Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

yeniden olur inşalah canim benim.bak demekki vorikolselin önemi yokmus gebe kalabiliyosun.nezaman düsürdün

evlendim hemen bebiş istedik hemen hamile kaldım 3 ay kontrole giitğimde bebeişimi kaybettiğimi öğrendim ve 1 ay ölü taşımışım 2 ci ayında kalbnin atmasını izledik bn hastaneden çıkmıışım beş dk sonra ölmüş kayıtlarda öle geçiyoo ve onu hissetmeyi tekraradan çok özledimm

çok geçmiş olsun.bende kalbini dıydum.ablamın dügün vardi.onunla ugraştım.3 gün karnımda ölüğ kalmıs.kürtaj oldumm.yeniden olur sanbrett

ehh acıktıkça
ama sabahları iştahım iyi çok şükür, sıkı kahvaltı yapıyorum da gün içinde canım bişey istemiyo

bugun tek başıma mantı yaptımm.kendim hamurunu yogurdum actımm.çok güzel olmus dedi eşimm.çok mutlu oldum.ilkk yapaıyodum çünküü

biliyomusunuz benim ölen bebegfimin cinsiyetini bile söyledi doktor yalvardim yakardim.erkekmişşş adınıda koydumm ediz yasindii

İnşallah bir daha yaşatmaz ve sağlıklı bebeklerimizi gönderir Rabbim.

biliyomusunuz benim ölen bebegfimin cinsiyetini bile söyledi doktor yalvardim yakardim.erkekmişşş adınıda koydumm ediz yasindii

Allah allah o zaman belli oluyormuymuş...:44:

kızlar çıkmak zorundayım sonra görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…