Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

peki doktor korunma süresi verdimii

yaa o günden sonra gitmedim yanına zaten düşük başlamış kanamanla gidecek dedi, evde yattım işte birkaç gün..
o gün konuşmadık ama burda lafı geçince aradım ben yine adamı, bu ay korunun ama 3 ay falan gerekmez zaten daha kese oluşmamıştı dedi

üzülme canım benimm.. gebelik olup sonu hayırlı olmayacaksa bırak şimdi olmasın, zamanı gelince hayırlısıyla olsun..
peki ilaç verdimi hormonları düene sokmak için?

canim bizde seni özlüyoruzz.ve hiç bi sucun yok senin.hep gel sen topgimizin neşesdii.okuyanlar bize hakverecek kim olsa benim gibi sana saldırana karsı aynı tepkiyi verirdii.

dogru doktorlar kese yoksa korunma önermiyolarmişş.neyse demekki kısmet beraber temmuzda hamile kalmakmış

dogru doktorlar kese yoksa korunma önermiyolarmişş.neyse demekki kısmet beraber temmuzda hamile kalmakmış

canım temmuz sizin olsun ben ağustostan sonrasına kalırım artık..
bu ay zaten kocişle aramızsa kilometreler var
yanıma geldiğinde de ilişki olacağını sanmıyorum, henüz okadar iyi hissetmiyorum çünkü

hadi bakalım hayırlısı olsun..
ama horonlardaki dalgalanmalar sorun değil tatlım düzelir, başka sorunlar yok çok şükür..

bilmiyorum canım her gittiğimde başka bişey öğreniyorum pko görünümü derken şimdi birde bu hormon çıktı soğan suyundan falan olmamıştır dimi.daha adete 1 hafta var testin yanlış çıkma olasılığı varmı acaba çünkü ben 23 haziranda yumurtladım büyük ihtimal 29 hazirandada test yapıldı.yumurtlaman çok güzel dedi doktor hatta o bile şüphelendi gebelikten.neyse sen nasılsın canım tatil nasıl gidiyor.

hayırlısı olsun canim.geç olsun güç olmasinn.bizde beraberiz adet bitimden sonra ama tam yumurta günlerimde ben annmlerin yannıa gececem sanirim.bizde ayrı kalcaz bu ayy

yaa aslında bende onu anlamadım, yani hormona adetliyken bakılıyor, şimdi senin yumurta çatladıktan sonra prolaktinin yükselmesi normal bence o adetinde normale döner.

ben de iyi olmaya çalışıyorum işte burası da annemler de iyi geldi bana

tşkr ederim canımm ben 11,5 senelik evliyim 11,5 senedir bebek özlemi ile yanıp tutuşuyorum 2 aşılama yaptırdım 1 tüp bebek kısmet degilmiş olmadı tüp bebegim yarım kaldı peki sizler

masslalahh allah evliliginizii uzun uzun daim etsin bebekle insaalhh.bende 2 senelik evligim 2 gebeligim oldu ama malesef kaybettim bebekerimi.kürtajımı 3 ayııı bitii.umuarim bu ayy yenidemn hamile kalabilirim

hayırlısı olsun canim.geç olsun güç olmasinn.bizde beraberiz adet bitimden sonra ama tam yumurta günlerimde ben annmlerin yannıa gececem sanirim.bizde ayrı kalcaz bu ayy

olsun sen ayrı kalacağınız zamanları hiç takma, diğer günleri değerlendir, allahın işi bakarsın tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…