Benimle alay ediyorlar

chopinnocturne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
791
86
48
35
İçel Mersin
Merhabalar ilk başta bu konuda bir şeyler yazıp yazmamakta karar verememiştim ama ondan sonra herkesin burada ne kadar samimi ve dürüst olduğunu gördüm. Benim bir derdim var derdim şu ki sınıftakiler benimle çirkin diye alay ediyorlar sizce bu doğrumu ama lütfen doğruları yazın teşekkürler

Son düzenleme:
yok artık!!
senin o arkadaşlarına birer gözlük lazım şöylee silindir camlısından!!
neren çirkinmiş yahu?

Masallah cok guzelsin canim.
Belkide guzelligini cekemiyorlardir:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım anladığım kadarı ile arkadaşların güzellik konusunda pek güvenmediğini hissetmişler ve bunun üstüne gitmişler.güzellik genel olarak kendini nasıl gördüğünle alakalıdır. sen ilk önce kendini beğenmelisin ki insanlar da seni beğensinler.umarım yardımı olur

canım gayet güzelsin acaba güzel dememiz içinmi açtın konuyu bilemedim çünkü çirkinlikle alakan yok

yinemi sen yine aynı fikirdeyiz üffffffffffffff

Ayır onun için açmadım sadece sizin bana doüruyu söylemeniz için açtım çünkü mesela anneme sorsaydım ben çirkin olsam bile çok güzelsin derdi öyle değil mi ?

Ayır onun için açmadım sadece sizin bana doüruyu söylemeniz için açtım çünkü mesela anneme sorsaydım ben çirkin olsam bile çok güzelsin derdi öyle değil mi ?

çirkin falan değilsin herkesi konuşturma cevabını ver ozaman. mesela benim bi tane arkadaşım renkli gözlüleri kıskanıyo bariz ortada bana diyoki ben hiç sevmem ama seninki güzel bilmem ne sonrada benim gözlerim kahvegibi duruyoama aslında ela bak ışıkta nasıl duruyo diyo ela olduğunu ispat etmek için gözüne lazer tutmadığı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…