benimle zayiflamak isteyen var mi:)

Bugunku menum:)
Sabah 200grm yogurt hasalnmis pirinc lapasiyla
Ara yok
Öğle haslnmis yumrta
Bi domates 3zeytin
Bi tutam maydanoz
Iki uc kasik haslnmis pirinc
Ara bi elma
Aksam corba ton balikli salata biraz pancar turşusu
Ara bi greyfurt
Simdi yuruse çıkıyo m ins birbucuk saat yuru yus 3 litre su 3 yesilcay 6bucukta kapanis:)) bi aksilik olmazsa tabi
Ayyy kac kalori oldugunu hesaplamasim gunluk 1000 kalori almaliyim bn; (

Son düzenleme:

yeşilçayın faydası var mı yaaaa.. bugün spora tekrar başladım acayip ter attım

Hadi bakalim. Simdilik iyi gidiyor :87:

Ben su lahana kürünü uyguluyorum: http://www.profsaracoglu.com/saglikli-zayiflama.xhtm

Seninki hangisi, merak ettim. 7 hafta sürüyor demissin. Bilgi verir misin?
Kolay gelsin

cnm benim kurde 750 ml su kaynadıktan sonra 4-5 lahanayı atıp agzı kapalı 7 dk kaynatıyorsun onun suyunu ilk hafta sabah aksam 2.hafta gunde 1 kez 3. hafta 2 gune 1 bardak 4.hafta 3 gune 1 bardak 5.hafta sadece 1 kez 1 bardak 6.hafta içilmeyecek 7.hafta da yıne 1 kez 1 bardak seklınde ama tokluk hıssı verıyor bakalım sonuc ne olcakben zayıflamaktan zıyade 2 ay sonra ıkıncı bebek dusunuyorum hamile kalmadan detoks nıyetıne tabı ne kadar zayıflarsam o kadar da ıyı siskoyum çunku :))bu halde hamıle kalırsam 100 de dogururum herhlde

Arkadaşlar 2 haftada anca 1 kg verebılmısım ama spor yapmıyodum ,elıptık kondısyon bısıklet aldım yarın gelıcek, yani onun da faydası olucagını dusunuyorum bakalım. bugun sabahk kahvaltısı yapmadım canım sıtemedı oglende bıtabak makarna bı kase salata yedım, sımdı yıne canım bısey ıstemıyo su ıcıcem sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…