Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

seninde dediğin gibi normal hayatta da böyle şeyler olabilir canım.bazen anne babamızla bile anlaşamazken burada birbirini tanımayan insanların anlaşamaması gayet normal.herkesin fikri herkese uygun gelmeyebilir.o yüzden herkes kendi düşüncesine uygun geleni düşünce gurubuna alır.senin burayı terketmeni gerektirecek bi durum olmadı ki.eğer selamın alınmadı diye gidiyorsan gitme bazen bende selam yazarım ama arada kaynar yada konu yoğundur kimse cevap vermez ama ben gitmiyorum hiç çünkü ne kadar fikir ayrılığına düşsekte amacımız aynı canım.

çok haklısın canım ...şurda saysan en fazla 3 kişi vardır buna sende dahilsin olumlu olup insanları kırmamaya özen gösteren...

malesef bencil diğerleri....ben açık sözlüyüm o yüzden çok keyifle açtığım bu topikten bu yüzden girmez oldum...

Evitax ve konu sahibi, sizinle herhangi bir paylaşımımız olmadı, ayda bi kere girmeyle topikte bile iletişim kuramazsınız, tavşan dağa küserse dağın haberi olmaz, dilediğinizi yapabilirsiniz, evitaxxxxxxx beni de beğennnnn

önemli değil konunun kapanmasını rica ettim zaten sizde istediğinizi yapabilirsiniz....

Bizim de sizinle bir problemimiz yok konuyu siz açtınız, ayrıca siz evitax mısınız yoksa

yaa ne oldu neden böyle oldu ne güzel konuşuyoduk neden tartışırlar anlamam ki zaten bi burda anlatabiliyoruz içimizdekileri ((

Evitaxxxxxx beğenmeden kapanmasa bariiiiii

Kimseyi tanımıyorum, kimseninde avukatı değilim. Allah dağınıza göre kar veriyor size. Hiç uğraşmayın siz çocuğum olsun diye, sizin gibi zavallılara Allah biliyorda ondan çocuk vermiyor işte. İnsanların buradaki paylaşımları ile dalga geçtiğiniz için, çocuğunuz olmadığında burada aldığınız ahları düşünün, basitliğinizi düşünün. Üzülürüm açıkçası sizin çocuklarınız olursa, yazık sizin yetiştireceğiniz çocuklara.

Son düzenleme:

Diğerlerinden ne farkınız kaldı ? Konu dışı mesaj yazan herkes ceza alacaktır.

Buyrun devam edin şimdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…