- 25 Şubat 2014
- 131
- 25
- 48
- 37
- Konu Sahibi bir_sismanin_gunlugu
-
Günaydın çıtırlar :) bugün bildirim günümüz hadi bakalım kimler ne kasar kilocuk kaybetmiş :) ya da gramcıklar almış
Başlangıç: 24.05.2014 80.2
Bu hafta 78.5
iPhone 'dan gönderildi
Ya siz ne guzel vermissiniz benim az olmus ben kacamakda yapmadim baslangic 72.9 bugun yani 1 hafta sonunda 71.9 tam 1 kilocuk ustelik baya baya da spor yapmistim bari 1.5 olaydi cok canim sıkıldı yaaa ama sizleri de tebrik ederim nolur birakmayin benim hevesim kirildi ama devam edecem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok yok bırakma sakın bak bn sizin sayenizde uğraşıyorum. Hem bn hastaydım onun şişkinliğinden öyle yüksek de çıkmış olabilir adet öncesi
iPhone 'dan gönderildi
Saat 21 suları :) ve bn 2 koca bardak ayranı mideye götürdüm :) :)
iPhone 'dan gönderildi
Bugun kacamak gunumdu ama abartmadim.cigkofte durum ve 3 kasik pudingle kendimi frenledim:) ama tabi ki spora devam sabah 35 dk kosu bandi 30 dk kol bacak sirt hareketleri.birazdan aynisini yine yapcam hadi bakalim tombikler! Artik tig gibi olacaz.hatta bugun 1 beden kucuk cok guzel bir bluz aldim 2 haftaya kadar icine gircem:))
Bugün bn de biraz kaçamak yaptım arkadaşlar ev taşımıştı ne bulduysak yedik :) Mersin'de olduğumuz için tantuni tabiki :) akşama da kahvaltılık hazırlayıp yedim. Sabaha da esmer undan anne böreği vardı ıspanaklı. Kalori olarak baktım 2400 almışım amaaaaaa saat 10 dan 5 e kadar ev temizliği yaptım :) yeter mi :) :)
iPhone 'dan gönderildi
Kizlar nolur beni de araniza alin!! 73 kiloyum boyun da 163 , cevremde cok kilolu insan olmadigi icin cok psikolojim bozuluyor ve cok iradesizim, bana diyet arkadasi lazim boyle her zaman konusabilecegim birbirimize gaz verebilecegimiz bir arkadas
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canım aynı benim gibisin😔 boyum ortalama 164-165 falan ve 70 kiloyum gel birbirimize destek olalım ☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlaaaaarrr kimse yok mu diyet arkadasi ariyorum ...
Kilom : 75
Boyum:162
Yasim: 31
Ayyy ne kadar gusel canim cok sevindim senin adina 😊😊😊
Benimkininde eksigi var fazlasi yok😔😔😔
Bayilirim tantuniye valla ben anlamiyom kalori hesabini siz nasil yapiyorsunuz?
Kizlaaaaarrr kimse yok mu diyet arkadasi ariyorum ...
Kilom : 75
Boyum:162
Yasim: 31
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?