- 14 Kasım 2016
- 710
- 382
- 103
- Konu Sahibi onlymyhusband
-
Çocuğunuz onun sınıfındayken mi farklı bir öğretmene geçiş yaptı?Kızlar çok üzülüyorum.bu sene tayin olduk ve yeni okulumda benimle uğraşan bir sınıf öğretmeni arkadaş var.diğerleriyle ne konuşsam laf sokmak için bahane buluyor.oğlumda aynı okulda 1. Sınıfa başladı.oğlumun başka öğretmene gitmesiyle laf sokmaya başladı.kendi çok iyiymiş,onun sınıfındakiler okumaya geçmiş,benim oğlan bi garipmiş,bende bi garipmişim,ne konuşsam zıttına laf sokuyo.hep alttan aldım,duymamazlıktan geldim,yaşına verdim(emekliliği gelmiş) ama bugün diğerleriyle doğunun yemek kültürü güzel vs.(dogudan batıya tayin olduk) bahsederken bana"çok isteyen gitsin orda yaşasın dedi".ters ters.diğerleri neden böylesin diye sordu,negatif elektrik alınca böyle oluyomuş.herkesle güzel geçinirim selamsız kimsenin yanından geçmem.neden sürekli benle uğraşıyor anlamadım.cevap verip yaşından dolayı çevremden ayıplanmak istemiyorum ama herkesin içindede hep küçük düşürülmek canımı sıkıyor.dersime mutsuz giriyorum eve mutsuz geliyorum onun yüzünden...
Ne yazıkki bayan.bay olsa yanında beraber oturmak zorunda kalmazdık iyi olurdu.bayanlar hep bir arada oturuyoruz.ve benim için ayrı oturmak çekip gitmek okulda yalnızlık demek.yine laf soktuğu bi anda x bey yaşınıza hürmeten susuyorum isterseniz sizde fazla zorlamayın zira herkesin bi sınırı var. herkes buraya çalışmaya geliyo kalp kırmayalım de. sonrada kalk sınfıına git. sen iyi sabretmişsin
Çocuğunuz onun sınıfındayken mi farklı bir öğretmene geçiş yaptı?
muhatap olma zehrini akıtsın pislik, keyfine bak mutlu olKızlar çok üzülüyorum.bu sene tayin olduk ve yeni okulumda benimle uğraşan bir sınıf öğretmeni arkadaş var.diğerleriyle ne konuşsam laf sokmak için bahane buluyor.oğlumda aynı okulda 1. Sınıfa başladı.oğlumun başka öğretmene gitmesiyle laf sokmaya başladı.kendi çok iyiymiş,onun sınıfındakiler okumaya geçmiş,benim oğlan bi garipmiş,bende bi garipmişim,ne konuşsam zıttına laf sokuyo.hep alttan aldım,duymamazlıktan geldim,yaşına verdim(emekliliği gelmiş) ama bugün diğerleriyle doğunun yemek kültürü güzel vs.(dogudan batıya tayin olduk) bahsederken bana"çok isteyen gitsin orda yaşasın dedi".ters ters.diğerleri neden böylesin diye sordu,negatif elektrik alınca böyle oluyomuş.herkesle güzel geçinirim selamsız kimsenin yanından geçmem.neden sürekli benle uğraşıyor anlamadım.cevap verip yaşından dolayı çevremden ayıplanmak istemiyorum ama herkesin içindede hep küçük düşürülmek canımı sıkıyor.dersime mutsuz giriyorum eve mutsuz geliyorum onun yüzünden...
Belli ki ondan bir yarası kalmış. Bence o kadına cevap vermeyin. Saygı sınırını bilmiyor gibi. Çevrenizdeki ortak arkadaşlarınızın o kadının size olan tavrını anlamasını sağlayın sadece. Öyle zamanlar susmak erdem oluyor gerçekten. Aşınızı ekmeğinizi o vermiyor, konuşsun dursun boşverin. Hiç moralinizi bozmayın. Ben de öğretmenim ve bu ögretmenler odası gruplaşmalarından, lakırdılaından mümkün olduğunca uzak durup elime kitabı telefonu alıp kıvrılırım kenara. Deneyin valla sakin kalıyorsunuz:)Yok sene başında bana sordu lime vericeksin oğlunu diye.bende kimseyi tanımıyorum.kura çekilecekmiş dedim.ve okulda en çok istenen öğretmene gitti.
Bende ne yazıkki düşünce tam tersi.eşime görümceme ömürlük olduğu için yanlışlarını tartışırım.ama diğerleriyle tartışmam.bugün var yarın yok derim.ama o kadar üstüme geliyoki cevap verirken suçlu durumuna düşmekten çekiniyorumGörümce hadi eş için kaynana hadi huzur kaçmasın arkadaş yüzyüze bakıcaz neyse de, bu kadar dış kapının mandalı insanlara nasıl cevap veremiyorsunuz?
Ona göre daha sakin bir insansınız belli ama bence oğlun bi garip lafı yeterdi patlamaya. Malesef bir kere sertçe terslenmedikçe bilmiyorlar işte o haddi keşke ondan anlamasalar ama öyleler.
Yapıcam inşallah ama nasılbelki yadırgayacaksınız ama ben bu "yaşa hürmet" konusunda toplumun geneliyle aynı düşünmüyorum.
şimdi yazdıklarınızı okudum, size böyle cümleler sarf eden bir kadın, üstelik de öğrenci yetiştiren bir kadın sizce yaşına hürmeten sessiz kalınmasını hak ediyor mu?
onun bu tavrını liseli ergenler takınmaz!!!
ne yaşı ne hürmeti?
demek ki yaşının, mesleğinin insanı değil.
ağaç da yaş alıyor odun da yaş alıyor. yaşlıya neden hürmet edilir. görmüş, geçirmiş tecrübeli olgun olduğu için. bu kadında bu vasıflar var mı? yok
ve emin olun böylesini bir kere tersleyin kuzu gibi olur.
ama sanırım siz bunu yapmayacaksınız.
Gerekene lafini soyleyeceksin. yine kendi kalitene uygun sekilde vereceksin cevabini.Kızlar çok üzülüyorum.bu sene tayin olduk ve yeni okulumda benimle uğraşan bir sınıf öğretmeni arkadaş var.diğerleriyle ne konuşsam laf sokmak için bahane buluyor.oğlumda aynı okulda 1. Sınıfa başladı.oğlumun başka öğretmene gitmesiyle laf sokmaya başladı.kendi çok iyiymiş,onun sınıfındakiler okumaya geçmiş,benim oğlan bi garipmiş,bende bi garipmişim,ne konuşsam zıttına laf sokuyo.hep alttan aldım,duymamazlıktan geldim,yaşına verdim(emekliliği gelmiş) ama bugün diğerleriyle doğunun yemek kültürü güzel vs.(dogudan batıya tayin olduk) bahsederken bana"çok isteyen gitsin orda yaşasın dedi".ters ters.diğerleri neden böylesin diye sordu,negatif elektrik alınca böyle oluyomuş.herkesle güzel geçinirim selamsız kimsenin yanından geçmem.neden sürekli benle uğraşıyor anlamadım.cevap verip yaşından dolayı çevremden ayıplanmak istemiyorum ama herkesin içindede hep küçük düşürülmek canımı sıkıyor.dersime mutsuz giriyorum eve mutsuz geliyorum onun yüzünden...
Kusura bakma ama karşındaki insanın sana saygısı yoksa sen de yaşa hürmeti bi kenara bırakacaksın.Bağır çağır demiyorum ama konuşmalarınıza dikkat edin diye uyarabilirsin.Kızlar çok üzülüyorum.bu sene tayin olduk ve yeni okulumda benimle uğraşan bir sınıf öğretmeni arkadaş var.diğerleriyle ne konuşsam laf sokmak için bahane buluyor.oğlumda aynı okulda 1. Sınıfa başladı.oğlumun başka öğretmene gitmesiyle laf sokmaya başladı.kendi çok iyiymiş,onun sınıfındakiler okumaya geçmiş,benim oğlan bi garipmiş,bende bi garipmişim,ne konuşsam zıttına laf sokuyo.hep alttan aldım,duymamazlıktan geldim,yaşına verdim(emekliliği gelmiş) ama bugün diğerleriyle doğunun yemek kültürü güzel vs.(dogudan batıya tayin olduk) bahsederken bana"çok isteyen gitsin orda yaşasın dedi".ters ters.diğerleri neden böylesin diye sordu,negatif elektrik alınca böyle oluyomuş.herkesle güzel geçinirim selamsız kimsenin yanından geçmem.neden sürekli benle uğraşıyor anlamadım.cevap verip yaşından dolayı çevremden ayıplanmak istemiyorum ama herkesin içindede hep küçük düşürülmek canımı sıkıyor.dersime mutsuz giriyorum eve mutsuz geliyorum onun yüzünden...
Ne yazıkki bayan.bay olsa yanında beraber oturmak zorunda kalmazdık iyi olurdu.bayanlar hep bir arada oturuyoruz.ve benim için ayrı oturmak çekip gitmek okulda yalnızlık demek.
Bende ne yazıkki düşünce tam tersi.eşime görümceme ömürlük olduğu için yanlışlarını tartışırım.ama diğerleriyle tartışmam.bugün var yarın yok derim.ama o kadar üstüme geliyoki cevap verirken suçlu durumuna düşmekten çekiniyorum
Amanın üstüme atlar bu sefersizin gibi tecrübeli yaşını başını almış öğretmenlerden öğrenecek çok şeyimiz var , bizde sizin gibi emeklilik yaşımıza geliriz inş de
sende onu yaştan göm
Bir şey yapamaz nedir bu korkunuz? Bakın ben 10 erkeğin içinde, klasımı bozmadan lafımı söylüyorum kimse de birşey diyemiyor üstelik erkeklerin üstün cins görüldüğü, kadınların fikren olmaması istenen bir ortamdayım ona rağmen saygı duyuyorlar, mecburen de olsa! Çünkü alttan alınıp susulacak şey var, üste çıkıp hakkını savunulacak şey varAmanın üstüme atlar bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?