Yerinizde olsam şimdiye çoktan almıştım bir şeyler. Bütün evi baştan aşağı değiştirmek istiyor değilsiniz. Bir de çalışıyorsunuz. Bunu şımarıklık olarak görüyorsa, şu hayata sadece borç ödeyip, para biriktirmeye de gelmedik. Bazen kendimizi şımartmak en doğal hakkımız. Arada bildiğinizi okuyun. Çok alışmış tok gözlülüğünüze bence.Eşimin yeme içme giyme konularında böyle pintiliği yoktur ama ev Eşyası vs bu tur konularda böyle davranıyor işte
Bazı Süs eşyalarını falan severim aslında almayı isterim ama onları da eşim kabul etmez. Sevmiyor öyle şeyleriYerinizde olsam şimdiye çoktan almıştım bir şeyler. Bütün evi baştan aşağı değiştirmek istiyor değilsiniz. Bir de çalışıyorsunuz. Bunu şımarıklık olarak görüyorsa, şu hayata sadece borç ödeyip, para biriktirmeye de gelmedik. Bazen kendimizi şımartmak en doğal hakkımız. Arada bildiğinizi okuyun. Çok alışmış tok gözlülüğünüze bence.
Bastan nasıl başlarsa öyle gider . Neden düzenini kurmadan evlendin kiMerhaba hanımlar .
Eşim evlenmeden önce annesinden babasından ayrı olarak tek başına bir evde kalıyordu bekar evi yani yaklaşık 7 sene falan tek kalmış o evde haliyle kendi ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde eşyaları vardı. Biz evlenirken ayrı bir eve taşındık her kadın evleneceği evini kendi zevkine göre dayayıp Döşemek ister ya maddi olarak onu zorda bırakmak istemedim o eşyalarla oturalım dedim. Zaten bazıları eşyaların 2 sene önce falan alınmıştı.
Şimdi de salonda bir dolap var tek onu ya koltuklara uygun yapalım ya da Değişelim diyorum tek dolap bana bakarız vs dedi bende evlenirken zaten bşy istemedim bu konuda da bakarız deme sonra Tartışma başladı ben biraz maddiyatçı biriymişim hata bende mi ? Zor bşy de istemedim. Fikir verebilir misiniz ?
Bu arada evlenirken eşya , perde , halı , yemek Takım'ı vs vs hiçbirşey talep etmedim.
Onu da dedim ben karşılayayım o zaman diye yok olmaz diyor öyle deyince de
Bazı Süs eşyalarını falan severim aslında almayı isterim ama onları da eşim kabul etmez. Sevmiyor öyle şeyleri
Bendeki kocaman bi dolap ama ya tek basıma kapının önüne koyamam kisen eve birşey alırken eşine niye soruyorsun ki?
süs eşyasına kadar hemde.
sen karşıla ben karşılayıyım açısından demedim ben, zaten çalışıyorsun adama niye soruyorsun.
bizde bi dolap vardı amacı olmayan ecza dolabı ismini takmıştım ama vitrin boyutunda. kitaplık yapmıştım içini ama kapaklı saçma birşeydi yani. dedim ki şunu atalım tamam diyor ama faaliyet yok. en son boşalttım içini aldım elime tornavidayı olduğu yerde söktüm bıraktım gitti attı paşa paşa.
sende sök koy kapının önüne. yenisini istiyorsanda al. bitti gitti. iki söylenir en fazla.
Merhaba hanımlar .
Eşim evlenmeden önce annesinden babasından ayrı olarak tek başına bir evde kalıyordu bekar evi yani yaklaşık 7 sene falan tek kalmış o evde haliyle kendi ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde eşyaları vardı. Biz evlenirken ayrı bir eve taşındık her kadın evleneceği evini kendi zevkine göre dayayıp Döşemek ister ya maddi olarak onu zorda bırakmak istemedim o eşyalarla oturalım dedim. Zaten bazıları eşyaların 2 sene önce falan alınmıştı.
Şimdi de salonda bir dolap var tek onu ya koltuklara uygun yapalım ya da Değişelim diyorum tek dolap bana bakarız vs dedi bende evlenirken zaten bşy istemedim bu konuda da bakarız deme sonra Tartışma başladı ben biraz maddiyatçı biriymişim hata bende mi ? Zor bşy de istemedim. Fikir verebilir misiniz ?
Bu arada evlenirken eşya , perde , halı , yemek Takım'ı vs vs hiçbirşey talep etmedim.
SağolunValla sizin gibi eş zor bulunur
Ne maddiyatçısı
Bu ay mı diğer ay mı dersem uzatır da uzatır.erkeklerin gereksiz cikislari iste, arkadasim sıfir boyali daireyi yeni gelinim ben diye bastan boyatti öyle oturdu ustelik kiraydi ev de, tabiki en dogal hakkiniz ama sormayin bunu
bu dolap gozume batiyo sence bu ay mi degistirelim diger ay mi diye sorun, ya da secin gosterin soyle dusundum su renk istiyorum falan diye
erkekler cok duz, anlatınca çoğu zaman anlamiyolar
caninizi da sikmayin sanki konusulmamis gibi bakip planlayin ve yapin bence
Bence eşiniz maddiyatçı çünkü bakarız deyip geçiştirmesi, masraftan çekindiğini ve onun maddiyatçı olduğunu gösteriyorMerhaba hanımlar .
Bu ay mı diğer ay mı dersem uzatır da uzatır.
Iyi valla. Bu erkekler iyice alisti rahatliga. Yakinda Hindistandaki gibi kizlar baslik parasi odemeye baslarsa hic sasirmayacagim. Bir dolabi bile yenileyemeyecek miyiz yani hemen maddiyatci mi oluyoruz. Iste bastan alisti adam rahatliga, simdi ne istesen maddiyatci diyecek sana. Bazen kiziyorum karsi cikiyorum ama evlenirken kollarini altinlarla dolduran kadinlar iyi yapiyor. Onlar kiymetli oluyor, biz maddiyatci.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?