Yok hayır, o değil. Onun dışında bana bir sürü şey söyledi, sözler verdi. Kendisi dedi ben seninle aylık haftalık değil bir ömür düşünüyorum dedi. Daha nice söz. Hangisini yazsam ki..Anneyle tanıştırmak evlilik vaadi mi oluyor?
Adam sandım. Olan yine bana oldu. Üzülen ben oldum.Adam gibi adamları Sevin diyorum. .
Adam sandım. Olan yine bana oldu. Üzülen ben oldum.
Allaha şükür daha fazla uzamadan gerçek yüzünü gördüm. Haklısın..Bence bukadarcık üzüldüğün ile kal
Canınızı sıkmayın DEĞMEZ ....
Adam sandım. Olan yine bana oldu. Üzülen ben oldum.
Sonuçta madem soğuyacaktı, istemeyecekti beni, neden onca söz verdi beni ikna etmeye uğraştı ki?Oynamak derken?
Nasıl oynamış ki sizinle? İlgisizmiş evet, siz de dayanamamış ayrılmak istemişsiniz. O da şimdi barışmak istemiyor. Bu kullanmak mı? Soğumuş olabilir insan sonuçta.
Ama insanlar soğuyacaklarını düşünerek ilişkiye başlamazlar ki. En başta seviyormuş, şimdi o kadar sevmiyor demek ki.Sonuçta madem soğuyacaktı, istemeyecekti beni, neden onca söz verdi beni ikna etmeye uğraştı ki?
Allaha şükür daha fazla uzamadan gerçek yüzünü gördüm. Haklısın..
Teşekkur ederim güzel yorumun için. Haklısın Allahıma şükürler olsun uzun zaman olmadan gerçek yüzünü gördüm. Bir de insan kendinde hata arıyor, böyle severken birden soğudu ya, ben mi bir şey yaptım diyorum kendime.. ama ayrılmakla hata yapmadığımı biliyorum. Eğer beni sevseydi ve düşündüğüm gibi soğumuş olmasaydı, ben ayrılalım dediğimde en azından sorgulardı. Bu direkt tamam dedi. Hiç sormadı bile.Şuan seni en iyi ben ve benim durumumda olanlar anlayabilir. Neyse ki ucuz kurtulmussun ya bu adam sana çok iyi davransaydi verdiği sözleri tutup seninle evlenseydi evlendikten sonra yavaş yavaş hayatını bitirmeye baslasaydi. O zaman emin ol suan ki yaşadığın acının kat ve kat fazlasını yaşıyor olacaktin.
Allah birseyi nasip etmiyorsa senin için daha iyisini düşünüyordur. Emin ol buna
Teşekkur ederim yorumlariniz için. Bundan sonra önüme bakmalıyım haklısınız.Ama insanlar soğuyacaklarını düşünerek ilişkiye başlamazlar ki. En başta seviyormuş, şimdi o kadar sevmiyor demek ki.
Önünüze bakın bence, iki aylık zaten zor olmaz unutmanız.
Sanırım öyle. Verdiği sözleri tutmayana adam denmez zaten. Ahımı aldı yok yere.KAapında yalvarsa dönme böylelerine
Kendi dev aynasında sanıyorlar galiba
Sanırım öyle. Verdiği sözleri tutmayana adam denmez zaten. Ahımı aldı yok yere.
Teşekkur ederim güzel yorumun için. Haklısın Allahıma şükürler olsun uzun zaman olmadan gerçek yüzünü gördüm. Bir de insan kendinde hata arıyor, böyle severken birden soğudu ya, ben mi bir şey yaptım diyorum kendime.. ama ayrılmakla hata yapmadığımı biliyorum. Eğer beni sevseydi ve düşündüğüm gibi soğumuş olmasaydı, ben ayrılalım dediğimde en azından sorgulardı. Bu direkt tamam dedi. Hiç sormadı bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?