pazartesiden itibaren spora devam bende inşallah ve dans etmeye de
Hımm şeyy ...
Kac litre:))))
Merhaba arkadaslar,
Ben de bugün arariniza katilmaya karar verdim. Boy 1.64, kilo 87Ben kendimi bildim bileli kilolu biriyim, ama artik bunu degistrimek istiyorum Allah´in izniyle.
Iki gün önce diyete basladim. Az ve kaliteli gida yemeye özen gösteriyorum. Hazir gida YOK! (abur cubur, hamur isi, seker-yag yüklü tatli vs.)
Genel bildigimiz bir diyet uygulamaya basladim
Peynir zeytin veya yumurta + yesillik+ sekersiz cay + bir-iki dilim ekmek
öglen ve aksam yemegi :et, balik,tavuk, sebze + corba+ yogurt/ salatali + bir dilim ekmek veya 4 kasik bulgur/ makarna/ pilav
Arada kücük bir taze veya kuru meyve
10 Bardak su!!!
Iste ben böyle bir seyi takip edicem insallah. Bunun yanisira bugün Ibrahim Saracoglunun "lahana kürü"ne basladim. Bu kür de toplamda 27 gün sürecek!
Iste böyle ben yaza 75 ile girmek istiyorummmmm. Olur mu dersinizUmarim bu sefer basaririm. HAFTADA BIR SIZE RAPOR VERMEYI DÜSÜNÜYORUM!!!
Hepimize cok cok geley gelsin
kızlar bugun 1177 kalorı aldım.bu arada leslie sansone yı kesfettım baya onunla zayıflayan var ona baslıcam yuruyus dısında 20 dk yapsam yeter .
Zumbaaa yappp deli gibi bisey yapamiykm bn yurta herkesin icinde ama muhtesem:))
Merhaba arkadaslar,
Ben de bugün arariniza katilmaya karar verdim. Boy 1.64, kilo 87Ben kendimi bildim bileli kilolu biriyim, ama artik bunu degistrimek istiyorum Allah´in izniyle.
Iki gün önce diyete basladim. Az ve kaliteli gida yemeye özen gösteriyorum. Hazir gida YOK! (abur cubur, hamur isi, seker-yag yüklü tatli vs.)
öglen ve aksam yemegi :et, balik,tavuk, sebze + corba+ yogurt/ salatali + bir dilim ekmek veya 4 kasik bulgur/ makarna/ pilav
10 Bardak su!!!
Iste ben böyle bir seyi takip edicem insallah. Bunun yanisira bugün Ibrahim Saracoglunun "lahana kürü"ne basladim. Bu kür de toplamda 27 gün sürecek!
Iste böyle ben yaza 75 ile girmek istiyorummmmm. Olur mu dersinizUmarim bu sefer basaririm. HAFTADA BIR SIZE RAPOR VERMEYI DÜSÜNÜYORUM!!!
Merhaba arkadaslar,
10 Bardak su!!!
Hımm şeyy ...
Kac litre:))))
Bilmiyorum ki
Burger kingdeki büyük boy içecek işte
Menü öyle ya da bana sordular büyük orta küçük ben duymadım galiba
zumba denedim de daha once bel ve boyun fıtıgım harekete gectı soyledıgım kadındanda baya kılo veren var hem de daha az yorucu ama kalorı yakıyor . sabahı bekleyemedım tartıldım kızlar 13 gun once 82 ıdım sımdı 79.6 olmusum hem de aksam tok karınla cok sevındım ..
Bilmiyorum ki
Burger kingdeki büyük boy içecek işte
Menü öyle ya da bana sordular büyük orta küçük ben duymadım galiba
:)))))) duymamisindirrr yoksa kesin kucuk derdin))))
Bravooooooooo bravoooo♥♥♥♥♥♥
Darisi basimizaa..★★★★★★
Faketmezz sonuc olarak kilo verdn yaaaya galıba bu lahana kurunun faydası oluyor su olabılır gıden
Faketmezz sonuc olarak kilo verdn yaaa))devamm et tamam miii ) yarin yine tartil ac karna gramlar çok onemli ))
57 ile basladim takm bir hafta oldu. 56 ciktim)ins her hafta bi kilo vereririm ) sizler ne yaptiniz insss vermisinizdirrrr
Hımm şeyy ...
Fanta
57 ile basladim takm bir hafta oldu. 56 ciktim)ins her hafta bi kilo vereririm ) sizler ne yaptiniz insss vermisinizdirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?