Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

Günaydın kızlar ☺️ bir sorum var benim
Az yağlı yapıldığı taktirde bulgur pilavi bizim için uygun mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba nasil bir diyet uyguladiginizi bilmiyorum ama karbonhidratin cok uyhun oldugunu düşünmüyorum bulgur bile olsa..

Hafif bir kahvalti yaptim bol su ictim.1 saat sporumu yaptim.biraz oncede bir kase acili corba ictim yaninda kucuk diyet yogurt domates salata yedim aksamada firinda levrek yiyecem:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Karbonhidrat olması gerekir canım ekmek yerine bulgur ki esmer bulgur olursa daha iyi olur bence yemekten vazgeçme

iPhone 'dan gönderildi

3 gündür saldım biri beni durdursun 😭😭😭😭😭😭😭😭

iPhone 'dan gönderildi

Ben protein agirlikli yapiorum diyetimi ve biraz oncede yürüyüşümden geldim bayrama kadar bozmayi asla istemiorumm

3 gündür saldım biri beni durdursun 😭😭😭😭😭😭😭😭

iPhone 'dan gönderildi

Aaaa cık cık naptin sen cok kizdim sana daha cok gencsin ve o kilolari atmaktan baska sansin yok.ilerde vermen cok daha zor cunku metobolizman yavaslayacak.simdi vermicen ne zaman vercen bu soruyu kendine sordun mu hayir yani nereye kadar sisman olacan bu ilerde sana hastalik da yapar.yasin genc oldugu icin simdi idrak etmen zor olur.ablacim bak ben 32 yasindayim ben bu halde gorsen nasil ugrasiom.canim deli gibi neler cekio ama hayir bu bitecek dedim.sende kafanda bitir.hadi bakalim kalk en azindan yarim saat spor yap belki biraz sert oldu ama inan seni kendime yakin hissettigim icin umarim kizmamisindir.opuldun

Yooo kızmak ne kelime ablacım olur mu hiç öyle şey kız die dedim zaten şimdi başlıyorum sporuma call yapacam bn. başlayayım kurtulayım kilolardan. daha kısmet olursa gelinlik giyecem doğum yapacam bn şişman kalamam

iPhone 'dan gönderildi

Tamamdir mesaji almissin aynen gunu degil ileriyi dusun bitanem hadi iyi zayiflamalar

Dün 77.4 olan ibre bu sabah 76.3 :) sanirim aç halim -1:)

70 i görene kadar ayni solukla devammmm:)

Bayrama kadar 68 olup herkesi şaşirtmaliyimmm aman ALLAH'im cokk kararliyimm:)bundan 2 ay once 81 den 74 e kadar dustum ama isten ayrilmam ve evde olmanin rahatligiyla 3 kilo aldim 2 ayda,simdi ayni kurallarla ve motivasyonla devam edicem ilk hedefim -7 kg sonrada -5 kg ile 65 olmak:)

Hepimiz yapabiliriz tek gercek BOGAZımızı tutmak arkadaşlar elbette spor çok önemli ama herşeyden önemlisi BOGAZ!!Hepimiz başarabilirizz:)

yaklaşık olarak aynı kilolardayız ve hedefimiz de aynı:)
ama sen maşallah zaten baya kilo vermişsin önceden. ben kendime henüz o kadar güvenemiyorum ama çoookkk istiyorum.
bende bugün 75 kilo çıktım. inşallah çok kısa bir sürede 65li bir kilo görmek istiyorum:)
haydi başarıcaaaz:):)
şimdilik spor yok ama sıkı diyete devam:):)

boyun kaç bu arada?
benim asıl hedefim 54-55 kilolara dönmek:)
ama bi yerden sonrasının çok zor verileceğini biliyorum o yüzden ilk kiloları biraz daha hızlı atmak istiyorum.
sanırm ben de protein ağırlıklı beslenmeye çalıyorum. sebze de yiyorum. ama pek karbonhidrat aldığım söylenemez:)

herkese günaydın dünden beri bende diyetime uymuyorum hatta çikolata bile yedimm spor yapmadım ama bugun yapıcamm artık mutsuz olmaya basladım bu kilolar yüzünden(

Kizlar harika kilolar vermissiniz.ama cumadan cumaya tartiliyoruz.motivasyon icin bu onemli baska gunlar tartilmayin cumalari bildirim gunu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…