Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

Boyum 1.69 canim kahvaltidan sonra 76.9 ciktim ama motivasyonumu bozmuorum ve kucuk hedeflerle gidicem mesela bu pazara kadar 75 i sonra 70 i gormek ilk hedefim sonrasinda 68 ve sonra 65:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar harika kilolar vermissiniz.ama cumadan cumaya tartiliyoruz.motivasyon icin bu onemli baska gunlar tartilmayin cumalari bildirim gunu:))

Pekiii hadi cuma gelsinnn:)

Ha gayrett başaricaz 10 kg nedirki daha once 1 ayda 6 kg verdim başarabilirizz:)

Ayyy belki cuma 75 olabilirimmmmmmm oleyyyy:)

Bu arada bugun henuz kahvalridan sonra bisey yemedim protein dieti yaptigim icin pazara kadar saf proteindeyim pazar gunu sebzelere baslicam:)ve hergun yürüyüş şart😇

Sabah:
taze kaşar peyniri
2 haşlanmis yumurta
2 zeytin
1 fincan şekersiz çay
Birazdan ögle yemegi olarakta izgara köfte ve kendi ekmegimden ve kendi yaptigim labne peynirde yicemmm:)+1 bardak zero

yaa aynen bende kısa kısa hedefler koyuyorum:) yoksa daha çook yolum var gibi geliyo ve sıkılıyorum.

Simdiii firinda yulaf kepeginden hambuger ekmegim pisiyor cok mutluyumm:)

Simdiii firinda yulaf kepeginden hambuger ekmegim pisiyor cok mutluyumm:)

Ya yulaf kepegini hic kullanmadim hatta duymamistimda:) gercekten kalorisi az mi yani kek falanda pisirebilir miyiz

Öğle 13:00
Bir kase taze fasulye
Yarım kase yoğurt
Bir soğan
Bol maydanoz
Bir dillim ekmek
Yeşil kahve
Suuu

Akşam 17:00
Meyve tabağı
Bir kase yoğurt çorbası

Bir saat spor ve bol su

iPhone 'dan gönderildi

Supersin menunu cok begendim hem hafif hem saglikli bende bugun yesil fasulye 1 dilim ekmek salata yedim

Ya yulaf kepegini hic kullanmadim hatta duymamistimda:) gercekten kalorisi az mi yani kek falanda pisirebilir miyiz

Landl yulaf kepeginden ekmek,kek,krep hatta pogaca bile yapabiliosun ve daha bi cok tarif var ancak benim yaptigim diyette günlük kullanim miktari sinirli örneğin ilk evrede günde 1.5 yk iken 2.evrede 2 yk gibi..Dukan diyeti yapiorum ben zaten ve suanda ilk evrede 5 gün saf protein yiyorum sadece:)

çok bitkin ve keyifsizim eşim diyet yaptığım için olduğunu söylüyo.
hergün gittikçe artan bi keyifsizliğim var

Öyle olduğunu düşünmüyorum ama yine de taze kuruyemiş yemeni öneririm sabahları bir çay bardağı yemen gerek o zaman daha dinç ve enerjik olacaksın

iPhone 'dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…