Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

süpersiiin cnm yaa ne güzel vermişsin ben de 87yle başladım tam 1 ay oldu 80.4 oldum baya sıktım ama son zamanlarda.. şimdi de devam ediyorum bakalım hamile kalana kadar gider inşallah bir 3-5 daha

canım 1 gün var 1 gün yyok.öle yani

kızlar bu nedir ya kilosu 60dan yukarı çıkan yok hep çıtırız valla (ben hariç)iyi en azından hamile kalmayı becerebilirsek beraber alıp beraber veririz inşş :)

beni görmedinmi aşkolsun 62 aman nazar falan değer zayıflarım falan

selam arkadaslar ben yenı uyeyımm burada ılk gunum ==))
bende hamıle kalmak ıstıyorummm en son reglm 3 martta basladı 7 martta bıttı esımle ıse 9 martta ve 20 martta calısmada bulunduk yalnız benım 5 gundur kasık agrım halsızlık bas donmesı ve hafıf kabızlık var umutlandım bıan ama test yapmayada korktum umutsuz bı sonuc almak ıstemıyorum allahın ıznıyle bebıs ıstıyorummm. sızce ne yapmalıyım??

:79:hoşgeldin

canım günlerimiz çok benziyo benimde reglim 7 martta bitti ilk 9 martta birlikte olduk son da 20 martta ama arada da oldu.. bende de bazı belirtiler var .. hadi beraber hamiş olalımm

Son düzenleme:
aslında bunlarada fazla takılmamak lazım ben burda 50 günde adet olup hamile kalanları okudum

Teşekkürler bilgi için,
bende zaten 3- 5 gün gecikmeyi kafama takmıyorum, daha ilk denemelerim biraz takip edip olmassa araştırırım , şimdililk bir sorun yok gibi. birbirimize destek olup hayal kırıklıklarını daha kolay atlatırız umarım.

kolay gelsin

canım az kaldı ama biz çok çaba sarf etmedik adetime 3 gün var ama bi belirti yok hala şeffaf renkte akıntı var 2 gündür sabahları midem bulantısı yaşıyorum ağrım sızım yok biliyomusun bilmiyorum ama biz bebiş yapmaktan vazgeçmiştik eşimin işi dolayısıyla ama eşim 3 kere korunmadı ilişkilerde bakalım gelirsede bebeğim başımın tacı olur her zaman hakkımızda hayırlısı olsun...

selam puffss bende yeniyim. yaş kaçtı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…