benimle de ilgilenir misiniz kızlar :(

Birbiriniz için doğru kişi olsanız ikide bir ayrılıp barışmazdınız. Birbiriniz için doğru kişi olsanız, biriniz kızgınken diğeriniz susardı. Sivil hayattan özgürlüğünün kısıtlanacağı yere gidecek olan kişi sevgilin. Doğru düşünebilseydin eğer, kendi mutsuzluğunu geri plana atar, ona destek olurdun. Öfkesini yatıştırırdın.

Aynı şekilde, sen mutsuzken, gerginken, sinirliyken onunda sana destek olması gerekirdi. Ama bu aşama da yapıcı olması gereken sendin. Adam askere gidecek , sen mutsuzsun, çok kötüsün diye seni mi avutacak?

Erkekler şunu ister, bunu ister diye tek tek sayamam sana, ama emin olduğum bir şey varsa oda huzur istedikleri. Her zaman mükemmel hissedemezsin, elbette bizlerde sorun yaşıyoruz ama sen çok yanlış bir zamanda, gereksiz yere kötü hissetmişsin kendini. Adam askere gidiyor, ona destek olması gereken sensin. Hamile bir kadın nasıl eşinden destek beklerse, buda bir benzeri işte.

Ayrıca her uzun ilişkisi olan, her evlilik planı yapan insanlar birbirleri için doğru kişi olsaydı, aşk evlilikleri yapan insanlar boşanmazdı. 8-10 yıl flört edip boşanan sayısız çift var.

Olaylara çok düz mantık bakıyorsun. İnsan ilişkileri bu şekilde açıklanmaz.

Valla bravo, tam da söylemek istediklerimi söylemişsiniz.:KK9::KK9:

Benim eşim de hep şunu der "eğer ki bir ilişki de ,flört ve nişanlılık döneminde kavgalar oluyor, ayrılma ve barışmalar oluyorsa o ilişkiden hayır gelmez, evlenince daha da beter olur. İnat etmemek gerek" ve de "ben erkek olarak huzur istiyorum, ve senin bana verdiğin huzuru sevdim ben. Evime koşarak geliyorum, yemeğimi yerken, televizyon izlerken, seninle o evde yaşarken kafam rahat ve huzurluyum".

8 senelik ilişkiniz bence yalama olmuş, ayrıl barış ayrıl barış bence büyüsü, özelliği kalmamış. Muhtemelen, erkek arkadaşınız kendisine verilen nasihatları değerlendirmek istiyor. Bir ömür kavga gürültü geçmez, sevgiliyken "ayrıldık barıştık, kopamadık birbirimizden demek "çok kolay da evlenince o işler öyle olmuyor işte.

Back
X