- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.761
meltem 16.gün yumurtlamısın diyoooo yaniiii ateşin 35.8 olduğu günnnn
ama o zaman 2 kez 0.3 lük düşüş ve yükseliş yaşamış oluyorum
hem 12.gün hem de 16.günnn
oooooofffffffff kafam karıştıııı
kız yoka 2 tane yumurtan vardıda ayrı ayrımı yumurtladın acep :26:
meltem 16.gün yumurtlamısın diyoooo yaniiii ateşin 35.8 olduğu günnnn
ama o zaman 2 kez 0.3 lük düşüş ve yükseliş yaşamış oluyorum
hem 12.gün hem de 16.günnn
oooooofffffffff kafam karıştıııı
ayy meltem kafam çok karıştı bilemedım ki ben yaaaa??????
olabilir mi kiii
hiraaaa çok kötüyüm çok üzgünüm anlatamambugün doktora gittim prolaktin 66.22 çıktı progesteronda 19.6 çıktı doktor sadece yüksek dedi bişeyde anlatmadı.ama gebelikten şüphelendi ve test istedi sonuç 0.1 çıktı çok mutsuzum bu ayda olmadı
canim bayanlar nazen 2 defa yumurtlar böylede olabilirr.
olabilir kuzum dün doktor bana 1 yumurtan gelişmiş 2 tane de gelişmeye devam ediyo dedi yani farklı zamanlarda çatlayabilir
hadi inşallah.canım bişi sorucam.çatladıktan sonra ateşin hep yüksek kalırsa bebiş var demek dimi
tatlım ama adetime 1 hafta var gebelik negatif çıktı ama hala içimde bir şüphe var adetim gelmeden umudumu kaybetmiyorum.içimde bir his kesin gebe değilsin diyor ama varsa bile bu ilaç zararlı olur diye düşünüyorum.hs geldıns ekerım bende bu ay dostınex kullandım adetın gelmeden almalısın ve adetın geldıgındede 2. gunu gidip prolaktın testı yaptırırsın cunku en net sonuc adetın 2. gunu cıkıyor tüm hormonlarla ilgili mesela ben adet oldum yarın ölçtürücem bakalım ne derece faydasını görmusum ilacın...
İlacın yan etkıleride cok fazla hamılelık belirtileri yasatıyor ınsana sakın aldanma derim..
Bas dönmesı halsizlik mide bulantısı uyku halı hatta depresyonda gibi süzülüyorsun 4-5 gun sürüyor sonra kendılıgınden kayboluyor sekerim sakın panik olma.. simdiden gecmı olsun tatlım..
bana da doktor haftada 2 tane dedi canım.ama aklıma takılan adetin 3.günü 13.30 çıkması ve 21.gün 66 çıkması kafamı karıştırdı neden böyle oldu diye düşünüyorum.gebeliktede bu hormon yükselirmiş ama test sonucum negatif adete 1 hafta var.Ben kullanıyorum şişede minicik beyaz pazartesi perşembe içiyorum hamile kalmayı kolaylaştırıyor hemde kist olmasını engeliyor değerlerini dengeliyo ama yan etkileri çok olan bi ilaç baş dönmesi istifra karın ağrısı falan
üzülme canım benimde prolaktin yüksekti dostinex kullandım ve düştü....hiç canını sıkma ve de üzülmeee....
sende tatlısımmm öpüldünnnnkızçelerrr ben çıkıyorummmm
yumurtalarınzaaa iyi bakınnnnn
benim adaşım mı var burdaa.............meltemmmmmmmmmm.................
hmmm anladım canımm
umarım bu kezz tutarrr
anammm bi de ikisi de tutarmışşş
çift yumurta ikiziiii
yukselip hep aynı sınırda ilerlerse hamılesın demekmiş azönce tulaydan duydum ama iniş cıkış yasarsa o zaman gebelık yok demekmiş..
buda adetın 23. gununden sonraymıs
hmm evet sen de aynı yorumu yaptınnn
ama şunda anlaşamıyoruz galiba
ateşin düştüğü gün mü çatlıyor yükseldiği gün müüüüü????
ve benım tekrar 16.gün 35.8 e düştüüü sonra 36.2 lerde 3 gündür bu ne?
sende tatlısımmm öpüldünnnn
ewett benımmmm meltemmmmm=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?