Benimle alay ediyorlar

ben lisedeyken okulun en güzel bir kızı vardıki sorma yani kapkara önceden kilo alıp veren vücudu pörsümüş fiziğide hiç hoş olmayan yüzü kusursuz diyim ama çok güzel denecek kadar değil neyse bu kız işte bizim okulun en güzel kızı diye bahsedilen bi kızsa sen Adriana lima olmalısın
yani demek istediğim kendine güvennn seni kızdırmak için yapıyolardır yada çok beğeniyolardır şımarma diye yapıyolardır heleki erkekler yapıyolarsa tamam yani daha genceciksin böyle takıntılara kapılıp kaprisli bi insan haline gelme bu yaşta gayet normal böyle düşünmen bir sen değilsindir emin ol okul bi bitsin anlarsın o zaman kim güzelmiş kim çirkinmiş

gerçekten güzel bir kızsın seni sevindirmek için demiyorum, gördüğüm bu..
ama velev ki güzel değilsin, ee nolmuş yani? kendi hayatlarını geçip başkalarınınkine burnunu sokanlardan nefret ediyorum. ben de saçımı kestirdiğimde herkes tarafından çok beğenilmesine rağmen sınıftaki aptallar beğenmemişti dalga geçmişti. burdan çıkaracağımız sonuç: okul kadar gereksiz bir yer ve okuldaki insanlar kadar gereksiz insanlar hiçbir yerde yok. millete okulda hayvan gibi matematik fen öğretip salarsanız ortalığa böyle hayvanımsı odun biri olur gider işte... insanlarda ar, ahlak kalmamış yazık

ya he he deyip geçiştir tatlım onları

Tip konusu gerçekten kişiden kişiye değişiklik gösteriyor. Bi kızı beğenen olduğu kadar, beğenmeyenler de olur. Tabi bu durum seninle alay edecekleri anlamına gelmiyor.
Senin konun bana lise zamanımı hatırlattı :) Bi dönem sınıftaki çoğu kişiyle ters düşmüştük. Benden pek hoşlanmıyorlardı :) Çünkü beni tanımak için şans vermemişlerdi. Sürekli laf sokarlardı Beni tam olarak tanımayan insanlara biraz havalı, burnu büyük görünüyorum ben. Herkes böyle der yani. Sonra bazı olaylar oldu ve kaynaştık :) Sınıfta en çok sevilen olmuştum birden , Shanna ne iyiymişsin sana haksızlık yapmışız dediler :) Bunu yıllığımda da bolca yazmışlardı :)

Bence kiskandiklari icindir dostum Bir de soyle bir sey var ki, ustte da birisi yazmis, grubun erkeklerinden biri senden hsolaniyordur, onu begenen kizlar da sana giciklik yapiyordur.

aaaa Canm onlar seni kesin kıskanan, Çekemeyen kişilerdir çok tatlıısın bence tatlımm boşver takma onlarıı

senin bu konuda zayıf olduğunu görürlerse dillerine dolayanlar olur
onlar bir şey deyince sen de biraz lafın uzamasına sebep olduysan söylemişlerdir
maşallah çok güzelsin
ama güzellik başa bela olabilir dikkat et
ben güzel insanların övünmeyip şükretmesi taraftarıyım
ama kızlar biraz saf düşündüklerinden güzelliklerini kullanmak isteyen art niyetli insanların kötülüklerine alet oluyorlar
aman dikkat

çok klişe olacak ama.AHLAKİN GÜZEL OLSUN.
HEM ÇİRKİN VEYA GÜZEL NE FARK EDER.SENİDE BENİDE KİM YARATTI.

bu arada güzel bir kizsin.
saçlarının toplu hali seni daha hoş gösteriyor.
saçlarını dağınık birakma derim.

valla sen o arkadaşlarından bir önce bagini kopar.
7 ay önce bir kız cocugu arkadaşlarının şişmanlığıyla dalga geçiyor diye
intihar etti.allah korusun.kızın psikolojisini bozdular...

Çekemiyorlar bence kızmı bu arkadaşlar? Bence ilişiğini kes muhatap olma saçını bende toplu begendim takma o arkadaşlarınla ilgilenme cevaplarını ver ama atarlanma anlamında degil yine konusurlarsa duymamazlıga ver bence gayette güzelsin nasıl insanlar var ya sırf moralini bozmak için bu arada lisedemi okuyorsun?

Son düzenleme:
Çirkin diye alay edilen bir kızın buraya profil resmi olarak kendi resmini koyması mümkün değil bence. Siz ve etrafınızdakiler sizi güzel buluyor ki profil resminize kendinizi koyuyorsunuz sırf göstermek adına. Şurda kaç bayanın kendi resmi var?
Ve kesinlikle ciddi bir özgüven problemi yaşadığınızu düşünüyorum, buradaki kadınlar üzülüp "hayır güzelsin" desinler diye böyle bir konu açılmış diye düşünüyorum açıkçası. Ergen psikolojisi tuhaf oluyor evet ama böyle ego tatminlerine ihtiyaç duymayın. Öyle dünya güzeli falan değilsiniz de normal görüntüde bir kızsınız işte. Kimsenin ay ne çirkin demeyeceği ortada, dediğim gibi normalsiniz çünkü görüntü itibariyle. Sokakta bu standartta bir sürü kadın var, alay edilecek bir şey görmüyorum. Ki dediğim gibi sizle alay ediliyor olsa şu nickinizin yanındaki avatarda gururla kendi fotoğrafınız durmuyor olurdu

Kusura bakma yazmadan geçemedim.
Oldukça güzel ve gülünce çok şirin görünen bir gençkızsın.
Buraya resim koyup onaylatmana gerek bile yoktu aynaya bakıp cevabını görebileceğin bir yansımayla karşılaşacak iken
Arkadaşların çirkin desinler ki değilsin ama asıl böyle konuşan insanlar çok çirkindir.
Fiziksel güzelliğe bu kadar takık bir nesil olmanız endişe verici... kızlarıma da diyorum fizik değil ,ruh güzelliği ve ahlak sizi ışıldatır.
Yoksa güzelliğinin farkındasın da azıcık şımartılmak mı istedin bakalım
Maşallah çekememişlerdir seni arkadaşlarına en güzeli bir göz dr.u ve psikolog öner

saçmalama canım ya çok güzel kızsın hatta fatih harbiyedeki NERİMANA benzettim seni ben onlar kıskançlığına söylüyorlardır

aynı şeyleri bende yaşadım benim içinde çirkin diyolardı birilerini örnek verip daha güzel dedikleri bile olmuştu aslında o kıskançlık belirtisiymiş bunu sonradan anladım onun için takma kafana ağzı olan konuşuyo gayet güzelsin üstelik o Allah'a şükür her şeyin tam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızların kıskançlıktan dediği kesin erkeklerde beğendiği kızlara genelde bir kulp takarlar o hesap olmuş onların ki. gayet güzelsin

Al bendende okadar...

Canım ya bende lisedeyim benlede alay ederlerdi ama baktılar takmıyorum şimdide yok dışlıyorlar yok görmezlikten geliyorlar falan insan üzülüyor tabi ben naptım bunlara diye düşünüyor ben rehber hocamla konuşmuştum biraz rahatlattı beni gerçekten yaşıtlarımız bazen çok acımasız olabiliyorlar ama bu şekilde de sabretmeyi öğreniyoruz bırak boşver takma hiçbirini ben en başta taktım da noldu sade kendimi üzdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…