benimle zayiflamak isteyen var mi:)

kızlar bugun 1177 kalorı aldım.bu arada leslie sansone yı kesfettım baya onunla zayıflayan var ona baslıcam yuruyus dısında 20 dk yapsam yeter .

Merhaba arkadaslar,
Ben de bugün arariniza katilmaya karar verdim. Boy 1.64, kilo 87 Ben kendimi bildim bileli kilolu biriyim, ama artik bunu degistrimek istiyorum Allah´in izniyle.

Iki gün önce diyete basladim. Az ve kaliteli gida yemeye özen gösteriyorum. Hazir gida YOK! (abur cubur, hamur isi, seker-yag yüklü tatli vs.)

Genel bildigimiz bir diyet uygulamaya basladim

Peynir zeytin veya yumurta + yesillik+ sekersiz cay + bir-iki dilim ekmek
öglen ve aksam yemegi :et, balik,tavuk, sebze + corba+ yogurt/ salatali + bir dilim ekmek veya 4 kasik bulgur/ makarna/ pilav
Arada kücük bir taze veya kuru meyve
10 Bardak su!!!

Iste ben böyle bir seyi takip edicem insallah. Bunun yanisira bugün Ibrahim Saracoglunun "lahana kürü"ne basladim. Bu kür de toplamda 27 gün sürecek!

Iste böyle ben yaza 75 ile girmek istiyorummmmm. Olur mu dersiniz Umarim bu sefer basaririm. HAFTADA BIR SIZE RAPOR VERMEYI DÜSÜNÜYORUM!!!

Hepimize cok cok geley gelsin

Hossss geldinnn tabi olur nie olmasin yarin bizimde bir haftamiz olcak kili bildirimimiz var hatta) araada kacamk yapsamda guzel saglikli ve eğlence li bi haftaydi burda olmak iii oluyoo

Zumbaaa yappp deli gibi bisey yapamiykm bn yurta herkesin icinde ama muhtesem:))

zumba denedim de daha once bel ve boyun fıtıgım harekete gectı soyledıgım kadındanda baya kılo veren var hem de daha az yorucu ama kalorı yakıyor . sabahı bekleyemedım tartıldım kızlar 13 gun once 82 ıdım sımdı 79.6 olmusum hem de aksam tok karınla cok sevındım ..

canım hoşgeldin bırbırımıze destek olarak gırerız insallah .. ben de lahana kuru uyguluyorum ama benım kı 7 hafta surcek yarın ılk hafta bitiyor..

Hoş geldin
Sporda yapmayı ihmal etme

Bravooooooooo bravoooo♥♥♥♥♥♥
Darisi basimizaa..★★★★★★

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…