Canı sıkkın diye süre tanıdım zaten. O süre zarfında sosyal paylaşım sitelerinde arkadaşlarıyla fotoğraflar paylaştı, gezdi, eğlendi. Bir benimle konuşmadı. Beni hayatından çıkarmaya yeltendi.Bence biraz fevri davranmışsınız.
Belki arabayı çarptı diye ailesinden tepki aldı ve bu nedenle canı sıkkındı.
Dengesiz karaktersizlerBende kendimde hata arıyorum mesela ama bulamıyorum neden çünkü karşı cins karaktersiz
Evet bir süre devam ettim. Sıkıldığını anladığım halde. Belki düzelir diye. En son buluşmamızda düzelir diye umdum ama olmadı işte. Uyuyakaldı güya.Bence sizinle oynamamis siz hissettiginiz kirildiginiz halde devam etmissiniz onun tarzi buymus ya da o da baska turlu ummus olmamis kendisini cekmis
Aslında ben hep temkinli yaklaştım. Ama en sonunda güvendim inandım. Böyle oldu. Böyle kolay bağlanmamalıydım evet. Ama bağlanmam için her şeyi yaptı. Her şeyiyle beni sevdiğini belli ediyordu mesela. İnan diyordu resmen.Peşimden koştu, sevgili olduk, umut verdi ama 2 ayda bitti diyorsunuz ya, bence yanlış olan şu. 2 ay da insan olarak tanımak, sonra belki de arkadaştan fazlası olabilir bu adam demek lazım.
Bu kadar kolay bağlanıp, hayal kırıklığı yaşamamalı. Bak yeni tanımışsın işte; sevilmeye, özelim demeye değer miymiş bu şahıs?
Bosverin yaa hic geriye bakip dusunmeyin cokta ustunde durulucak seyler yasanmamis aranizda onunuze bakin ki gelebilecek guzellikleri kacirmayinEvet bir süre devam ettim. Sıkıldığını anladığım halde. Belki düzelir diye. En son buluşmamızda düzelir diye umdum ama olmadı işte. Uyuyakaldı güya.
Sıkma canını Lou; inan sevin aksine yıllarını harcamamış diye. Öyle adamlar biliyorum ki, kız istemediği, ailesi onay vermediği halde; yıllarca peşinden koşup, kapısında yatıp, ikna edip evlendikten sonra kadına hayatı zehir eden.Aslında ben hep temkinli yaklaştım. Ama en sonunda güvendim inandım. Böyle oldu. Böyle kolay bağlanmamalıydım evet. Ama bağlanmam için her şeyi yaptı. Her şeyiyle beni sevdiğini belli ediyordu mesela. İnan diyordu resmen.
insanlar değişebiliyor,o an için belki gerçekti,samimiydi.yalan söylememiş te olabilir.ama yakından tanımaya başlayınca büyüsü kaçmıştır,olabilir.oynamak diyemeyiz.verilen sözlerin ehemmiyeti yok.insan işte..şartları ,duyguları zamanla değişebiliyor.Yok hayır, o değil. Onun dışında bana bir sürü şey söyledi, sözler verdi. Kendisi dedi ben seninle aylık haftalık değil bir ömür düşünüyorum dedi. Daha nice söz. Hangisini yazsam ki..
Teşekkur ederim güzel yorumun için.. İnsan bazı sorulara cevap bulunca içi rahatlıyor.. Bundan sonra ne olduysa oldu, sonuçta beni istemediğini söyledi bana. Buna endekslemeliyim kendimi. İçimden geldi, çok güzel kalpli birine benziyorsun. İnşallah senin de karşına iyi insanlar çıkar.Sıkma canını Lou; inan sevin aksine yıllarını harcamamış diye. Öyle adamlar biliyorum ki, kız istemediği, ailesi onay vermediği halde; yıllarca peşinden koşup, kapısında yatıp, ikna edip evlendikten sonra kadına hayatı zehir eden.
O yüzden sevgi sözcükleri, jestlerden bir insanın adamlığı anlaşılmıyor. Bazen bir inat uğrunu da koşuyorlar kadının peşinden. Gerçek karakterini görmek için sosyal toplum içinde; ilişkinizden bağımsız da gözlemlemek lazım.
Şükürler olsun kısa zamanda gördüm..Bişey yok sevin gerçek yüzünü gördüğüne
Ah ah. İnanmamalıydım. Hata bende de var.İlişkinin taaa başında bu kadar çok şey söyleyenden kork işte etkilemek için tonlarca yalan.Kadınlar da inanıyor işte ne yapalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?