Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

Saat 17:00
150 gr et
Bir dilim ekmek
Köyde biber bi tane
Bol yeşillik
Çay ve su
Bugün iki öğün yaptım

iPhone 'dan gönderildi

Son düzenleme:
Saat 3 gibi acili corba ve yogurtlu semiz otu yedim.aksam yemegi yalniz olunca yiyesim gelmedi bende 10 tane kiraz 5 tane cilek 1 kucuk kare bitter cikolata light sut ictim biraz oncefe 1 saatlik sporumu yaptim:)) bide seyi sorcam kizlar bu leslie den zayiflayan var mi? ben 30 yada 40 dk yapabiliom sonrada bacak kol calisiom ben bu leslie yerine kosu bandi yapsam daha mi iyi olur ki karar veremedim bi fikri olan var mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım sana video atacaktım ama arkadaş olmadığımız için yazmadı msj callanetics var
https://docs.google.com/file/d/0B_DPnUh3fH_ZSW9wR0ZhZElNeWM/preview
Bunu yap cnm lütfen yavaş ve kasmadan yap 6 gün yapıp bi gün dinlenme olacak :) bi de burda bi bayanın sayfası var
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=578600
Incele derim çünkü ilk sayfada bayanın 15 günde nasıl incelediğine şaşıracaksın
Attığım video başında uyarılar var lütfen dikkatle dinle atlama oraları bn salı başlıyorum isteyen olursa yaparız birlikte

iPhone 'dan gönderildi

Hayırlı Akşamlar Bende Yarın Başlıyorum Nasip Olursa Hem Diyete Hemde Spora 1 Aydır yapıyorum aslında spor ama diyet yoktu 5 kilo verdim aynen devam inş 😜😝

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tamamdir canim hemen incelicem insallah bel zorlayici degildir cunku cok ilerlemis ameliyat olmam geteken bi fitigim var

Tamamdir canim hemen incelicem insallah bel zorlayici degildir cunku cok ilerlemis ameliyat olmam geteken bi fitigim var

Bel esneme hareketi var ama tam hatırlamıyorum sen öyle yerleri atlayarak yap

iPhone 'dan gönderildi

Bugün güzel bir pazartesi:)
Bugün tekrar başlıyorum:)
tartılamadım malesef sabah ama tahmini biliyorum zaten.
4 haftalık bi planım var. Sonra tekrar hedef koyacağım.
İnşallah bu sefer olacak:)

Herkese iyi haftalaaar

arkadaşlar, ben de deneyeceğim bunu...
sanırım kilo konusunda şu an burada olan herkesten daha sorunluyum.
32 yaşındayım, 165 cm falanım ve 110 kiloya dayandığımı düşünüyorum.
ama diyet yapmamak konusunda da çok kararlıyım. çünkü bu zamana kadar yaptığım tüm diyetler biraz daha fazlasını almama neden oldu.
diyetsiz kalıcı zayıflama programını denemeyi düşünüyorum.
umarım başarırım.
yukarıdaki paylaşım için çok teşekkürler.

çok iyi :) bn de başlayacam ama salı günü :)

canım çok teşşekkürr sanaaa bu call 3 gündür yapıyorum sayende + leslie ve ip atlamayla pilatesi azcık karıştırıyorum 1 hafta günde 2 saat spor bünyem ne cevap verecek bi hafta sonra paylaşırım ve + diyet de var

Tucem ya esimde ugrasti yapamadik indiremioz zaten youtube indirmek yasak dio nasil yapcaz bi bilgin varmi biz telefondan girioz

Tucem ya esimde ugrasti yapamadik indiremioz zaten youtube indirmek yasak dio nasil yapcaz bi bilgin varmi biz telefondan girioz

Ya telefonda indirme işini bilmiyorum ki bilgisayar desen o kolaydı

iPhone 'dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…