Benimle evlenmeyen adamdan sonra yeni biri ile tanıştım , bi şeyler yaşadık?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o prezervatif miydi kaç konudur soruyorum bana cevap vermiyor o küçük olan arkadaşta muhtemelen o kutuları görüntülü de gören
Evet o ahahahah. Adama bakire ayağı yaptığı yetmiyor bizi de ikna etmeye çalışıyor.

Boyut derken anlamadim cokmu kucuktu bide onlarinki nasilsi diyen bi erkek ne kdr ciddi dusunur hayirlisi olsun artik bilemedim

Ayrılınca hemen başkasıyla bir şeyler yaşayanlar kadın/erkek bana samimiyetsiz geliyor. Eski sevgililerini de sevdiklerini düşünmüyorum insanın bir toparlanma süreci olur. Sizde evleneyim de kim olursa olsun kafasındasınız. Seksle erkek evlense ben evlenirdim o kişiyle her şeyi yaşadık. Sevgi açlığınız var bunu da fuckbuddy tarzı ilişkilerle kapatamazsınız. Ya da bu konuları dalga geçmek için açıyorsunuz keşke sonuncusu olsa.

Yav kel abi beceriksizdi, etrafında gezebiliyordu anca işte. Zorunlu o yüzden tatmin olamıyordu, ona ağlıyordu zaten.

Seven hiçbir erkek onların ki nasıldı demez
Adamın konu sahibini sevmediği zaten aşikar, öyle bir gece yatmakla aşk olmaz hemen. Klasik türk erkeği genelde kankasına bile seninkinin boyutu ne diye sormaz. Bamya kadar olsa da çaktırmaz. Adamın girdiği tripler inanllmaz. Sağlıklı cinsel hayatı olamaz. Zaten konu sahibi de sağlıklı aşk hayatına sahip olamıyor. Garip bir ikili.

İnanın sahte değil kaç kez yazıyorum , belki yazarken yansıtamıyorum olayları ,, cümlelerim de bozukluk olabiliyor. Ama tek istediğim artık düzgün bi ilişkim olsun

İnanın sahte değil kaç kez yazıyorum , belki yazarken yansıtamıyorum olayları ,, cümlelerim de bozukluk olabiliyor. Ama tek istediğim artık düzgün bi ilişkim olsun
bu kafayla olur düzgün ilişkin herkes zorunlu gelse de düzgün bir ilişkim olsa diye bekliyor çünkü

Boyutu dediğin çocuğun boyu mu kısa boylu onu mu dedin anlamadım
Eğer öyleyse neyine takildin boy kilo filan devede de boy var ne ise yariyor denir yani

Elif hanım sizi bu naifliginizi ve degerlerinizi koruduğunuz için tebrik ediyorum gerçekten. Keske benim de zihnim Zorunlualanin konularında gecen cinsel referansları ilk okuyusta anlamayacak kadar kirlenmemiş ve elit bir zihin olsaydı.

Siz bir yıldır oral yapmayan sürtünerek.evlenmeyi düşünmeyen adamla birlikteydiniz şimdikinin de boyutu kucuk
Diğerlerinin ki nasıldı diye soran bir adam
Utanmasa ilk 5 e girer miyim diyecek pes

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…