- Konu Sahibi imporatogrly
-
insallah cnm bana bi taneyi nasip etsin de allah gerisi olur genelde ole oluomus ya
inşallah bi problem yoktur inşallah canım herşey yolundaysa doğru zamanı bekliyodur bebiş gelmek için
iyi akşamlarr...
Kızlar nasılsınız. Ben bu ay soğan kürü kullanmayı düşünüyorumm. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bir arkadaşım anlattı.Onun arkadaşı aylarca denemiş olmamış.Soğon kürü kullandıktan sonra hemen hamile kalmış. Ayyy artık bu ay hamile kalmak istiyorummm.Geçen ay yumurtalarım çatlamadı.Ocak ayıda da kimyasal gebelik yaşadımm.Marankinin sitesinde okudum.soğan kürü yumurtaları büyütüp çatlamasını sağlıyomuş.
evet cnm sogan kuru cok faydaliymis hamle kalmak icin kolaylik sagliomus bende yaptim aama sadce 1 gun icebildim dayanaamadim midem almadi ama cok sonuc alan kisi var biliorum hem tvden kendisinden dinledim hemde burda okudum cok
iyi akşamlar nisan hamişleri...
nasılsınız....
Canım sen adetin kaçıcı günü başlamıştın?
:79:hoşgeldin
canım günlerimiz çok benziyo benimde reglim 7 martta bitti ilk 9 martta birlikte olduk son da 20 martta ama arada da oldu.. bende de bazı belirtiler var .. hadi beraber hamiş olalımm
cnm su an tam hatirlayamiorum ama ibrahim saracoglunun sitesinde yaziyodur oraya baktinmi
kizz allah mi soletti neee
yaa bi dahaki ay bendemi içsem soğan suyu
tadı nasıl arkadaşlar.....
ben bitki çayı bile içemiyorum...
birde kist fln oluomuş ondan korkuyorum.....
inşallah canım veriyoz tatlı tatlı ama acı acı da geri alması var olsun sağlıklı olsunlarda problem değillsüpersiiin cnm yaa ne güzel vermişsin ben de 87yle başladım tam 1 ay oldu 80.4 oldum baya sıktım ama son zamanlarda.. şimdi de devam ediyorum bakalım hamile kalana kadar gider inşallah bir 3-5 daha
canım 1 gün var 1 gün yyok.öle yani
beni görmedinmi aşkolsun 62aman nazar falan değer zayıflarım falan
regline kac gun var cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?