Benimle alay ediyorlar

Maasallah canim pırıl pırıl bir kizsin.
Arkadaslarin kiskaniyor olabilir. Yada tarzini falan mi begenmiyorlar giyinmeni yani. Neden cirkinsin diye bisey soylesinler anlayamadim.yada seni sevdiklerinden sakami yapiyorlar. Arkadaslarina sormadin mi nerem gozunuze batti diye.

Ben kendimi hiç savunamam öyle bir huyum var maalesef😞

Aman dikkatli bu arkadaş olmayan arkadaşların senin piskolojini bozmaya çalışıyorlar gayette güzel bir kızsın onlarda zaten bunun farkında çekemiyorlar seni
sanırım dışlamada var ,

Bilmem ki kızlar söylese tamam da erkekler genelde söylüyorlar

Sen guzel bir kizsin. Kendine ozguvenin olsun o arkadaslar ina ben kendi guzelligimi biliyorum de siz kendinize bakin de yada bi gozluk ver. Guzellik gorecelidir. Ben guzele guzel demem guzel benim olmayinca felsefesini uygulayabilirler.

Fistik gibi kizsin bence. Bi kac sene gecsin hele bi universiteye başla bak bakalim kim kime cirkin diyecek o zaman

bu fotoğrafta ki kızla alay ediyorlarsa arkadaşların Victoria Secret mankenleri sanırım kendilerine gözlük bağışında bulun tabi eğer bu sensen.. kusura bakma çok rus manken fotograflarıyla konular açılıyor artık tedbirliyiz ama sensen çok güzelsin maşallah

Yok benim iltifat için çok teşekkürler :)

kız sen mı bızle alay edıyorsun yoksa?

yumurta gıbı kızsın ıste..
(eskı sevgılılerımden bırının annesı benı begendıgını bu sözle ıfade etmıstı,benden de sana gelsın 1 yumurta:))

kıskanclıktandır o, cırkıne asla cırkın demezler aksıne overler bunu unutma, guzelle de ugrasır dururlar :)

en güzelimiz,en zengınımız bu safır ablan..

oyuden hepımız onunla uğraşıyoruz..

kendınden başkasına güzel dedı,kıymetını bıl..

bıde ılk kez bı yorumunu okuyorum,kendı fotoları dışında..

konu guzellık olunca safır abla nokta koymaya gelmıs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…