- 5 Şubat 2016
- 1.740
- 2.468
- 133
- Konu Sahibi gokce96gokce
-
Kimse kimseyle hiç bir koşulda evlenmek zorunda değildir ki... Adam haklı, sex yapınca illa nikahına mı alacak herkes birbirini?Merhaba arkadaşlar
Sevgilime bugün evlilikle ilgili asıl duygularini baski yaparak öğrenmek istedim ve benimle evlenmeye mecbursun tarzinda konuştum. Niye mecburum dedi bnde benimle yattin dedim aynen söylediklerini yaziyorum :
[25/04 22:43] Aşkısı: Bumu yani beni zorunlu kilan
[25/04 22:43] Aşkısı: Yatmasaydin
[25/04 22:43] Aşkısı: Zorlamadim ben seni
[25/04 22:43] Aşkısı: Kendin istedin
[25/04 22:44] BEn: Evlencez dedin ama ilk yatcagimiz gün karim olcaksin dedin
[25/04 22:46] Aşkısı: Oldun karim
[25/04 22:47] Aşkısı: Yeter bu kadar desem
[25/04 22:47] Aşkısı: Evlenmesem hicbir hak talep edemezsin askm
Ve bu şekilde bu ve buna benzer cümleler. Sürekli evlilikten bahseden canim her şeyim diyip evlenicez diyen adam mecbursun vs diyince birden bunlari demeye başladı. Ve ilk beraber olduğum kişidir kendisi. Benden 8 yas büyük . ve bana acayip güven veren biriyken şuan bunlari yazmasi normal mi sizce ? Cidden benimle evlilik düşünmüyor mu ?
ay şekerim yeteri kadar kk ya takılmıyorsun sanırım.. sex arkadaşı gibi birşey..
HeraldeNe yazmış o ? ....kmeye devam mı yazmış?
Eee tabi şekerim ne sandın artık öyle ilişkiymiş aşkmış sevgiymiş yalan dolan oldu :)
20. okuduğum için ailemden de ondan da başka şehirde yasiyorumSenin yaşın kaç ?
Neden ayrılamıyorsun kimsen yok mu ailenle yaşamıyormusun?
Çok ugrastim dediğim gibi elinde tehtit fotoğrafları var anneme babama yollamakla feyk adres acip arkadaslarimi ekleyip bunlari ifşa etmekle vs tehtit etti defalarca. Sevgili değilsek bile yatmak da zorundaydim. En azindan Seveyim dedim ama sevgimi de boyle cümleleriyle yerle bir ediyor ve tutunucak hicbir dal birakmiyor
20. okuduğum için ailemden de ondan da başka şehirde yasiyorum
Toplanmış yine işsizler.Konuyı kibleme zamanı kimse kusıra bakmasın 48 üye 53 dışardan okuyan var
Valla doğru ya takilamiyorum bu aralar :) neyseki siz varsınız aydinlandim
20 yaşındasın ya niye böyle bi kötülük yaptın kendine hemde isteyerek ?20. okuduğum için ailemden de ondan da başka şehirde yasiyorum
Yatmasaydın sözleşme mi imzaladınMerhaba arkadaşlar
Sevgilime bugün evlilikle ilgili asıl duygularini baski yaparak öğrenmek istedim ve benimle evlenmeye mecbursun tarzinda konuştum. Niye mecburum dedi bnde benimle yattin dedim aynen söylediklerini yaziyorum :
[25/04 22:43] Aşkısı: Bumu yani beni zorunlu kilan
[25/04 22:43] Aşkısı: Yatmasaydin
[25/04 22:43] Aşkısı: Zorlamadim ben seni
[25/04 22:43] Aşkısı: Kendin istedin
[25/04 22:44] BEn: Evlencez dedin ama ilk yatcagimiz gün karim olcaksin dedin
[25/04 22:46] Aşkısı: Oldun karim
[25/04 22:47] Aşkısı: Yeter bu kadar desem
[25/04 22:47] Aşkısı: Evlenmesem hicbir hak talep edemezsin askm
Ve bu şekilde bu ve buna benzer cümleler. Sürekli evlilikten bahseden canim her şeyim diyip evlenicez diyen adam mecbursun vs diyince birden bunlari demeye başladı. Ve ilk beraber olduğum kişidir kendisi. Benden 8 yas büyük . ve bana acayip güven veren biriyken şuan bunlari yazmasi normal mi sizce ? Cidden benimle evlilik düşünmüyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?