- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.721
slm kızlar diyeceğim ama topikte bir allahın kulu yok :):):)
bu sabah ateşimi ölçtüm 36,3 çıktı
bir gün iniyor birgün çıkıyor napıyor bu ateş benle dalgamı geçiyor anlamadım :)
midemde hafif bir bulantı var öyle ağır şeyleri et tavuk ve yağlı şeyleri değil yemek görmek bile istemiyorum
insallah bu sayede kilo veririrm yemek yemiyorum dünden beri ama karnım hep tok gibi
adetime 4 gün kaldı ..
gögüslerim çok fena şişti ve elimi sürdüğümde ağrı var ayrıca uclarına dokunduğumda acıyor ...
diğer aylar olsaydı hemen koşa koşa idrar tesi almıstım ama yok almıcam içimden bir his alma diyor ...
hem hamileysemde adetim geçmiştide öyle öğrendim diye hava atarım :)):):)
pazartesi günü 4 temmuz aksama kadar beklicem kırmızılar gelmezse test alıcam 5 temmuz salı günü allah nasip ederse yapıcam ...
yarında benim doğum günüm 28 yasına giriyorum kızlar ...
günaydın kızlaaarr
slm sarecımm iğnenide vurulmussun hayırlı olsun kuzum
Rabbım yardımcın Olsun meleğini sana bagıslasın inşallah emeklerinin karsılıgını görürsün
kuzummmm hoşgeldinn
hoşbulduk bebeğimmm çok heyecanlısın dimi
inşalah tutar ilk denemeızde tatlım
ayy kesın catlıyorsunnnn ateş ölçme yöntemını sende uygulasaydın keşke iyice anlardık ne oldugunukızlar benim kasıklarımda hafif bi ağrı var çatlıyorum galiba
slm kızlar ben hamileyim ama çok ağır geçiriyorum yine ağır bulantı ve halsizlik kilo kaybı çok zor hamielleiğin tadını bile çıkaramadım öğürmekten çocuk çıkacak ağzımdan artık.inşşallah benim gibi olmazsınız hayırlısı hepimiz içinde.
ayy kesın catlıyorsunnnn ateş ölçme yöntemını sende uygulasaydın keşke iyice anlardık ne oldugunu
hayırlıs olsun canım hamıleliğin cokta gecmıs olsun umarım hemen gecer bu tür rahatsız edıcı durumlar
Bıraz dayan tatlım meleğine kavusunca herşey gecıcek Allahın izniyle bence herşeye deger bebegını düşün Mutlu Ol kendılıgınden gecıcektır zaten ..
Allah yar ve yardımcın oLsun
evet kuzum bugün çatlıyorum inşallah bu ara çalışıcaz epey
huhuhuhuhuhuhu
hos geldın tatlımmmm bende şükür adet oldum ve ilk defa tam zamanında geldııı
Bu ay guzel gecıcek Allahın izniylee cunku yumurtlama tarıhımı net bı sekilde hesaplayabılecegım gecen ayda 41 gunde olmustum
ve bu ay tam 41. gunumde geldııuzun aralıklarlada olsa duzene girmesı benı cok sevındırdı
sen nasılsın tatlım
kuşum ben şu ölçüm işini bi türlü çözemedi yaa yorumlayamıyorum hiç :44:
sen ölç biz yorumlarız bende baya bı çözmeye basladım gibi
mesela 3 gundur ölçüyordum ben 36.4- 36.6- bugünde 36.3 e düşünce adet olacagım dedim ve cıdden 2-3 saate kalmadı geldı adetım
ciddi anlamda önemli bıseymıs hıc gebelık testıne falan ihtiyac yok simdiden basla bence sende ölçmeye hıc degılse gebelık ıcın yorum yaparız sekerim
Sabah hergun aynı saatte yataktan hıc kalkmadan dil altından ölçeceksın başucuna koyarsın termometreyı
sen ölç biz yorumlarız bende baya bı çözmeye basladım gibi
mesela 3 gundur ölçüyordum ben 36.4- 36.6- bugünde 36.3 e düşünce adet olacagım dedim ve cıdden 2-3 saate kalmadı geldı adetım
ciddi anlamda önemli bıseymıs hıc gebelık testıne falan ihtiyac yok simdiden basla bence sende ölçmeye hıc degılse gebelık ıcın yorum yaparız sekerim
Sabah hergun aynı saatte yataktan hıc kalkmadan dil altından ölçeceksın başucuna koyarsın termometreyı
çalış tatlım çalış ben de çatladım galiba ama emin değilim
gerçi karanfille tülay çatlamışsın dedi ateşime göre ama...
hoşgeldin bebişşşşşş
hadi inşallah kuzum tembellik yapmadın dimi iyi çalışsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?