Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Ben kullanıyorum şişede minicik beyaz pazartesi perşembe içiyorum hamile kalmayı kolaylaştırıyor hemde kist olmasını engeliyor değerlerini dengeliyo ama yan etkileri çok olan bi ilaç baş dönmesi istifra karın ağrısı falan

kız yoka 2 tane yumurtan vardıda ayrı ayrımı yumurtladın acep :26:

deryosumm hayırrr buldummm 12. gun yumurtlamıssın sen canım cunku düşüşle yukseliş 0.3 olması lazım ama 16. gunde düşüş 0.3 yukseliş 0.4 dengesızlık var yanı anladınmı kuzum

canim bayanlar nazen 2 defa yumurtlar böylede olabilirr.

üzülme canım benimde prolaktin yüksekti dostinex kullandım ve düştü....hiç canını sıkma ve de üzülmeee....

mrb kızlar ben geldim kusura bakmayın ben fazla giremiyorum misafirlerim varda....kaçamak kaçamak giriyorum...nasılsınız bakalımmm...

olabilir kuzum dün doktor bana 1 yumurtan gelişmiş 2 tane de gelişmeye devam ediyo dedi yani farklı zamanlarda çatlayabilir

hmmm anladım canımm
umarım bu kezz tutarrr

anammm bi de ikisi de tutarmışşş
çift yumurta ikiziiii

Son düzenleme:
hadi inşallah.canım bişi sorucam.çatladıktan sonra ateşin hep yüksek kalırsa bebiş var demek dimi

yukselip hep aynı sınırda ilerlerse hamılesın demekmiş azönce tulaydan duydum ama iniş cıkış yasarsa o zaman gebelık yok demekmiş..
buda adetın 23. gununden sonraymıs

tatlım ama adetime 1 hafta var gebelik negatif çıktı ama hala içimde bir şüphe var adetim gelmeden umudumu kaybetmiyorum.içimde bir his kesin gebe değilsin diyor ama varsa bile bu ilaç zararlı olur diye düşünüyorum.
bana da doktor haftada 2 tane dedi canım.ama aklıma takılan adetin 3.günü 13.30 çıkması ve 21.gün 66 çıkması kafamı karıştırdı neden böyle oldu diye düşünüyorum.gebeliktede bu hormon yükselirmiş ama test sonucum negatif adete 1 hafta var.
üzülme canım benimde prolaktin yüksekti dostinex kullandım ve düştü....hiç canını sıkma ve de üzülmeee....

teşekkür ederim canım ilgin için.dün çok üzüldüm duyunca ama bugün biraz daha iyiyim şimdi de kullanmakta kararsız kaldım ya bebek varsa diye.

yukselip hep aynı sınırda ilerlerse hamılesın demekmiş azönce tulaydan duydum ama iniş cıkış yasarsa o zaman gebelık yok demekmiş..
buda adetın 23. gununden sonraymıs

bakıyorum ögrendiklerini ögretiyosun eferim sanaa

ateşin yükseldiği gün çatlıyor sen kaç günde bi adet görüyorsun 30 mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…