Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

sen niye bu kadar sert çıkıyosun ki şimdi..
burda kendi belirtilerinle kimseninkini kıyaslayamazsın bu bir gerçek, hem senin iyiliğin için yazdım böyle kendini yıpratıyorsun diye, haa sen kötü niyetle alıyorsan o da benim sorunum değil canım

olsun kuzum orası da güzel, ben üni. deyken gitmiştim arkadaşıma, valla antalyadan farkı yok

3 senedir üstüste gittim.bögg geldiii.ama neyaplım gene gitcemm.aman maksat kocamla huzurlu bi tatil gecirmekk.yoksa biliyosun yüzme havuzlu evde oturuyorumm

kızlar merhaba pembiqim hoşgeldin.neler olmuş okudum üzüldüm de açıkçası.ebru tamamen yanlış anlamış.ebrucum okuyorsan sanada söylüyorum bunu tartışmayı sonra okuyan bir kişi için gerçekten pembiq sana başka bişey demiş.sende hassa olduğundan yanlış anlamışsın.ama öncelikle keşke ne demek istediğini sorsaydın.sakın yanlış anlama taraf falan değilim ama objektif bi şekilde okudum ve gerçekten üzüldüm.söylenilen laflara da çok kızdım kısır çok acımasızca bir laf hiç yakışmıyor.allahtan iyi kimse bir şeyi bilemez.

yaa ben sizi çok özlüyorum, ama bazı şeyleri burda okumak ya da hatırlamak bana iyi gelmez diye korkup bazen fırsatım olduğu halde girmiyorum..
bazen işte böyle cesaretimi ve moralimi toplayıp geliyorum yanınıza,
şimdi ben bunları hakettim mi???
okuyan ve okuyacak olan herkesin insafına bırakıyorum...

yani ebruya bende diyordum çok kaptırıyorsun diye ama demekki ebru beni de ççok yanlış anladığın oldu.neyse ben kötüyüm canım ya ama dünden iyiyim.dün progesteron testi yaptırdım 19.6 falan çıkmıştı prolaktin 66.22 çıktı yüksekmiş doktor gebelikten şüphelendi ama sonuç negatif adete 1 hafta var.ama adetin 3.günü prolaktin 13.30 çıkmıştı.gebe değilim bu ayda ona üzgünüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…