Benimle alay ediyorlar

gayet güzelsin gözlerin çekik ve çok tatlı benimkiler de senin gibii :) çok beğenrler :) boşver çatlasınlar ayrıca dudakların da çok güzel :) daha ne istiyrsn :)

Yavrum kıskançlık kurbanı olmuşun sen. Neren çirkin bea .. Gözlerin yeter hiç kimseye bakma da kimse kimsenin kendinden güzel olmasını istemez .. Kesin sevdiği çocuk senden hoşlanıyodur fln. MaaşAllah onaya ihtiyacın yok güzel hatunsun vesselam

en sağdaki şu altında Retrica yazan resminizde tüm güzelliğiniz görünüyor. diğer resimlerinize gelince. onlarda bir çirkinlik yok. normal görüntüler.

ya bu okullarda neden böyle dengesizlikler baya bi artmış.arkadaşımı napsam da üzsem mi diyorlar anlamadım. bence gayette güzelsin çok şaşırdım valla

Cok tatli ve sempatiksin bence. .. kendine guven ve guven duygunu insanlara baglama. Insanlara bagli olursak ooooo neler neler derler hiç bir şeyi latik gormezler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çirkin değilsiniz bnu aynaya bakınca sizinde görmeniz gerekiyor.
Bana ego tatminine ihtiyacınız varmış gibi geldi.
Ayrıca bunu diyen erkek arkadaşlarınızsa, erkekler hep böyledir dalga geçmek için olmayan şeyler söylerler özzellikle de lise zamanlarında.
Eğer bayanlarsa, sizden hoşlanmadıkları için böyle şeyler diyorlardır.

Siyah saç pek yakışmamış..
Ama yüzün gerçekten güzel..
Cidden güzel yani..
O arkadaşlarında çekememiş..
Liseliler işte ergenlikten çıkma çabalarındalar..
Benimde dünyalar güzeli bi kardeşim var buraya fotoğrafını koysam daha doğmamış çocuğuna alırlar o derece
Ama sınıfındakiler okulundakiler çekemiyor..
4-5 kişi toplanıp kızı dövmüş düşün yani..
Hemde daha ortaokuldalar..
Kardeşim üzülüyodu tabii ama kendine güveni var..
Güzelim diyor
Kii zatende öyle okulda ilk 3te olur güzellik olarak..
Biri var hele gerçekten kız kardeşimin yanından geçemez
-Ben senden daha güzelim bak herkeste onaylıyo demiş..
Kardeşimde
-Arada aynaya bak bee nikonun var diye istesen g.ünü bile yalarlar demiş
Kız bişey diyememiş
Hee dediğini normal şartlarda tasvip ediyo muyum hayır ama o kız hakketmiş mi evet

Bende üniversiteye kadar kendimi güzel bulmazdım ama üniversiteye geldim özgüvenim yerine geldi cidden
Önceden makyajsız dışarı çıkmazken şimdi makyajsız 2 gündür ortalıkta dolanıyorum zor geliyor

.

Son düzenleme:

Çirkinlik değil o canım,çekememezlik.Gayet güzelsin,hoşsun.Alay eden kişilerin,kendi kişiliklerinin çirkinliği bu.

Canım resimlerine baktım çirkin değilsin sade bi güzelliğin var genelde okulda sakin yapılı birini gördükleri zaman hemen dalaşırlar rahatsız etmeye çalışırlar diğer kendini bilmezler onlarla muhatap olma onların seviyesine düşme sen kendi derslerine bak bence senin güzelliğini kıskanıyolardır yada seni üzmek için yapıyoladır ne insanlar var ya ne kendini bilmezler

Öyle ahım şahım bulmadım ben.
Çirkin de değilsin.
Normal yani, instagram-retrica insanı fazla güzelleştiriyor. Efektten.
Mutlaka ki kendine has özelliklerin / güzelliklerin vardır dert etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…