Benimle dalga geçiyorlar™

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Kurumsal bir perakende magazasında kasiyerim. Benim gibi 8 kasiyer falan var. 3 4 müşteri hizmetleri var. Kasadaki bazı kızlar benle dalga geçiyor resmen.Nasıl anlatsam... Benle hep r dalga gecme eglenme cabasındalar. Hepsi değil tabı kı. Sanki ben safım böyle onlara açıkta verıyorım. Yani benle dalga gecelerii ıcın kozda veriyorum. Nasıl düzelir Bu durum

Kurumsal bir perakende magazasında kasiyerim. Benim gibi 8 kasiyer falan var. 3 4 müşteri hizmetleri var. Kasadaki bazı kızlar benle dalga geçiyor resmen.Nasıl anlatsam... Benle hep r dalga gecme eglenme cabasındalar. Hepsi değil tabı kı. Sanki ben safım böyle onlara açıkta verıyorım. Yani benle dalga gecelerii ıcın kozda veriyorum. Nasıl düzelir Bu durum
Koz verme sende ozaman

Ne gibi şeyler yapıyorlar mesela? Biraz açar mısınız. Siz işinizi en iyi sekilde yapin koz vermeyin madem. Fazla da muhattap olmayın. Yapılması gerekenleri bilin ve biri size söylemeden siz o isi halledin. Fazla bosbogaz degillerse konusmazlar bu durumda herhalde

Dalga gecmenin asil amaci , dalga gecen insanlarin kendi hayatlarindaki mutsuzlugu tatmin etmek , boslugu doldurmaktir. Boylece aslinda hatirlamak istemedikleri hayatlarindan uzaklasirlar.

Onlari gormezden gelmek kendine edecegin en buyuk iyilik olur. Boylece hem onlari bir seye saymadigini gostermis olur , hem de kendi hayatina devam etmis olursun.

Agizlarinin payini ver. Sen de onlarin eksik yonleriyle dalga gec ama bunu agresifce yapma tatli tatli yap ki kavgaya donusmesin.

Henüz gençsiniz sanırım. İş deneyiminiz az ya da. Hepimiz benzer şeyler yaşadık iş hayatında. Hiç unutmadığım bir anım var benim de. Mesleğe başladığım ilk yıl sözde öğretmen olan ancak öğretmenlikten bihaber iş arkadaşlarım vardı. Bir gün yine eğitim vermek yerine bir köşe başında dedikodu yapıyordu üç kişilik kadın öğretmen grubu. Ben yanlarından geçerken "hehe idrak bir şey duyduk ya doğru mu. Sen sınıf atlayarak okumuşsun erken bitirmişsin okulu sonra ne oldu da böyle oldun puhahaahahs" diye anırdılar. Eğleniyorlardı kendi çaplarında. Gülümsedim ve "iq seviyesi çift haneli rakamlardan öteye gidemeyen iş arkadaşları ile muhatap olmak zorunda kalınca aynı seviyeye inmeye çabaladım, demek ki başarılı olmuşum" dedim. Ortamda soğuk havalar esti. Bir daha da böyle bir şey yaşamadım. Selam vermekten öteye girmedi muhabbetimiz.

Sakin olun ve etkilenmeyin böyle davranışlar karşısında. Sonuç itibariyle aynı işi yapmaktasınız. Onları sizden üstün kılan bir meziyetleri yok muhtemelen. İnsanlık ve davranış konusunda eksikler hatta.

Benim bir arkadaşım da bu tarz birşey yaşamıştı. Belli bir yaşa gelmiş insanları egitemiyorsun. Böyle durumlarda aman kırılır mı falan diye düşünmeden cevabını vermek gerek. Yapamiyorsaniz da en azından hiç tepki vermeyin. Bozulduğun halde bozulduğunu belli etmemek için onlarla gülmek yapılacak en kötü sey.

Back
X