- 25 Şubat 2014
- 131
- 25
- 48
- 37
- Konu Sahibi bir_sismanin_gunlugu
-
Kizlar harika kilolar vermissiniz.ama cumadan cumaya tartiliyoruz.motivasyon icin bu onemli baska gunlar tartilmayin cumalari bildirim gunu:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
boy- kilo kaç canım gerçekti hedef ve istikrarla tabi ki kilo vermek kolayhedefe ulaşmak üzere yerimseniben
boyun kaç bu arada?
benim asıl hedefim 54-55 kilolara dönmek:)
ama bi yerden sonrasının çok zor verileceğini biliyorum o yüzden ilk kiloları biraz daha hızlı atmak istiyorum.
sanırm ben de protein ağırlıklı beslenmeye çalıyorum. sebze de yiyorum. ama pek karbonhidrat aldığım söylenemez:)
Kizlar harika kilolar vermissiniz.ama cumadan cumaya tartiliyoruz.motivasyon icin bu onemli baska gunlar tartilmayin cumalari bildirim gunu:))
yaklaşık olarak aynı kilolardayız ve hedefimiz de aynı:)
ama sen maşallah zaten baya kilo vermişsin önceden. ben kendime henüz o kadar güvenemiyorum ama çoookkk istiyorum.
bende bugün 75 kilo çıktım. inşallah çok kısa bir sürede 65li bir kilo görmek istiyorum:)
haydi başarıcaaaz:):)
şimdilik spor yok ama sıkı diyete devam:):)
Boyum 1.69 canim kahvaltidan sonra 76.9 ciktim ama motivasyonumu bozmuorum ve kucuk hedeflerle gidicem mesela bu pazara kadar 75 i sonra 70 i gormek ilk hedefim sonrasinda 68 ve sonra 65:)
Simdiii firinda yulaf kepeginden hambuger ekmegim pisiyor cok mutluyumm:)
Öğle 13:00
Bir kase taze fasulye
Yarım kase yoğurt
Bir soğan
Bol maydanoz
Bir dillim ekmek
Yeşil kahve
Suuu
Akşam 17:00
Meyve tabağı
Bir kase yoğurt çorbası
Bir saat spor ve bol su
iPhone 'dan gönderildi
Ya yulaf kepegini hic kullanmadim hatta duymamistimda:) gercekten kalorisi az mi yani kek falanda pisirebilir miyiz
çok bitkin ve keyifsizimeşim diyet yaptığım için olduğunu söylüyo.
hergün gittikçe artan bi keyifsizliğim var
bugun 10 00 kahvaltı 1 dilim peynir ve simit yedim ögle yemegi yemicem simit yedigim için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?