- 17 Aralık 2015
- 27.119
- 49.576
- 598
- Konu Sahibi zorunlualann
-
cinsel hayatı olsa bir de o da yok. Olmayan cinsel hayatından gına geldiCinsel hayatından bize gına geldi artık
Yok daha önce ilişkiye girmedim denedim ama girmedim aynen ben zaten öyle bişey olduğu için söylemiyorum elbet bende yaşadım bi şeyler ancak tam anlamıyla olmadı onun için kanadı heraldeKanadığı için olan oldu derken?Bişey olduğu yok işte hayvan gibi şii yapmış, açılmamış gül goncası muamelesi yapmasan mı kendine?
Valla öyle bi şey olursa çok üzülürüm inanın banaKendinizi heder edeceksiniz yüzük evlilik hayalleri ile.baya baya hayatınız mahvoluyor. Niye hiçbir yazılanı anlamıyorsunuz niye saf küçük bir kız çocuğu gibi konusup anlamamazliktan gelip tam tersini yapıyorsunuz. Onla bunla oluyorsunuz kendinize yazık ediyorsunuz gerçekten. Aralık ayında görüşürüz tekrar
Tatlım yapma, eski konuların hep meydanda bak.Yok daha önce ilişkiye girmedim denedim ama girmedim aynen ben zaten öyle bişey olduğu için söylemiyorum elbet bende yaşadım bi şeyler ancak tam anlamıyla olmadı onun için kanadı heralde
doğru diyor ilişkiye girmede sürtünüyorduTatlım yapma, eski konuların hep meydanda bak.
doğru diyor ilişkiye girmede sürtünüyordu
önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ? Gerçekten takacak mıyız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?