- 14 Ağustos 2022
- 38
- 57
- 3
- 24
- Konu Sahibi zorunlualann
-
İşin saçma kısmı zorunlu bakire değilmiş ki zatenEvet o ahahahah. Adama bakire ayağı yaptığı yetmiyor bizi de ikna etmeye çalışıyor.
Şşşş o bir bakireİşin saçma kısmı zorunlu bakire değilmiş ki zaten
Niye bize de bakireydim ayagi yapıyor.
Üniversitede çatır çatır sevişmiş zaten
Hatta sevgilisi regl diye gelmek istememiş
Bu adamın da görüntülü konuşurken gördüğü alet edevatta mi yalan söylüyor ahsbabsva
Elif hanım sizi bu naifliginizi ve degerlerinizi koruduğunuz için tebrik ediyorum gerçekten. Keske benim de zihnim Zorunlualanin konularında gecen cinsel referansları ilk okuyusta anlamayacak kadar kirlenmemiş ve elit bir zihin olsaydı.
Yahu pipisi sağlam adam zorunluyu ne yapsın, sanal ilişkileri ne yapsın. Gider düzgünce sevişeceği birini bulur. Kalkmayan pipisini zorunlu gibi kişilere sürter durur anca ve karşıda sorun sende der kendine suç görmez. Kadın da marifet gibi uğraşır durur bunları tatmin etmeye. Hayat çalışmayan pipiyle uğraşmak için çok kısa…Boyu gercekten onemli degil ama bunun işlevide yok anladığım kadariylasen arızalı pipi dedektörü müsün
Amann hayatın olmuş 5. BoyutBiliyorsunuzki bir sene kullanıldığım (yüzük takacagız diye ) benimle olan erkek arkadaşımı büyük bi takıntı halindeyken evleneceksen evlen evlenmeyeceksen ayrılalım diye bıraktım. Bir buçuk senedir arkadaşım olan biri ile ara sıra konuşuyordum. Ona anlatıyordum. En son düğün vesilesi ile daha da hoşlandım ondan ve onunla şu an sevgili oldum yaklaşık 14 Temmuz dan beri konuşuyoruz 1 ay sonra yani bu hafta sonu Beylikdüzü’nde kaldık , bi şeyler yaşadık, zorladığı için muhtemelen artık kanadığı için olan da oldu . Ancak her şeyi o kadar mükemmel ki bu seferde ben onun boyutuna takıldım, neden kimse mükemmel olamıyor anlamadımboyutundan o da memnun değil muhtemelen önceki ilişkilerimi bildiği için onların ki nasıldı diye sordu anlam veremiyorum sorun nerede ? Aralıkta yüzükleri takarız diyor ? Gerçekten takacak mıyız ? Hiç bi fikrim yok artık, birlikte bi şeyler yaparken çok keyif alıyorum. Sevildiğimi hissediyorum.
Neden aralık??Boyu çok küçük ve erekte olamadı açıkçası acaba benden zevk mi almadı diye düşündüm ;( sonra çok sert davrandığında erekte oluyordu. Aralıktq aileleri tanıştıralım diyor . Ama nasıl olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?