Benimle yatan sevgilimin evlenmeyeecbur değilim demesi

Kimse kimseyle hiç bir koşulda evlenmek zorunda değildir ki... Adam haklı, sex yapınca illa nikahına mı alacak herkes birbirini?

Gelisim magduru organizma seni dovuyor, hakaret ediyor. Tehdit ediyor, aşağılıyor. Sen tüm bunları oteleyip "ivlinmiyi micbir diilim didi" diye konu aciyorsun.

Ciddi anlamda söylüyorum iyi değilsin. Normal dusunemiyorsun. Önce polise, sonra da psikiyatra git kardeş. Aşırı ciddi oneridir.

yavrucum olduğun yerde bir savcıya git açık açık anlat herşeyi .. öyle kolay değil fotoları ifşa etmek. bu kadar cahil olmayın yahu.. adam resmen tehditle sevişiyor seninle nasıl katlanıyorsun buna aklım almıyor.. ne demek seveyim bari..
şantajla kızlarla birlikte olan bir adamı mı sevmeye çalışıyorsun ..
titre ve kendine gel ..
savcı polis karşısına dikildiğinde daha senin mahallenden geçmez

Savciliga gidip sikayette bulunmalisin. Elindeki fotograflarla tehdit edildigini soylemelisin. Yoksa devam ddersen sonu cok kotu olur.

Sen etmiceksen biz ihbar edelim

Isin icinde tehdit falan varmis okumadim detayini ama sevgilim bana benimle evlenmeye mecbursun dese evlenecegim varsa da evlenmezdim.

Bunu onunla dahi konuştum hicbir şey yapamazsin polise giderim şikayet ederim dediği şey su : '' bana hicbir şey olmaz anne babanin yaninda rezil olduğunla kalirsin bana kimse bi şey demez polisler dahi herkes sana o....pu gözüyle bakar.::

Yatmasaydın sözleşme mi imzaladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…