- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi zorunlualann
-
Evet prezervatifti. Sanırım o kişi.o prezervatif miydi kaç konudur soruyorum bana cevap vermiyor o küçük olan arkadaşta muhtemelen o kutuları görüntülü de gören
Fışkırmış mı?O zaman regl olmuş ondan kanamış fışkırmış
Evet o ahahahah. Adama bakire ayağı yaptığı yetmiyor bizi de ikna etmeye çalışıyor.o prezervatif miydi kaç konudur soruyorum bana cevap vermiyor o küçük olan arkadaşta muhtemelen o kutuları görüntülü de gören
adam zaten o konuşmada arka fonda gördüklerinden sonra kafaya koymuştur şimdi de amacına ulaştı aralıkta bi yüzük takar ama kime nereye belli değilEvet o ahahahah. Adama bakire ayağı yaptığı yetmiyor bizi de ikna etmeye çalışıyor.
Ortalık kan revan olmuş katipFışkırmış mı?
Seven hiçbir erkek onların ki nasıldı demez
Yav kel abi beceriksizdi, etrafında gezebiliyordu anca işte. Zorunlu o yüzden tatmin olamıyordu, ona ağlıyordu zaten.Evet benim de dikkatli hanımlara 2 sorum var
1) zorunlu sürtünüyorsa hep aldattığı sevgilisi neden regl diye gelmedi ve neden prezervatif saklıyor?
2) sürtünmüyorsa neden iş yerindeki kel abi ile sadece sürtündü kel diye mi??
Sorularım bunlar tşk
hee yolu bulamıyodu gibi yaniYav kel abi beceriksizdi, etrafında gezebiliyordu anca işte. Zorunlu o yüzden tatmin olamıyordu, ona ağlıyordu zaten.
Adam tam işlem yapamıyorduhee yolu bulamıyodu gibi yanithanks bacım
Adamın konu sahibini sevmediği zaten aşikar, öyle bir gece yatmakla aşk olmaz hemen. Klasik türk erkeği genelde kankasına bile seninkinin boyutu ne diye sormaz. Bamya kadar olsa da çaktırmaz. Adamın girdiği tripler inanllmaz. Sağlıklı cinsel hayatı olamaz. Zaten konu sahibi de sağlıklı aşk hayatına sahip olamıyor. Garip bir ikili.Seven hiçbir erkek onların ki nasıldı demez
İnanın sahte değil kaç kez yazıyorum , belki yazarken yansıtamıyorum olayları ,, cümlelerim de bozukluk olabiliyor. Ama tek istediğim artık düzgün bi ilişkim olsunKonunuzun gerçekliği şüphe uyandırıyor. Foruma konu açarak aklınızca insanlarla eğleniyor gibi görünüyorsunuz.
Sahte konu yazmanın bile bir adabı olur , insan başrolüne kendini koyduğu bir hikayede; bu kadar çirkin detayları işlemez , pes.
bu kafayla olur düzgün ilişkin herkes zorunlu gelse de düzgün bir ilişkim olsa diye bekliyor çünküİnanın sahte değil kaç kez yazıyorum , belki yazarken yansıtamıyorum olayları ,, cümlelerim de bozukluk olabiliyor. Ama tek istediğim artık düzgün bi ilişkim olsun
Boyutu dediğin çocuğun boyu mu kısa boylu onu mu dedin anlamadım
Eğer öyleyse neyine takildin boy kilo filan devede de boy var ne ise yariyor denir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?