- 3 Nisan 2014
- 615
- 290
- 63
- Konu Sahibi chopinnocturne
-
Hayır alakası yok
Pekii canım. Biraz şaka biraz gerçekti o dediğim. Aslında kesinlikle alay edilecek bir durum yok da demek istemiştim.
Şunu da söyleyeyim; eğer çok anormal bir halin olsaydı da bu alay etmeyi gerektirmez, alay edenlerin terbiyesizliği... Hele şu durumunla alay edilecek bir hal yok. O alay edenlere; hadi oradan hoooooooooooooooooooooşşşştt de gitsin.
Claudia sen bu gruba dahil misin yoksa dışlandın mı? Birde lisede misin?
evet ne kadar güzelsin denmesi için açılmış bir konu daha.
Lisede mutlaka kızlı erkekli gruplar olur sen olamadın mı halen dışlanıyormusun ?
Sınıfta üç tane grup var bir tanesinde sekiz kız diğerinde on erkek bizim takımda ise kız erkek karışık
Bu dışlama senin görüntünden değil belki markalı mı giyiniyorsun veya grubunda bir erke senden mi hoşlanıyor diğer kızda o oğlandan mı hoşlanıyor ki , sana çirkin diyor , şu içinde bulunduğun grubu bir anlat baki
İçinde bulunduğum gurupta bildiğim kadarıyla birbirinden hoşlanan yok ama belki vardır da ben bilmiyorumdur
Merhabalar ilk başta bu konuda bir şeyler yazıp yazmamakta karar verememiştim ama ondan sonra herkesin burada ne kadar samimi ve dürüst olduğunu gördüm. Benim bir derdim var derdim şu ki sınıftakiler benimle çirkin diye alay ediyorlar sizce bu doğrumu ama lütfen doğruları yazın teşekkürler
Tip konusunda doğru mu diye bir şey olamaz.
Gerçi genel olarak da doğruluk diye bir şey yok; çünkü herkesin düşüncesi, zevki, inancı başka.
Sana çirkin diyenler ruh hastası olsa gerek.
Herkesin çirkin bulduğu biri illa ki olur, ama bu dile getirilmez durduk yere.
Bunun dışında hepimizi güzel bulan da, çirkin bulan da her zaman olacaktır.
O yüzden bazen de "bu da onların görüşü" deyip geçmek lazım.
Kimin ne diyeceği bilinmez çünkü. Beğenileri bilemeyiz.
Güçlü ve özgüvenli durmalıyız ne olursa olsun.
Biri beğenmez, öteki beğenir yani.
canım gayet güzelsin acaba güzel dememiz içinmi açtın konuyu bilemedim çünkü çirkinlikle alakan yok
yinemi senyine aynı fikirdeyiz üffffffffffffff
Merhabalar ilk başta bu konuda bir şeyler yazıp yazmamakta karar verememiştim ama ondan sonra herkesin burada ne kadar samimi ve dürüst olduğunu gördüm. Benim bir derdim var derdim şu ki sınıftakiler benimle çirkin diye alay ediyorlar sizce bu doğrumu ama lütfen doğruları yazın teşekkürler
Heheh tesadüfler silsilesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?