Benimle evlenmeyen adamdan sonra yeni biri ile tanıştım , bi şeyler yaşadık?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana konuşmak boş artık. Biz sana adam sıkıntılı dedikçe sen gidip koynuna giriyorsun. Git evlen ne yapalım

Hayır biz yazınca da sanıyorlarki sevismesine karşiyız banane kardeşim sevişsin isterse günde 10 kişiyle ama hem sikayet edip hem ık mık yapmasınlar. Simdi bu kızımız birliktelik yaşamış mı yaşamamış mı yaşamamışsa sex oyuncaklarını ne olarak kullaniyor süs biblo mu

Maalesef o kişi ama napayım elimde olmadı hoşlandım ondan
Yalan söyleme sen hoşlanmıyorsun eline geçene yapışıp evlenmek tek amacın. Bu amaç uğrunda yemediğin nane kalmadı.
Boyu çok küçük ve erekte olamadı açıkçası acaba benden zevk mi almadı diye düşündüm ;( sonra çok sert davrandığında erekte oluyordu.
Al bunun da ereksiyon sorunu var. Penis ıslaklık görünce sertleşir canım öyle senden zevk almama falan yok. Tepe tepe kullan

Prezervatif kutusu vardı bir de arka fon olarak kullanılan ay güldüm

Cesaretinize hayranım (cahil cesareti). Bir işe kalkışmadan önce insan bi durup düşünür, bu adam köylümüz ben bununla bir şeyler yaşıyorum ama yarın öbür gün bu beni kullanmaya kalkar mı beni tehdit eder mi. Adam zaten işsiz güçsüz biri sizinle evlenirse tek motivasyonu sizin memur olmuş olmanız olur.

Bu kadar savruk bir hayat yaşarken bu işte bir gariplik var ben normal değilim diye nasıl hiç düşünmüyorsunuz? Bazı insanlarda iç görü sıfır ve ben bu duruma çok şaşırıyorum. IQ ile mi ilgili yoksa başka psikolojik bir sorununuz mu var anlamadım. Rezil ediyorsunuz kendinizi ama bu rezillik başkalarına karşı değil direkt kendinize karşı.

O zaman regl olmuş ondan kanamış fışkırmış

Zorla olduysa tecavüz etti size. Tecavüz değilse bile evlenmeyi düşünüyorsan madem niye şimdi olsun demediniz mi?
Kendinizi neden kullandiriyorsunuz ki?
Canınızı sevmiyormusunuz hiç?
Yapma kuzum yapma kendini biraz sev ve aklı başında ol verilen yorumlara dikkat et. Bu adam evlilikden sonra da kötü biri olabilir sert davranabilir yapmış bunu yani. Bir insan olarak kendinizi bu dünyada değerli hissetmiyor musunuz?

Konunuzun gerçekliği şüphe uyandırıyor. Foruma konu açarak aklınızca insanlarla eğleniyor gibi görünüyorsunuz.

Sahte konu yazmanın bile bir adabı olur , insan başrolüne kendini koyduğu bir hikayede; bu kadar çirkin detayları işlemez , pes.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…