- Konu Sahibi bir_sismanin_gunlugu
-
Evimin temizligini yaptim o da bi spor sayilircok aciktim ama saldirmayacam. Zeytinyagli dolma yicem 1 tanecik.yaninda yogurt ahh dolapta muhallebili kadayif var amaaaa yoook yemicem kendimi bosuna yoruyom kos kos canim cikiyo sonrada yesil cay aksama da bakalim artik...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öyle yapacam canım ama şu bozuk tartı sinirimi bozduCanim benim yanlis yapiyorsun.oyle surekli tartilma motivasyonun cok duser.en basta ne dedik cumadan cumaya tartilcaz.bak bide bole dene bende cok merak ediyorum kilomu ama tutuyom:) hemde merak ettikce daha cok spor yapip tartida sasirmak istiyorum buda bana gaz verio
kızlar bir şey soracağım. akşamları yürüyüş yapıp da zayıflayan var mı? Ben akşamları 1 saat tempolu yürüyorum işe yarar mı dersiniz?
Kizlar ben bir sey sormak istiyorum,
Sabahlari ac karnina mi tartiliyorsunuz yoksa aksamlari mi tartiliyorsunuz? Sanki sabahlari tartilinca cakallik yapmis gibi hissediyorum yani daha zayif cikiyoruz ya
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ohhh canim hic istemedigi halde kendime yenilmedim ve 30 dk kosu 15 dk egzersiz yaptim vicdanim rahatladi:)) simdi daha iyi hissediyorum
Tesekkur ederim canimHarikasın :)
iPhone 'dan gönderildi
canım daha kahvaltı yapmadın mı?isveç diyetine devam mı?
yok yok. 6da kalkıyorum ben işim dolayısıyla. erkenden yapıyorum kahvaltımı da:) bir diyet listesi takip etmiyorum. az az yemeye çalışıyorum elimden geldiğince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?