Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ne farederrr pasicann.bebek bebektirr.bizim genlerden degilmi sonuctaa.evettt patlatacaz eylülde.bat nezaman

oyle canım hepsine can veren rabbim....
benim batlar karışık..
bu ay 2 gün erken geldi..
yine boyle olursa 21 temmuz fln olur...
zatene burdan istanbula dönüp 2 gün kalıcam ordan çanakkalaye...
düğüne
yani ayın 6 dan sonra 20 temmuza kadar olamam..
o zaman çok özleyin beni

anladm canım inş ya öyle ya insan daha çok yıpranıyo inan ama ben başlamayı düşünyrm gerçi nasıl aşamalar bilmyrm ama hiç olmayacak diye korku var içimde

korkma canım sakın hepimiz kapılıyoruz o korkuya ama güzel düşününce güzel şeyler olacağına eminim.allahım utandırmasın hepimizi.

yaa ben kocişe söyliim de haftasonu gelirken benim laptopu kapsın birde bana vınn alsın

iyi geliosunuz bana
kesinlikle yapmalısın.burasi çok eglenceliii
canim çok özlyücez senii.arDA GİRMEYE ÇALIŞŞ

eeee eylülü patlatcaktık haniiiiii:44:

TAMAM iştee eylülde adet olmayacazz hamile olcazzzzzz.patşlıycaz yaniiiiiiii

hoşgeldin canım..
hakkında hayırlısı olsun inşallahhh
aminn cümlemizin hakkında hayırlı olsun
korkma canım sakın hepimiz kapılıyoruz o korkuya ama güzel düşününce güzel şeyler olacağına eminim.allahım utandırmasın hepimizi.

canım sakın asla umutsuzluga kapılmayın rabbim ol dedikten sonra herşey boş ben umudumu kaybetmedim 11 senelik bekleme adına ben kaybetmedşysem sakın sizlerde umutlarınızı kaybetmeyin güzel düşün kü güzel olsun herşey

kesinlikle yapmalısın.burasi çok eglenceliii

canim çok özlyücez senii.arDA GİRMEYE ÇALIŞŞ

TAMAM iştee eylülde adet olmayacazz hamile olcazzzzzz.patşlıycaz yaniiiiiiii

kız hayatta getirmezz ben bu konulardan uzak durayım kafam dağılsın diye postaladı adam beni buraya

kızlar bana müsade...
iyi olmanıza ve sizi boyle mutlu gördüğüme çok sevindim..
gelirim yine ara ara..
gece burda olursanız..bende gelebilirim
hepinizi öpüyorum...
sonradan gelen arkadaşlara selamımı iletin...
pasi çok iyi..
bomba gib transfere hazırlanıyor diye soyleyin...

kızlar benim çıkmam lazım kuzen beynimi yiyo burda
ama 1 saat sonra bilgisayar geri gelcek diye tehdit ettim

hadi akşam görüşürüz..

bahaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr
sen napıosun hiç sesin çıkmıyooo
tatlım dışarı çıkıcam hazırlanıyodum ama sen çıkmışsın.akşam gelcem yine görüşürüz umarım.
baharrrrrrrrrr
naptın canım sen progesteron hormonu ölçtürdünmü...
tatlım ölçtürdüm 19.6 çıktı prolaktin 66 çıktı

inşallah canım allahım seninde yüzünü güldürsün yakın zamanda bu beklemenin mükafatı inşallah en kısa zamanda gelsin canımbenim.

tülaycım sarecim melekcim bende çıkıyorum dışarı gidicem çok öpüyorum hepinizi çok kaynatmayın akşam okuycam yormayın beni.birde hepinizi seviyorummmm çokkkkk

canım 19 haziranda çatlamış görünüyor. ama ateşin düşmüş yine de inşallah hamilesindir.

Selam kızlar uzun süredir giremedim topige ne var ne yok bakalım....beni sorarsanız aynıyım degısme yokbugun ablam aradı rüyasında beni hamile görmüş hayır olsun inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…