Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

inşallah bi problem yoktur inşallah canım herşey yolundaysa doğru zamanı bekliyodur bebiş gelmek için

ya asinda 1 bucuk sene oldu diyebilirim ama daha tedaviye gitmedim bnm bu ayda pozitif cikmisti ama vajen muayenesinden sonra kanamam oldu bilmiorum kimyasal gebelik yasadim galiba bide bnm 1 sene oncce fln dusugum var yani bole bakalim doktora kizginligima bu ay tedaviyede baslamadim guvenim sarsildi bide yurtdisinda yasiorum kan tahlili de yapamamstim simdi doktorumu degistiricem 1 2 ay daha duzenli ilski bakalim olursa olmazsa tedavi asamasindayim yani

iyi akşamlarr...
Kızlar nasılsınız. Ben bu ay soğan kürü kullanmayı düşünüyorumm. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Bir arkadaşım anlattı.Onun arkadaşı aylarca denemiş olmamış.Soğon kürü kullandıktan sonra hemen hamile kalmış. Ayyy artık bu ay hamile kalmak istiyorummm.Geçen ay yumurtalarım çatlamadı. Ocak ayıda da kimyasal gebelik yaşadımm.Marankinin sitesinde okudum.soğan kürü yumurtaları büyütüp çatlamasını sağlıyomuş.

evet cnm sogan kuru cok faydaliymis hamle kalmak icin kolaylik sagliomus bende yaptim aama sadce 1 gun icebildim dayanaamadim midem almadi ama cok sonuc alan kisi var biliorum hem tvden kendisinden dinledim hemde burda okudum cok

imporatogrly benide listeye eklermisin yazmıştım ama görmemiş olabilirsin şimdiden teşekkürler

yaş 24- ilk gebelik- kilo 52 -BAT 8 nisan

bende içiyorum soğan suyu ama ben adetim bittikten sonra başladım 15 içip bırakıcam.ben çok sık vajinal enfeksyon oluyorum onun için içiyorum şimdilik faydasını görüyorum gibi ama normal akıntı mı soğan suyundan mı artık ayırt edemez oldum

yaa bi dahaki ay bendemi içsem soğan suyu
tadı nasıl arkadaşlar.....
ben bitki çayı bile içemiyorum...
birde kist fln oluomuş ondan korkuyorum.....

kızlar size bir sorum olacak.benimm bat 26mart. 3 gündür sol kasıgımda bir batma var agrı gibi yumurtalıgımıda sızlatıyo.bu bir hamilelik belirtisi olabilirmi???yardımm lütfen

yaa bi dahaki ay bendemi içsem soğan suyu
tadı nasıl arkadaşlar.....
ben bitki çayı bile içemiyorum...
birde kist fln oluomuş ondan korkuyorum.....

tadının çokda güzel olduğu söylenemez ben hızlı hızlı içiyorum.zamanla biraz daha alışıyosun tadına.faydasını görmek için kötü de olsa içiyoruz mecburen.
ilk 3 gün çok kötü geliyor ama sonra ilk günlere nazaran biraz daha alışıyosun

merhaba kızlar...aranıza bende katıldım...ocak ayında 23 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. 2 ay oldu tam...daha kuvvetli folik asite baslattı doktor, en az bi ay içmem lazım...NİSAN ayında nasip olursa korunmayı bırakıcam insallah...ve insallah en kısa zamanda sağlıklı bi bebeğim olur...

süpersiiin cnm yaa ne güzel vermişsin ben de 87yle başladım tam 1 ay oldu 80.4 oldum baya sıktım ama son zamanlarda.. şimdi de devam ediyorum bakalım hamile kalana kadar gider inşallah bir 3-5 daha
inşallah canım veriyoz tatlı tatlı ama acı acı da geri alması var olsun sağlıklı olsunlarda problem değill
canım 1 gün var 1 gün yyok.öle yani

beni görmedinmi aşkolsun 62 aman nazar falan değer zayıflarım falan

yani canım 60tan yukarı derken hepimiz benzer kilolardayız 55ile 65 arası çoğumuz ondan dedimdi ben

kızlarrrrr çok önemli biey söylicem..belki daha önce yazdığımda okuyanlar olmuştur her ay yumurtlamıyormuşuz diye yazmıştım...benim korktuğum başıma geldi heralde.bugün doktora gittim ve ultrasonla baktı doktor.bu ay yumurtam çatlayamayabilirmiş. tam olgunlaşmamış..yılda 3 veya 4 ayı yumurtamız çatlamadan geçirebilirmişiz benimde bu aya vurdu şans:2::2::2:birde okadar çalışma yaptık niye tutmadı diye kara kara düşünürüz yaa bundan olabailiyormuş işte..7 martta adet olmuştum ben ve benim yumurtalar şimdiye kadar olgunlaşmış olması gerekiyormuş ama olgunlaşmamış bundan sonraki süredede olgunlaşma ihtimali %10muş..yani demek istediğim şukii biz oıkadar hesap kitap yapıyoruzyaa bence boşş valla doktora mutlaka gidin en azından boşa çalışmamaış olursunuz..benim iyice kafam karıştı bidaha hiç hesap yapmıcammm..........

regline kac gun var cnm

27 mart benim regli gunum aslinda gecen ay ben 17 subatta oldum ama heray 10 gun ileri atiyor gerci bu ay ben sogan suyu ictim faydasini gordummu bilmiyorum normalde 40 gunde bir oluyorum yasadigim kurtajdan sonra ya silerken peceteye geliyor akintim ic camasirm islak suan hep gunluk ped kullanmazsam yani ole abrtilida degil ama ay utandim ne bileyim ani hareket edince sanki birsey sinyal veriyor gibi ama gecen aylarda cok uzuldum boyle belirtilere takilarak bu ay ne olursa olsun yormucam hamilelige ben zaten cokta verimli gecmedi olursa basimin taci olcak kuzucugum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…