Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

tülaycım sarecim melekcim bende çıkıyorum dışarı gidicem çok öpüyorum hepinizi çok kaynatmayın akşam okuycam yormayın beni.birde hepinizi seviyorummmm çokkkkk

canim bende seni çok seviyorum.geç kalmaa kızxlarlaa 9v da bulusacazz

mrb bn 2 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyorum yeni evlendiğimdede ilk ay hemen hamile kaldım ve 3 ayımda düşük yaptım ilk önce medical parkta göztepede başladı hamilelğim ordada son buldu kürtajı med,pol cevahir tekcan yaptı ve1 AY SONRA YUMURTALIĞIMDA KİS OLDUĞUNU SÖYLEDİ Bİ TANE İLAÇ VERDİ VE BU ARADA ADETİM DÜZENSİZ SONRA TAVSİYE ÜZERNE BARAN HANIM ÜSKÜDAR HOSPİTAL TÜRKE GİTTİM RESMEN TEDAV,YE BAŞLADIM EŞİM TEST YAPTIRDI EURO FETRİLDE HAREKETLİLİK VE VİROKOSEL DEDİ AMA Bİ İHTİMAL BİTANE DOPPLER İSTEDİ VE SONUÇ NE OLUR BİLMİYORUM ÇOK KORKUYORUM OLMAZ DİE VİROKOSEL AMELİYATI HAKKINDA Bİ BİLGİSİ OLAN NE OLUR BİŞEYLER YAZSIN DELİRİCEM TŞ EDİYORUM ALLAH İSTEYEN HERKESİN YUVASINI BEBİŞLE DOLDURSUN

keşke geçmişi okumasaydım içim parçalandı yaa.. böyle kötü şeyler beni çok üzüyor. çok üzüldüm keşke olmasaydı..

tüşlüşüüümmmmm naptın kız cimcime kaçırmışın ebruyu şimdi okudum geçmişi

aypp ettin saracımm.böyle terbiyesiz insanlar topigimi rahatsiz edemezz.arkadaslarımA SALdıramazz.verirrim cezasini hemen.boşver onuu salla gitsin.hepimiz burdayin allaha bin şükürr.mutlu olan herkes el kaldırsın hızlaa hızlaa cekemeyenler aramizdan ayrılsın hızlaa hızlaaa

keşke geçmişi okumasaydım içim parçalandı yaa.. böyle kötü şeyler beni çok üzüyor. çok üzüldüm keşke olmasaydı..

ayy nuran nasılll ezgiye SALdirdi asıl bi gösresn için parcalanırdıı.kızcagizin acısı çok yeni bende dayanamadım korudum arkadasimiii:86:

ayy nasılll ezgiye SALdirdi asıl bi gösresn için parcalanırdıı.kızcagizin acısı çok yeni bende dayanamadım korudum arkadasimiii:86:

şimdi okudum ve üzüldüm haklı veya haksız insanlar sinirlenince ne kadar kötü ve kendilerine yakışmayan şeyler yazdıklarını gördüm ve üzüldüm.

şimdi okudum ve üzüldüm haklı veya haksız insanlar sinirlenince ne kadar kötü ve kendilerine yakışmayan şeyler yazdıklarını gördüm ve üzüldüm.

buna mecburr bırakanlar utansin canimm.sonunda ezgiyide çıldırrtı yaaa.nehali varsa görsün artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…