benimle zayiflamak isteyen var mi:)

Ben bir de "5ten sonra bir sey yemiyen" arkadaslara katildim. Onlar her gün ne yediklerini yaziyorlar ve bir de cumartesi günü tartilip rapor veriyorlar :) Ben de en gec 6 dan sonra bir sey yememeye gayret edecegim

Ben bir de "5ten sonra bir sey yemiyen" arkadaslara katildim. Onlar her gün ne yediklerini yaziyorlar ve bir de cumartesi günü tartilip rapor veriyorlar :) Ben de en gec 6 dan sonra bir sey yememeye gayret edecegim

ben okuldan 5 te cı eve gelip yemek yap ye derken 6 .30 oluyor eşimde 7 de işten cıkıyor mecburen bekliyorum aksam yemek muabbetımız 8 ı buluyor adama hergun tek basına da ye dıyemezsın ama etkisi olur onun seda sayan oyle zayıflamıs sanırım arkadasım soylemıstı

aynen yaa bekarken anneme ben yemeyecem diyordum tamam ama eşe öle olmuyo mecbur otur ye sonra meyve ooooo. yeşil çayıda deneyecem

aynen yaa bekarken anneme ben yemeyecem diyordum tamam ama eşe öle olmuyo mecbur otur ye sonra meyve ooooo. yeşil çayıda deneyecem

:))) onu da içiyorum günde 2 bardak...bu arada bugun yemedım aksam yemegı aile gunumuz vardı bugun yemekli salata cogunlukta yedım ama tatlı yine karsıma cıktı yedım ya engel olamıyorum tatlı gorunce nefsime sahıbım aslında ama bugunlerde noluyo anlamıyorum o yuzden aksam yemek yemedim karnım gurulduyo en son 3.5 ta yemıstım

Son düzenleme:

Bnde yarindan itibaren yememi dahada kisacam cok az veriyorum sanki

Seni anliyorum. Zaten is "diyetteyim" cümlesini kullanmamakta. Bunu ne zaman kullansam sonra sadece cevreye karsi mahcubiyetimle kaliyorum. Bundan sonra eger SAAT AKSAM GEC ise ve ben o sofraya oturmaya mecbursam bol salata yapicam ve sofraya oturucam, ama sadece en zararsiz seyleri yavas yavas sohbet ede ede yemeye calisacagim. YAni ekmeksiz CORBA-SALATA ve belki sebze ymegi! Anladim ki SAAT 8 den sonra ölcü oldukca az olmali.

TATLI: Benim bir arkadasim tatli hakkini kaldirip, sabahtan yiyerek oldukca rahat kilo vermisti (19 -20 kilo gibi birsey) SABAH diledigi zararli seyleri makul ölcüde yiyordu, ama her sabah degil tabi

Ben bugün ac uyuyorummmmmmmmmm, yuppiiiiiiiiiiiiiii

Fakat genel prensibim en gec 6 dan sonra bir sey yememek !!!

gezmeye gidince yeniyor mecburen gec vakit ama eşime söyledim rica ettim bir süre almıcak eve .bu arada ben de açlıktan gurulduyorum resmen .hayırlısıyla benim oğlanla babası uyusada uyusam..

kızlarrrrrrrrrrrrr tartıldım dün 79.6 idim bugun 78.8 sırada lahana kurunun 2.haftası baslıyor yarın cok mutluyum gıdecek gıdecek umutlandım vallaa.

Kızlar 5 kilo vermem gerekiyo. Günlük en az 100 mekik makas bisiklet harektlerini yapıyorum yememe dikkat edioyorum ama kilo kaybım yok. Özellikle karın bölgemden şikayetciyim. Şans ya hepte şişkinliğim var

Kızlar 5 kilo vermem gerekiyo. Günlük en az 100 mekik makas bisiklet harektlerini yapıyorum yememe dikkat edioyorum ama kilo kaybım yok. Özellikle karın bölgemden şikayetciyim. Şans ya hepte şişkinliğim var

Bence tembolu bir yürüyüş daha etkili olur senin için ...

Beninde bes kilo fazlam varr(( duraksamistir belkii birden gidecektir belki pes etmecbnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…