- Konu Sahibi bir_sismanin_gunlugu
-
Yaaaa nerdesiniz??? bu aksam biraz abartmisim 70 dk walk 4 mil hareketlerini yaptim kosu bandindan daha zevkli oluyor.aksam yemeginde firinlanmis 2 tavuk 4 patates dilimi yedim.birde cok odemim oldugu icin maydonoz sogan kuru yaptim 2 gundur onu iciyom cumaya az kaldi bakalim kimler calismis:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aklıma gelmişken aç karnına çörek otu denediniz mi? Bn bi kaç öğün yaptım ama unutuyorum
iPhone 'dan gönderildi
Hayir hic yapmadim.nasil yapmak lazim? Cigne deme sakin cok aci yapamam bir zamanlar bas agrisi icin cignemeye calisiyordumda dayanamadim
Ayyy offf amaaan her yerim tutulmus dun ilk defa yaptigim hareketler yuzunden hamlamisimsimdi kosu bandina cikacam uyyy nasil yapacaksam
Merhaba ben de katılabilir miyim size? 🐰 boyum 167 kilom bir haftadır uğraşıyorum ve bir buçuk kilo vererek 62 ye düştüm. Iki gündür ip atlıyorum tüm kaslarım ağrıyor 😓
Günde iki öğün yiyorum. domates peynir salatalık ve çeyrek ekmekten oluşan birkahvaltı (maalesef ekmeği kesmiyorum yoksa hemen tekrar acıkıyorum) öğle ile akşam yemeğini birleştiriyorum saat 3 gibi bi sebze yemeği yiyorum. O saatten sonra hiçbir şey yemiyorum. Ilk günlerde çok zor oluyor ama iki gündür alıştım sanki. Bir de günde bir saat ya yürüyorum ya bisiklet sürüyorum. Dışarı çıkamadığım için iki gündür ip atlıyorum. Hedef iki ayda 8 kilo inşallah başarırım
Sabah: 8:30
Bir buçuk bardak ılık limonlu su
Közde patlıcan 1 adet
Közde biber 2 tane
Bir kaç parça peynir
Çoban salatası
Bir büyük bardak yeşil çay
Öğle: 12:30
Bir bardak Alkali su
Bir bardak normal su
Bir kaç kaşık makarna
Bir küçük kase mercimek çorbası
Bezelye yemeği bir tabağın yarısı kadar
Bi kaşık hoşaf suyu
Yemekten sonra bir bardak su
Akşam: 17:00
3 bardak Alkali su
3 tane çilek
2 ev kurabiyesi
Bir avuç tuzsuz ayçiçeği çekirdeği
Bir bardak Yeşil çay
50 kez ip atladım malum karın ağrıyınca zor oluyor :)
iPhone 'dan gönderildi
Cok iyisin canim DEVAMMM yarin sabahtan herkes tartilsin sonuclari yazsin bakalim :))
Ay bn regl oluyorum yine de katılacak mıyım bildirime ?? :) :) ayrıca az önce geldim eve bi saat spor yaptım evin önünde belediyenin spor parkuru var :)
iPhone 'dan gönderildi
Günaydın çıtırlar :) bugün bildirim günümüz hadi bakalım kimler ne kasar kilocuk kaybetmiş :) ya da gramcıklar almış
Başlangıç: 24.05.2014 80.2
Bu hafta 78.5
iPhone 'dan gönderildi
Ya siz ne guzel vermissiniz benim az olmus ben kacamakda yapmadim baslangic 72.9 bugun yani 1 hafta sonunda 71.9 tam 1 kilocuk ustelik baya baya da spor yapmistim bari 1.5 olaydi cok canim sıkıldı yaaa ama sizleri de tebrik ederim nolur birakmayin benim hevesim kirildi ama devam edecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?