Benimle kilo vermek isteyen var mııı??

Eveeet az ama haslanmis yumurta ve ceviziyle guclu bi kahvalti yaptiktan sonra 30 dk kosu bandindaydim.sonrasinda sopayla bel hareketleri ve en son kalca kaldirma hareketleriyle bitirdim.su leslie cok hosuma gitti en kisa zamanda indirip onada basliyacam:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabah yarım saat tempolu yürüdüm.
bir sade kahve içtim.
arkadaşım yurtdışından gelmişti arada onun getirdiği çikolatadan bir tane yedim.
öğlen de limonlu salata ve 3 köfte yedim.
şimdi bir sallama bitki çayı içiyorum.
bakalım akşam açlık krizlerim nası geçicek:18:

Evimin temizligini yaptim o da bi spor sayilir cok aciktim ama saldirmayacam. Zeytinyagli dolma yicem 1 tanecik.yaninda yogurt ahh dolapta muhallebili kadayif var amaaaa yoook yemicem kendimi bosuna yoruyom kos kos canim cikiyo sonrada yesil cay aksama da bakalim artik...

sen zaten bebeğe koştururkende baya yoruluyorsundur eminim:)
ben bütün gün işte oturuyorum. akşamda ders falan çalışıyorum. sıfır hareket

Spor ve bebek bi arada cok zor oluyor tam ter atmaya baslarken huzursuzlaniyor.bagira bagira sarki soluyom susuyor:) ama bu sefer birakmicam hep bi bahaneyle biraktim.bu sefer karaliyim olacak.cumayi sabirsizlikla bekliyom

ağlayasım var evdeki tartım bozukmuş gittim iyi bişe alayım dedim yağ oranı filan da ölçüyor hatta boy yaş cinsiyet giriyorsun sana Alman gerekn günlük kalorini dio :) fakir aldım diim belki isteyen olursa hem de 40 tl ye aldım :) ama gelin görün ki evde 77 çıkan bn 80.2 çıktım 3 kilo kandırmış beni bu kadar zaman artık sıkı bi şekilde başlıyorum kararlıyım bu kilolar gidecek!!! Birbirimize destek olalım fit olalım :)

iPhone 'dan gönderildi

Öyle yapacam canım ama şu bozuk tartı sinirimi bozdu bi de regl olacam bugün ya da yarın bakalım :)

iPhone 'dan gönderildi

Kızlar durumum kötü 😔 4 gündür bi türlü 6 lı rakamlara inemedim 😔 regl olcam ellerim ayaklarım her yerim şiş bi gün 70.2 bi gün 70.8 hep böyle çıkıyorum ödem atmam lazım napmalıyım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar ben de bugun yediklerimi yaziyim,

Sabah 1 dilim kepekli organik ekmek
Bir dilim light beyaz peynir
1 adet domates

Ara
Bir paket sade cubuk kraker

Öglen
Bir kase mercimek corbasi
Yarim tabak taze fasulye
Yarim tabak limonlu havuc salatasi

Aksam
Bir tabak Enginar yemegi
Bir kase yogurt

Kacamaklar
Arkadasim isvicreden cikolata getirmis lindor cok muthisti yemek zorundaydim iki tane cikolata yedim, cok guzeldi ama neyse daha fazla abartmayacagim bugun
İnsallah basaririm

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kizlar ben bir sey sormak istiyorum,
Sabahlari ac karnina mi tartiliyorsunuz yoksa aksamlari mi tartiliyorsunuz? Sanki sabahlari tartilinca cakallik yapmis gibi hissediyorum yani daha zayif cikiyoruz ya

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sabahları tartılıyoruz. çünkü sabah senin kendi vücudunun asıl kilosu oluyor. akşam tartılırsan gün içinde aldığın ve daha eritmediğin bir çok kalori de görünür ama gece eritiyorsun mesela sabah fark edersin tekrar tartılınca.

Ohhh canim hic istemedigi halde kendime yenilmedim ve 30 dk kosu 15 dk egzersiz yaptim vicdanim rahatladi:)) simdi daha iyi hissediyorum

dün spor yapamadım, eve gidince işler bitmedi, vaktim olmadı
dün çok iyi beslenmiştim, yumurta salata fln gibi şeyler yedim ama gece eşim çok acıktığını söyledi ve onla birşeyler daha yedik. aslında 6dan 7den sonra birşey yemeyi düşünmüyordum ama.
bakalım gittikçe daha iyi olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…