- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.741
hoşgeldin bebişşşşşş
yok tatlım çalıştıkkk
[sıze=3]hoşbuldukk canlarim neler yapıyosunuz bakalımmohhhhhhhhhhhhhhhh afiyet olsun tülüşümm hoşgeldinn
[sıze=3]hoşbuldukk canlarim neler yapıyosunuz bakalımm[/sıze]
kızlar azönce dostinexi aldım ama ne kadar küçük bi ilaçmış.daha kullanmadım adetim gelince kullansam olurmu sizce.
patatess kızartıyorum
denize pikniğe gidicez dee....
bi de anasayfaya ateş tablomla ilgili başlık açtımmm
canım ben hiç kullanmadım o ilacı hiç bilmiyorum.hatice kullanıyodu galiba
ayyy ne hoşş canim benim.iyi eglen barii.bende bugun mantı yapcamm.acayip canim istediii.bende insalah cumartesigünü denize girebilcemm.ayy çok haycanlıyımm.iyi yapmıss başlık acmıssın bende bu ay atesimi koyarım
12. gun yumurtlamıssın sanırım deryosum 13. gundede çatlamıs gibi görünüyor hadı bakalım hayırlısı12 haziran - 1.gün
13 haziran - 2..gün +
14 haziran 36.3 3.gün
15 haziran 36.3 4.gün
16 haziran 36.3 5 .gün(+
17 haziran 36.4 6.gün
18haziran 36.2 7.gün+
19haziran -- 8.gün
20 haziran 36.1 9.gün(polen)+
21 haziraan 36.2 10.gün (polen)
22 haziran 36.3 11.gün(polen)+
23 hazıran 36.0 12.gün(polen)
24 hazıran 36.3 13.gün (polen)+
25 hazıran 36.3 14.gün(polen)
26.haziran 36.3 15.gün(polen)+
27haziran 35.8 16.gün(polen)
28 haziran 36.2 17.gün (polen)+
29haziran 36.1 18.gün (polen)
30haziran 36.2 19.gün(polen)
kızçeler yorumlayabilir misniz bakalım siz ne diyeceksiniz?
ne zaman çatladımmmm:44:
ayyy ne hoşş canim benim.iyi eglen barii.bende bugun mantı yapcamm.acayip canim istediii.bende insalah cumartesigünü denize girebilcemm.ayy çok haycanlıyımm.iyi yapmıss başlık acmıssın bende bu ay atesimi koyarım
12. gun yumurtlamıssın sanırım deryosum 13. gundede çatlamıs gibi görünüyor hadı bakalım hayırlısı
hmmmm mantııııı bayılırım kendin mi açtın hamurunu??
bu sabah başladım tatlım dediğin gibi gebelik için yorumlarız artık. bu sabah 36.1 di
hmm evet sen de aynı yorumu yaptınnn
ama şunda anlaşamıyoruz galiba
ateşin düştüğü gün mü çatlıyor yükseldiği gün müüüüü????
ve benım tekrar 16.gün 35.8 e düştüüü sonra 36.2 lerde 3 gündür bu ne?
afiyet olsun canım mantıda yaparmış becerikli hatun.ben de ateş ölçme yöntemini deniycem bu ay.her ay başka bişey deniyorum ve her doktora gittiğimde başka bi sorun olduğunu öğreniyorum.bakalım başa çıkabilecekmiyim.
ooooohhhhh eline sağlıkkevett caniminiçii kendim actımm.kaç gecedir rüyama giriyoo deli olcam.üzerinede sarımsaklı yogurdu döktümmüü ohhhhhhh
deryos ben o 35.8 i 36.8 görmusum evet 16. gun çatlamıssın sen cunku arada tam 0.3 yukseliş var
canim benim bilseydim bu ateşş yöntemini çoktan denerdim.acayip faydalı bişi.ne test almana gerek kalıyoo nede umutlanmanaa yumurta çatladıktan 3 gün sonra ne olcagi meydana çıkıyoo.mutlaka yap bencee.
kızlar azönce dostinexi aldım ama ne kadar küçük bi ilaçmış.daha kullanmadım adetim gelince kullansam olurmu sizce.
ateş baya düşük olduguna göre çatlamaya abslamıs yarın birde 0.3 yukseliş olursa en az demekki yumurtluyorsun sekerimm
meltem 16.gün yumurtlamısın diyoooo yaniiii ateşin 35.8 olduğu günnnn
ama o zaman 2 kez 0.3 lük düşüş ve yükseliş yaşamış oluyorum
hem 12.gün hem de 16.günnn
oooooofffffffff kafam karıştıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?