- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #38.041
Seni çekiştiriyoruz kuzumm ne tatlı bızım bahrımız dieeee
tatlım 10 dk dolsa özel atıcam bı dk beklermısın seker
saol iyim ....
olurmu küslük ben zaten arada girip bakıyorum bu topiğe ...
gerçekten belki sen değil ama gruplaşma olmuş....
zaten bu heryerde böyledir.... ve vardır malesef....
gerçekten hiç öenmli değil ben sadece belirtmek istedim ...
daha güzel paylaşımlar olsun diye ... benle alakalı değil ben zaten bu saatten sonra bu topiği sildim...
hiç girmiycem siz keyfinize göre takılın ben sizlere devrediyorum:92:
seninde dediğin gibi normal hayatta da böyle şeyler olabilir canım.bazen anne babamızla bile anlaşamazken burada birbirini tanımayan insanların anlaşamaması gayet normal.herkesin fikri herkese uygun gelmeyebilir.o yüzden herkes kendi düşüncesine uygun geleni düşünce gurubuna alır.senin burayı terketmeni gerektirecek bi durum olmadı ki.eğer selamın alınmadı diye gidiyorsan gitme bazen bende selam yazarım ama arada kaynar yada konu yoğundur kimse cevap vermez ama ben gitmiyorum hiç çünkü ne kadar fikir ayrılığına düşsekte amacımız aynı canım.
Evitax ve konu sahibi, sizinle herhangi bir paylaşımımız olmadı, ayda bi kere girmeyle topikte bile iletişim kuramazsınız, tavşan dağa küserse dağın haberi olmaz, dilediğinizi yapabilirsiniz, evitaxxxxxxx beni de beğennnnn
önemli değil konunun kapanmasını rica ettim zaten sizde istediğinizi yapabilirsiniz....
Evitaxxxxxx beğenmeden kapanmasa bariiiiii
Benı begenecekkkkkkkkk senı degıLLLLLLL
seni evin ana beğensinamaaannnnn işte çağrışım yaptı
kafana göreeee
lütfen saygısızlaşmayın...
benim kimse ile tartışmaya niyetim yok ve olanlarıda şikayet ederim...
bu tutumlarınızdan dolayı...
benim hiç birinizle bi problemim yok gidin grubunuzu nerde kurmak istiyorsanız kurarsınız...
lütfen saygısızlaşmayın...
benim kimse ile tartışmaya niyetim yok ve olanlarıda şikayet ederim...
bu tutumlarınızdan dolayı...
benim hiç birinizle bi problemim yok gidin grubunuzu nerde kurmak istiyorsanız kurarsınız...
Bizim de sizinle bir problemimiz yok konuyu siz açtınız, ayrıca siz evitax mısınız yoksa
yooo madonnayım ben...
ne alaka aman ya neyse bbyyy size rüzgar ve beloved11....
kafana göreeee
Kimseyi tanımıyorum, kimseninde avukatı değilim. Allah dağınıza göre kar veriyor size. Hiç uğraşmayın siz çocuğum olsun diye, sizin gibi zavallılara Allah biliyorda ondan çocuk vermiyor işte. İnsanların buradaki paylaşımları ile dalga geçtiğiniz için, çocuğunuz olmadığında burada aldığınız ahları düşünün, basitliğinizi düşünün. Üzülürüm açıkçası sizin çocuklarınız olursa, yazık sizin yetiştireceğiniz çocuklara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?