- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.961
ayy cnm bnm allah yardım etsin bnde 1 senedir düşünüyorum 1 tane düşüğüm var
annene söyledinmi çagırmasin senii
hoşgeldin ezgi nasılsın nasıl oldun?
valla şuan bahçedeler keyifleri yerinde
bende azcık üşütmüşüm ucundan o yüzden bugün çıkmadım evden
ohh iyi iyii elleşme onlara otursunlar sende üsüyom çıkamıyom de.yimek yidinmii
yeniden olur inşalah canim benim.bak demekki vorikolselin önemi yokmus gebe kalabiliyosun.nezaman düsürdün
hoşbuldum cnm, iyiyim cok şükür
sen nasılsın?
yok ya ne yemeğii karpuz yetiyo bana
kız hamilelikten bu yana 4 kg verdim
ayyyyyy süperr vallahaa.tek karpuzmu yiyion gün boyuuu
evlendim hemen bebiş istedik hemen hamile kaldım 3 ay kontrole giitğimde bebeişimi kaybettiğimi öğrendim ve 1 ay ölü taşımışım 2 ci ayında kalbnin atmasını izledik bn hastaneden çıkmıışım beş dk sonra ölmüş kayıtlarda öle geçiyoo ve onu hissetmeyi tekraradan çok özledimm
ehh acıktıkça
ama sabahları iştahım iyi çok şükür, sıkı kahvaltı yapıyorum da gün içinde canım bişey istemiyo
çok geçmiş olsun.bende kalbini dıydum.ablamın dügün vardi.onunla ugraştım.3 gün karnımda ölüğ kalmıs.kürtaj oldumm.yeniden olur sanbrett
2 bitiyoduuu
evlendim hemen bebiş istedik hemen hamile kaldım 3 ay kontrole giitğimde bebeişimi kaybettiğimi öğrendim ve 1 ay ölü taşımışım 2 ci ayında kalbnin atmasını izledik bn hastaneden çıkmıışım beş dk sonra ölmüş kayıtlarda öle geçiyoo ve onu hissetmeyi tekraradan çok özledimm
bugun tek başıma mantı yaptımm.kendim hamurunu yogurdum actımm.çok güzel olmus dedi eşimm.çok mutlu oldum.ilkk yapaıyodum çünküü
ooohhh ellerine sağlık tatlımmmm
olsa ne yerdim ama bak şimdiiiii
biliyomusunuz benim ölen bebegfimin cinsiyetini bile söyledi doktor yalvardim yakardim.erkekmişşşadınıda koydumm ediz yasindii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?