Benimle evlenmeyen adamdan sonra yeni biri ile tanıştım , bi şeyler yaşadık?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
seni kimse tatmin edemeyecek bence, çünku senin aradigin mutluluk pipide degil.
senin icindeki bosluk dolmuyor o bosluguda pipiyle doldurmaya calisiyorsun ama genel standartlara bakarsak seni doyuracak bir ebat maalesef.
önce gercekten sevecegin ve senide gercekten sevecek birini bulmaya bak.
birini elinde tutmakla nilah masasina oturtmakla bekaretin alakasi kalmayali asir oldu canım benim.
sevisince vs seninle evleneceklerini nımısımı temizleyecekler diye düşünmenin sana bir faydasi yok olmayacakta.
ancak kendini kullandirtiyosun sevismenin birlikte olmaninda bir adabı olmali bence.
icinin isinmadigi insanlara kivilcim cikartarak duygusallik beslemeye calisiyorsun.
ya sevis keyfime bak, yada evlenecegim ben diyorsan sevistigin herkesin evlenmeyecegini bil ona gore davran.
aralikta yuzuk falan takacagida yok.

Hayır anlamadığım önceden ilişkin vardı bunda nasıl kanama oldu onsa insanın arayıp bulamadığı zar kıymetini bil

Artık yüzüğü taksa da takmasa da her istediğinde gidersin gibime geliyor adama o fırsatı vermişsin sonuçta. Biraz kendinizi ağırdan satsanız doğru insanı bulacaksınız.

Boyutuna takılmış bunlarda bulmuştu bunuyorlar

yazdıklarınızdan ne anlamamız gerekiyor onu da bilemedim ki... aşık mısınız, aranızda bi duygu vs var mı yok mu belli değil. diğer ilişkiniz yüzükten ötürü bitmiş bu da yüzük takacağım diyor herhalde sizin takıntınızın da bu olduğunu az çok bildiği için. burada bu konuyu bize anlatma amacınız nedir ? tamam sevildiğinizi hissedip keyif de alıyormuşsunuz. yok boyut, yok neden mükemmel olamıyor, yok efendim öncekiler nasıldı falan diye sormuş bi de ben mi bugünlerde çok agresifim bu başlıklar mı bana saçma geliyor anlamadım

Kendinizi heder edeceksiniz yüzük evlilik hayalleri ile.baya baya hayatınız mahvoluyor. Niye hiçbir yazılanı anlamıyorsunuz niye saf küçük bir kız çocuğu gibi konusup anlamamazliktan gelip tam tersini yapıyorsunuz. Onla bunla oluyorsunuz kendinize yazık ediyorsunuz gerçekten. Aralık ayında görüşürüz tekrar

Kanadığı için olan oldu derken? Bişey olduğu yok işte hayvan gibi şii yapmış, açılmamış gül goncası muamelesi yapmasan mı kendine?
Yok daha önce ilişkiye girmedim denedim ama girmedim aynen ben zaten öyle bişey olduğu için söylemiyorum elbet bende yaşadım bi şeyler ancak tam anlamıyla olmadı onun için kanadı heralde

Valla öyle bi şey olursa çok üzülürüm inanın bana

Yok daha önce ilişkiye girmedim denedim ama girmedim aynen ben zaten öyle bişey olduğu için söylemiyorum elbet bende yaşadım bi şeyler ancak tam anlamıyla olmadı onun için kanadı heralde
Tatlım yapma, eski konuların hep meydanda bak.

doğru diyor ilişkiye girmede sürtünüyordu

Ama o zaman bu konudaki adamın bileti iptal etmesi sence gereksiz değil miydi?

Bir konun vardı, 4 yıllık sevgilini aldatmıştın. Cinselliğe takık birisin onu anladık. İlginç bir şekilde de sana hep erekte olamayan adamlar denk geliyor. Bu adamla kazara evlenirsen eminim ki beni tatmin edemiyor diye aldatırsın. Evleneceğim diye tutturdun da bari ereksiyon problemi olmayan birini bul

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…