Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

patatess kızartıyorum
denize pikniğe gidicez dee....
bi de anasayfaya ateş tablomla ilgili başlık açtımmm

ayyy ne hoşş canim benim.iyi eglen barii.bende bugun mantı yapcamm.acayip canim istediii.bende insalah cumartesigünü denize girebilcemm.ayy çok haycanlıyımm.iyi yapmıss başlık acmıssın bende bu ay atesimi koyarım

hmmmm mantııııı bayılırım kendin mi açtın hamurunu??

12. gun yumurtlamıssın sanırım deryosum 13. gundede çatlamıs gibi görünüyor hadı bakalım hayırlısı

afiyet olsun canım mantıda yaparmış becerikli hatun.ben de ateş ölçme yöntemini deniycem bu ay.her ay başka bişey deniyorum ve her doktora gittiğimde başka bi sorun olduğunu öğreniyorum.bakalım başa çıkabilecekmiyim.

12. gun yumurtlamıssın sanırım deryosum 13. gundede çatlamıs gibi görünüyor hadı bakalım hayırlısı

hmm evet sen de aynı yorumu yaptınnn
ama şunda anlaşamıyoruz galiba
ateşin düştüğü gün mü çatlıyor yükseldiği gün müüüüü????

ve benım tekrar 16.gün 35.8 e düştüüü sonra 36.2 lerde 3 gündür bu ne?

deryos ben o 35.8 i 36.8 görmusum evet 16. gun çatlamıssın sen cunku arada tam 0.3 yukseliş var

canim benim bilseydim bu ateşş yöntemini çoktan denerdim.acayip faydalı bişi.ne test almana gerek kalıyoo nede umutlanmanaa yumurta çatladıktan 3 gün sonra ne olcagi meydana çıkıyoo.mutlaka yap bencee.

evett caniminiçii kendim actımm.kaç gecedir rüyama giriyoo deli olcam.üzerinede sarımsaklı yogurdu döktümmüü ohhhhhhh
ooooohhhhh eline sağlıkk

deryos ben o 35.8 i 36.8 görmusum evet 16. gun çatlamıssın sen cunku arada tam 0.3 yukseliş var

ama 12.günde de 0.3 lük düşüş ardında 0.3 lük yükseliş varrr :44::44::44:

canim benim bilseydim bu ateşş yöntemini çoktan denerdim.acayip faydalı bişi.ne test almana gerek kalıyoo nede umutlanmanaa yumurta çatladıktan 3 gün sonra ne olcagi meydana çıkıyoo.mutlaka yap bencee.

evet canım kesin yapcam bu ay ama hala bir derecem yok gidip alayım bugün en iyisi erteleyince alamıyorum.

meltem 16.gün yumurtlamısın diyoooo yaniiii ateşin 35.8 olduğu günnnn
ama o zaman 2 kez 0.3 lük düşüş ve yükseliş yaşamış oluyorum
hem 12.gün hem de 16.günnn

oooooofffffffff kafam karıştıııı

kızlar azönce dostinexi aldım ama ne kadar küçük bi ilaçmış.daha kullanmadım adetim gelince kullansam olurmu sizce.

hs geldıns ekerım bende bu ay dostınex kullandım adetın gelmeden almalısın ve adetın geldıgındede 2. gunu gidip prolaktın testı yaptırırsın cunku en net sonuc adetın 2. gunu cıkıyor tüm hormonlarla ilgili mesela ben adet oldum yarın ölçtürücem bakalım ne derece faydasını görmusum ilacın...
İlacın yan etkıleride cok fazla hamılelık belirtileri yasatıyor ınsana sakın aldanma derim..
Bas dönmesı halsizlik mide bulantısı uyku halı hatta depresyonda gibi süzülüyorsun 4-5 gun sürüyor sonra kendılıgınden kayboluyor sekerim sakın panik olma.. simdiden gecmı olsun tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…