurtanın çatlayıp çatlamadıgı anlaşılıyo ona göre tedavi yapılıyo
bide kızlar bugün reglimin 8.günü bel agrım ve yumurta akı kıvamında akıntım var sizce yumurtlayackmıyım erken deglmi gerçi bu ay reglim 25.gün geldi
öyle yapıyorm ama ne bileym belki reglim arası 25 gün oldugu için erken yumurtlama olablr diye düşündm senin 21.gün yarın sanırım test o günde yapılıyo çünküinşallah canım sabah gidicem.
canım adet sonrasıda akıntı oluyor ama erken çatlama ihtimalide var hatta bazı kadınlar adet döngüsü içindeyken bile yumurtası çatlayabiliyor sen değerlendir kafan rahat olsun.
öyle yapıyorm ama ne bileym belki reglim arası 25 gün oldugu için erken yumurtlama olablr diye düşündm senin 21.gün yarın sanırım test o günde yapılıyo çünkü
hayır etmiyo tatlım bana reglinin 3.günü gel dedi yumurtam çatladı geçen ay hatta 5 ve üzeri normalmş dedi gerçi ben 17.gün yapmştım yanlış anlamışım ama yinede çatlamş döllenme olmadı ama işte reglinin 3.günü gel tedaviye dedievet canım yarın 21.günüm kan ile bakılıyor.ama eğer çatlama falan olmadıysa doktor alttan muayene edermi acaba.
hayır etmiyo tatlım bana reglinin 3.günü gel dedi yumurtam çatladı geçen ay hatta 5 ve üzeri normalmş dedi gerçi ben 17.gün yapmştım yanlış anlamışım ama yinede çatlamş döllenme olmadı ama işte reglinin 3.günü gel tedaviye dedi
rica edrm tatlım inş çatlamş döllenmeye başlamştr hiçbirine gerek kalmz inştamam canım teşekkür ederim.
rica edrm tatlım inş çatlamş döllenmeye başlamştr hiçbirine gerek kalmz inş
inan bende aynı şeyi düşünyrm o yüzden bu ay gitmedm bi ay daha beklicem gel dedi ama gitmicem bakalım inş rabbim kısmet edrinşallah canım inşallah tek isteğim bu çünkü biliyorum ki tedavi süreci beni çok yıpratır.stres yaparım ben.şimdiden zaten çok ayrıntılı düşünüyorum.tedavi sürecinde heralde kafayı yerim.:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?