- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.841
peki doktor korunma süresi verdimii
yani ebruya bende diyordum çok kaptırıyorsun diye ama demekki ebru beni de ççok yanlış anladığın oldu.neyse ben kötüyüm canım ya ama dünden iyiyim.dün progesteron testi yaptırdım 19.6 falan çıkmıştı prolaktin 66.22 çıktı yüksekmiş doktor gebelikten şüphelendi ama sonuç negatif adete 1 hafta var.ama adetin 3.günü prolaktin 13.30 çıkmıştı.gebe değilim bu ayda ona üzgünüm.
yaa ben sizi çok özlüyorum, ama bazı şeyleri burda okumak ya da hatırlamak bana iyi gelmez diye korkup bazen fırsatım olduğu halde girmiyorum..
bazen işte böyle cesaretimi ve moralimi toplayıp geliyorum yanınıza,
şimdi ben bunları hakettim mi???
okuyan ve okuyacak olan herkesin insafına bırakıyorum...
üzülme canım benimm.. gebelik olup sonu hayırlı olmayacaksa bırak şimdi olmasın, zamanı gelince hayırlısıyla olsun..
peki ilaç verdimi hormonları düene sokmak için?
yaa o günden sonra gitmedim yanına zaten düşük başlamış kanamanla gidecek dedi, evde yattım işte birkaç gün..
o gün konuşmadık ama burda lafı geçince aradım ben yine adamı, bu ay korunun ama 3 ay falan gerekmez zaten daha kese oluşmamıştı dedi
evet verdi canım aldım ama adet başlayınca kullanıcam.
slmmm bende sizin gibi bebek özlemi çekenlerdenimmm benide alırmısınız aranızaa
dogru doktorlar kese yoksa korunma önermiyolarmişş.neyse demekki kısmet beraber temmuzda hamile kalmakmış
slmmm bende sizin gibi bebek özlemi çekenlerdenimmm benide alırmısınız aranızaa
hadi bakalım hayırlısı olsun..
ama horonlardaki dalgalanmalar sorun değil tatlım düzelir, başka sorunlar yok çok şükür..
hoşgeldin canim tabi aramıza alırızz.biririmize karsi sevyeli saygılı oldugumuz sürece.anlat bakalım biraz kendini
canım temmuz sizin olsun ben ağustostan sonrasına kalırım artık..
bu ay zaten kocişle aramızsa kilometreler var
yanıma geldiğinde de ilişki olacağını sanmıyorum, henüz okadar iyi hissetmiyorum çünkü
bilmiyorum canım her gittiğimde başka bişey öğreniyorum pko görünümü derken şimdi birde bu hormon çıktı soğan suyundan falan olmamıştır dimi.daha adete 1 hafta var testin yanlış çıkma olasılığı varmı acaba çünkü ben 23 haziranda yumurtladım büyük ihtimal 29 hazirandada test yapıldı.yumurtlaman çok güzel dedi doktor hatta o bile şüphelendi gebelikten.neyse sen nasılsın canım tatil nasıl gidiyor.
tşkr ederim canımm ben 11,5 senelik evliyim 11,5 senedir bebek özlemi ile yanıp tutuşuyorum 2 aşılama yaptırdım 1 tüp bebek kısmet degilmiş olmadı tüp bebegim yarım kaldı peki sizler
hayırlısı olsun canim.geç olsun güç olmasinn.bizde beraberiz adet bitimden sonra ama tam yumurta günlerimde ben annmlerin yannıa gececem sanirim.bizde ayrı kalcaz bu ayy
masslalahh allah evliliginizii uzun uzun daim etsin bebekle insaalhh.bende 2 senelik evligim 2 gebeligim oldu ama malesef kaybettim bebekerimi.kürtajımı 3 ayııı bitii.umuarim bu ayy yenidemn hamile kalabilirim
bende burdayım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?