- Konu Sahibi imporatogrly
-
görmemiişim evet yinede şükret 88le başladım diyet denen lanet şeye allahıma binlerce kez şükürr verdim hepiciğinii 3.5 kilo fazlam kaldı sonra bende bırakıcam zaten ha oldu olcak bebek derken gider oda inşlh
merhaba kızlar...
siteyi uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye olmak kısmet oldu aranıza geçde olsa katıldım:))))
canım 1 gün var 1 gün yyok.öle yani4-5 gün önce önümüzdeki ay çalışmalara başlıcaz diye yazmıştım ama dayanamadım kullandığım şeker ilacını bıraktım . ve çalışmalara başladık ilk denemede olmaz gibime geliyor ama benide ekleyin
yaş 24- ilk hamilelik denemesi -bat 8 nisan veya 10 nisan
bide bişey soracam kaç günde bir ilişkiye girmek lazım 2 günde bir miyoksa haftada 2 kere mi
kızlar bu nedir ya kilosu 60dan yukarı çıkan yok hep çıtırız valla (ben hariç)iyi en azından hamile kalmayı becerebilirsek beraber alıp beraber veririz inşş :)
selam arkadaslar ben yenı uyeyımm burada ılk gunum ==))
bende hamıle kalmak ıstıyorummm en son reglm 3 martta basladı 7 martta bıttı esımle ıse 9 martta ve 20 martta calısmada bulunduk yalnız benım 5 gundur kasık agrım halsızlık bas donmesı ve hafıf kabızlık var umutlandım bıan ama test yapmayada korktum umutsuz bı sonuc almak ıstemıyorum allahın ıznıyle bebıs ıstıyorummm. sızce ne yapmalıyım??
aslında bunlarada fazla takılmamak lazım ben burda 50 günde adet olup hamile kalanları okudum
imporatcim senin gununde cok yaklasmis ya test yaptinmi hic bir kac arkdas 25 tesiniz ay gunlerimiz yaklasti ben umutlu degilim arkdaslarimdan guzel haberler alirsam motive olurum yinede allah bilir ne olcagini ama iyi calsimadik bu ay odeve malum onun icin gerci biride bir binide bir ya olcak olduktan sonra bir kere birlikte olup kalanlar var allahim bizede en yakin zamanda nasip etttttttttt
selam arkadaslar ben yenı uyeyımm burada ılk gunum ==))
bende hamıle kalmak ıstıyorummm en son reglm 3 martta basladı 7 martta bıttı esımle ıse 9 martta ve 20 martta calısmada bulunduk yalnız benım 5 gundur kasık agrım halsızlık bas donmesı ve hafıf kabızlık var umutlandım bıan ama test yapmayada korktum umutsuz bı sonuc almak ıstemıyorum allahın ıznıyle bebıs ıstıyorummm. sızce ne yapmalıyım??
selam puffss bende yeniyim. yaş kaçtı canım?
slm kizlar napionuz
SLM NAPALIM CANIM ben kızımı uyuttum yemeğimi yaptım bi bakim dedim napıyo bizim topiğin kızları sen napıyosun..
ayy bide kizin var hee biz daha 1.yii beceremedik valla
inşallah nasip eder rabbim sanada 1. 2. 3. 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?