Benimki maddiyatçılık mı ?

Eşimin yeme içme giyme konularında böyle pintiliği yoktur ama ev Eşyası vs bu tur konularda böyle davranıyor işte
Yerinizde olsam şimdiye çoktan almıştım bir şeyler. Bütün evi baştan aşağı değiştirmek istiyor değilsiniz. Bir de çalışıyorsunuz. Bunu şımarıklık olarak görüyorsa, şu hayata sadece borç ödeyip, para biriktirmeye de gelmedik. Bazen kendimizi şımartmak en doğal hakkımız. Arada bildiğinizi okuyun. Çok alışmış tok gözlülüğünüze bence.

Bazı Süs eşyalarını falan severim aslında almayı isterim ama onları da eşim kabul etmez. Sevmiyor öyle şeyleri

Bastan nasıl başlarsa öyle gider . Neden düzenini kurmadan evlendin ki

Evlenirken isteseydiniz o zaman ses çıkarmayınca şimdi rahat battı diye düşünüyor herhalde eşiniz. Keske sıfırdan eşya aldirtdaydiniz öylesi daha makbul oluyor iyi niyetten erkekler anlamıyor cunku.

Onu da dedim ben karşılayayım o zaman diye yok olmaz diyor öyle deyince de

Bazı Süs eşyalarını falan severim aslında almayı isterim ama onları da eşim kabul etmez. Sevmiyor öyle şeyleri

sen eve birşey alırken eşine niye soruyorsun ki?
süs eşyasına kadar hemde.

sen karşıla ben karşılayıyım açısından demedim ben, zaten çalışıyorsun adama niye soruyorsun.
bizde bi dolap vardı amacı olmayan ecza dolabı ismini takmıştım ama vitrin boyutunda. kitaplık yapmıştım içini ama kapaklı saçma birşeydi yani. dedim ki şunu atalım tamam diyor ama faaliyet yok. en son boşalttım içini aldım elime tornavidayı olduğu yerde söktüm bıraktım gitti attı paşa paşa.
sende sök koy kapının önüne. yenisini istiyorsanda al. bitti gitti. iki söylenir en fazla.

Bendeki kocaman bi dolap ama ya tek basıma kapının önüne koyamam ki

erkeklerin gereksiz cikislari iste, arkadasim sıfir boyali daireyi yeni gelinim ben diye bastan boyatti öyle oturdu ustelik kiraydi ev de, tabiki en dogal hakkiniz ama sormayin bunu

bu dolap gozume batiyo sence bu ay mi degistirelim diger ay mi diye sorun, ya da secin gosterin soyle dusundum su renk istiyorum falan diye

erkekler cok duz, anlatınca çoğu zaman anlamiyolar

caninizi da sikmayin sanki konusulmamis gibi bakip planlayin ve yapin bence

Bu ay mı diğer ay mı dersem uzatır da uzatır.

Bence hatalısınız. En başından herşeyi sıfırdan aldırıp dayayıp döşetseydiniz sizden kıymetlisi olmazdı. İyice alışmış sizin kanaatkar olmanıza zor geliyor yenisine para vermek. Bence siz değil eşiniz maddiyatçı. Altı üstü bir dolap yahu bunu istemiyorum yenisi alınacak bitti gitti deyin.

Bence eşiniz maddiyatçı çünkü bakarız deyip geçiştirmesi, masraftan çekindiğini ve onun maddiyatçı olduğunu gösteriyor

Ne maddiyatcisi benim erkek arkadasimin da kurulu duzeni var ve ben o esyaya gelmem sonucta kim olursa olsun kullanildi. Siz fedakarlik yapmissiniz ve adiniz maddiyatci olmus yaranilmiyo erkek milletine. Cok ozur dilerim ama gercekten deveyi diken insani ... yaraniyor.

Bu ay mı diğer ay mı dersem uzatır da uzatır.

tamam o zaman bu ay degistirelim uzadikca gereksiz bi hal aliyo bbu muhabbet deyin, kestirin atin kisaca

erkekler icin cogu sey gereksiz, anlatmaya calismakla gecirmeyin vaktinizi, siz yeterince fedakarlikta bulunmussunuz

insan biseye heveslenince hevesi kirilmamali bence. sonra onun keyfi yetince siz o istekle yapcak misiniz acaba

Bende bazen aynı şekilde düşünüyorum.
Kız dirseğine kadar bilezikle geziyor, boynunda 2 set birden,
Biz aman masraf olmasın, eşitlik, altın mı istenir falan düşüncelerimiz bize zarar olarak geri dönüyor.

Eşin maddiyatçı görmemiş.
Yeni eşyalar her yeni gelinin hakkı.
Sen çok fedakarlık yapmışsın.

Son düzenleme:
Bu kadar yapıcı ve verici olan hicbir kadinin eşine yaradığını ben henüz görmedim :)
Benim de arkadaşım var, tüm evin isi onun üzerinde, aynı maaşa çalışırlar,kız babasının da kredilerine yüksek miktarda katkısı var, Evlilik zamani herşeyin en ucuzuna kaçtı, zahmet olmasın diye.
Şimdi çöp istese, adam tutumlu değilsin diyor. Oysa kızı çok iyi tanırım, tavuğun haşlanmış suyunu bile atmaz ki yarına çorba yapayım diye ...
Boylelerine yaranilmaz.
Bence biraz daha harcayıci bir insan olmaya çalışın. Herşeyi isteyin, dolap gözüne görünmez o zaman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…