Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

inşallah hayırlı olsun..

kızlar ne zamandır uğraşıyorsunuz bebek için???
ben 2,5 senelik evliyim ilk 3 ay korundum sonra bıraktım ama son 2 aydır ciddi anlamda bebek için uğraşıyorz bende pkos var

kızlar ne zamandır uğraşıyorsunuz bebek için???
ben 2,5 senelik evliyim ilk 3 ay korundum sonra bıraktım ama son 2 aydır ciddi anlamda bebek için uğraşıyorz bende pkos var

canım bende korunuyordum yani eşim korunuyodu bu ay korunmuyoruz bakalım hayırlısı canım stres yapma kasma kendini oluruna bırak rahat ol ozamn daha iyi olur... herşeyin en önce hayırlısı canım dr ne dedi neden olmuyomuş canım...

polikistik over olduğu olduğu için her ay yumurtlamam olmuyor.. doktor sağlıklı bir kadına oranla %50-60 oranında hamile kalma şansım olduğunu söyledi.. herhangi bir tedaviye şimdi gerek duymadı biraz doğal yoldan hamile kalmayı dene dedi.. ben aslında bu ay daha çok kendimi kilo vermeye adapte ettim ki hem benim için daha iyi olur hem de az da olsa bebek konusu aklımdan çıkar daha az stres yaparım diye..

senin ilk ayın yanii hadi hayırlısı canım inşallah ilk aydan tutturursun

kızlar bende varım 3.ye inşallah 2 oğluşum var ..birtane daha istiyorum .inşallah rabbim isteyen herkese versin....

Allah bağıslasın cnaım maşallahh.. inşallah 3. de olur kısa zamanda.. ben de hep 3 tane çocuğum olsun isterdim ama daha 1 ini bile yapamadım :84: hakkımızda hayırlısı

peki bir rahatsızlık var mı? doktora göründün mü?

bu konuyla ilgili konu açtım geçen gün.hayır cnm hiç bir sorun yok eşimdede bendede.herşey normal ama görünmeyen bişiler var ama ne bilmiyorum.bi tek rahim filmi kaldı onuda korkumdan çektiremiorm.alttan ultrasona girrdim hiç bişi çıkmadı.ilaç kür herşeyi denedm.

bence hiç korkma rahim filmi çektir.. bir sorun varsa da erkenden öğrenip önlemini alırsın, bir sorun yoksa bile rahim filmi çoğu kadının hamile kalmasını kolaylaştırıyomuş..bir iki denemen sonra ben çektirmek istiyorum.

Son düzenleme:

ya okuyorum burda kimisi çok acı çekmiş kimisi hiç anlamamış.ne bileyim o aleti yerleştirip rahmi öne çekiolarmış ondan korkuom.

ya okuyorum burda kimisi çok acı çekmiş kimisi hiç anlamamış.ne bileyim o aleti yerleştirip rahmi öne çekiolarmış ondan korkuom.

yanii tabi acısız olmuyo ama bebek için kısa bir süre okadarcık acıyı da göze alıcaz artık.. buna değmez mi sence? yani bir süre daha olmazsa ki inşallah hemen olur, bence bunu göze al canım.

yanii tabi acısız olmuyo ama bebek için kısa bir süre okadarcık acıyı da göze alıcaz artık.. buna değmez mi sence? yani bir süre daha olmazsa ki inşallah hemen olur, bence bunu göze al canım.

haklısın galiba.birde nerede nasıl yaptırcağımı fiyatından emin değilim.devlet hastanesinden korkuyorum.özeldede fiyatlar uçuktur sanırım.bide korkuyorum işte.ama gaza geldim sanki sen böyle konuşunca:):):):):)

haklısın galiba.birde nerede nasıl yaptırcağımı fiyatından emin değilim.devlet hastanesinden korkuyorum.özeldede fiyatlar uçuktur sanırım.bide korkuyorum işte.ama gaza geldim sanki sen böyle konuşunca:):):):):)

zaten doktor 1,5 sene korunmadan deneyip çocuk olmayınca bunu senden ister.. hem bazı özel polikliniklerin de sgk ile anlaşması olabiliyor, bence sen bir doktorunla konuş bunu.. inan ben kendim talep etmeyi bile düşünüyorum doktoruma çünkü Allah korusun belki tüplerimde tıkanıklık var ve boşuna zaman kaybediyorum diye kendi kendimi yiyorum..

oy oyyyyyyyyy şuan hastayım.iyi bi yer bulursam sgk le anlaşmalı gidip çektireyim bari.boşuna bekliyor olabilirim.var mı böyle bildiğiniz yer kızlar ist avrupa yakası tarafında.pembig fena gaza geldim korkum yarıya düştü:)

korkma canım ama sen yine bir doktorunla konuş bakalım o ne diyecek.. valla ben bursada olduğum için yer konusunda yardımcı olamıyam sana..
hem bak ne diycem, bu rahim filminden ben de korkuyorum ama düşünsene biz bundan korkuyorsak normal doğumu nasıl yapıcaz Allah nasip ederse

orayı hiç karıştırmayalım 3buçuk atıom o aklıma geldkçe anneeeeeeeeeeeeee:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…