- 5 Haziran 2008
- 2.327
- 31
- 358
- Konu Sahibi imporatogrly
-
ne safım ya3 söledin kaldı 37
sen de hoşgeldin canım..
evt cnm da adetin düzenliyse hesaplar yaparsın ama benim çok düzenli deil
selam kızlar herkese benim son adet tarihim 06/03/2011 yani yeni bitti ve bu ay hamile kalmak istiyorum allahın izniyle hayırlı ise eğer ...
benim gibi düşünen arkadaşları bu topiğe bekliyorum beraber paylaşaılm mutluluğumuzu beraber ilerleyelim....
3 söledin kaldı 37
evet canım benim düzenli herayın 12 si sekmiyor bende ilkkez deniycem nisanndda başlıycam sağlık sigortamın süresini bekliyorum günler geçmiyor yaaa:26::26::26: ilk denemem olacak inşallah tutar
evt cnm peşpeşe söylemiorum hepsini ki eşref saatime denk gelsin
merhaba kızlar benide yazın bat 15 nisan 32 yaş 2. gebelik herkeze herşeyin hayırlısı bebeğinde hayırlı ve sağlıklısı inşallah..bakalım ilk müjdeli haber kimden gelicek.
kızlar listeye benide eklermisiniz yaş :25 kilo :54 son adet tarihim:17 şubat 35-40 gunde bır oluyorum duzensız oluyorum.27 mart en gec olurum sanırım:)
ınsallah olmam:)
kızlar bu nedir ya kilosu 60dan yukarı çıkan yok hep çıtırız valla (ben hariç)iyi en azından hamile kalmayı becerebilirsek beraber alıp beraber veririz inşş :)
canım adetlerin baya geç oluyomus ben 35 günden fazla oluyosa yumurtlama gerçekleşmiyo diye biliyorum ama doktora sordun mu var mı böyle bişey?
canım beni atlamışsın84 yazıo orda ama 80 oldum bıraktım dieti bebeğe döndüm
evet sordum smear testi falan yaptı ve adetım gecıkınce gittim gecen ay ,olucaksın yakında bır problem yok sıkıntı yaptıgın ıcın gec oluyor olabılırsın dedı.
bır kac ay daha kontrol et hep bu sekılde devam edecekmı dıye duzene sokmak ıcın 6 ay dogum kontrol hapı vereyım dedı ben istemıyorum sımdılık takıp edıp bebek ıcın calısmak ıstıyorum dedım tamam ozaman bır kac daha takıp et dedı.
bakalım hayırlısı acıkcası daha once nekadar da bır oldugumu cokda takıp etmıyordum.3-5 gun gecıkıyor dıye bılıyordum sımdı 35 -37 gunde bır oluyorum 2-3 aydır takıp edıyorum.
bakalım bıraz daha takıp edecegım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?