- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.861
olsun sen ayrı kalacağınız zamanları hiç takma, diğer günleri değerlendir, allahın işi bakarsın tutar
bende burdayım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşbldk canım nasıl gidiyor naptın bi degişiklk varmı canımhg canımmmmmmmmmmmmm
evet 40 kere yatıncada olmuyo bu işş.herşeyin hayirlısı
hoşbldk tatlım nasılsnhoşgeldin canım.....
hoşbldk tatlım nasılsn
yorgnm ya misafirim vardı italyadan bide oruçta tutmştmiyi diyelim iyi olalım
sen nasılsınn??
hoşbldk canım nasıl gidiyor naptın bi degişiklk varmı canım
yaa aslında bende onu anlamadım, yani hormona adetliyken bakılıyor, şimdi senin yumurta çatladıktan sonra prolaktinin yükselmesi normal bence o adetinde normale döner.
ben de iyi olmaya çalışıyorum işte burası da annemler de iyi geldi bana
yorgnm ya misafirim vardı italyadan bide oruçta tutmştm
doğru diyorsun canım öyleyse ben bu ilacı içmicem adet olunca tekrar baktırayım sonra eğer yüksekse içeyim.hem belki adetim gelzmez bi mucize olur geç döllenir falan.iyi olmana sevindim canım.
hadi ya bende oldm hayırlısı canım ya inş temmuzda beraber hamiş kalıp popoları tokuştrczyok canim adet oldum 4.günüm.temmuzda bomba gibi olcam insalah
kılzaqrrrrrr ben kaçar.kocam dügünwe gitcekmişş.ütü yapcamm.bide mantıyı.yine gelcemm buralARDAyim
yatılı degldi ama oruçlu oldgm için koştrmk yordu beni sen naptın yokmu minik bişeyuuuuu geçmiş olsun canım, yatılı misafir zordur
yatılı degldi ama oruçlu oldgm için koştrmk yordu beni sen naptın yokmu minik bişey
kılzaqrrrrrr ben kaçar.kocam dügünwe gitcekmişş.ütü yapcamm.bide mantıyı.yine gelcemm buralARDAyim
test sonucun iyiymş tatlım ya belli olmz geç döllenmş olablr bekle canımyani ebruya bende diyordum çok kaptırıyorsun diye ama demekki ebru beni de ççok yanlış anladığın oldu.neyse ben kötüyüm canım ya ama dünden iyiyim.dün progesteron testi yaptırdım 19.6 falan çıkmıştı prolaktin 66.22 çıktı yüksekmiş doktor gebelikten şüphelendi ama sonuç negatif adete 1 hafta var.ama adetin 3.günü prolaktin 13.30 çıkmıştı.gebe değilim bu ayda ona üzgünüm.
ayy inşallah olur öyle bişey tatlım yaaa
ilacı içmen konusunda bişey diyemem ama normal hormonlarına sen adetinin 3. günü baktır, tabi adet olursan
allah razı olsn canım üzüldm ya allah inş en kısa zamanda nasip etsn inşanladım canım.. Allah kabul etsin bu arada orucunu..
benim minik geçen hafta terketti beni..
1-2 ay olmaz heralde, sonra tekrar başlarız çalışmalara hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?