Aaa kotuymus ama evde leslie var onu yap milet onla zayifliyo:)[
ben dun basladım leslıe ama ancak 20 dk yapabılıyorum eglenceli .aslında yapabılsek dedıgın gıbı baya zayıflayan var onunla .ama ben napıyorum aksamlarıda 200 kalorı yakacak sekılde yuruyus
yeşilçayın faydası var mı yaaaa.. bugün spora tekrar başladım acayip ter attım
Ben bir de "5ten sonra bir sey yemiyen" arkadaslara katildim. Onlar her gün ne yediklerini yaziyorlar ve bir de cumartesi günü tartilip rapor veriyorlar :) Ben de en gec 6 dan sonra bir sey yememeye gayret edecegim
ben okuldan 5 te cı eve gelip yemek yap ye derken 6 .30 oluyor eşimde 7 de işten cıkıyor mecburen bekliyorum aksam yemek muabbetımız 8 ı buluyor adama hergun tek basına da ye dıyemezsın ama etkisi olur onun seda sayan oyle zayıflamıs sanırım arkadasım soylemıstı
Aaa kotuymus ama evde leslie var onu yap milet onla zayifliyo:)
aynen yaa bekarken anneme ben yemeyecem diyordum tamam ama eşe öle olmuyo mecbur otur ye sonra meyve ooooo. yeşil çayıda deneyecem
yeşil çayı spordan sonra ıcecekmıssın terledıkten sonra o zaman oluyormus dıyorlar
evet bugün başladım bende ona ama anca 15 dk yapabildim acayip ter attım
Arkadaşlar 2 haftada anca 1 kg verebılmısım ama spor yapmıyodum ,elıptık kondısyon bısıklet aldım yarın gelıcek, yani onun da faydası olucagını dusunuyorum bakalım. bugun sabahk kahvaltısı yapmadım canım sıtemedı oglende bıtabak makarna bı kase salata yedım, sımdı yıne canım bısey ıstemıyo su ıcıcem sadece
ben okuldan 5 te cı eve gelip yemek yap ye derken 6 .30 oluyor eşimde 7 de işten cıkıyor mecburen bekliyorum aksam yemek muabbetımız 8 ı buluyor adama hergun tek basına da ye dıyemezsın ama etkisi olur onun seda sayan oyle zayıflamıs sanırım arkadasım soylemıstı
Ya bn bi saat yürüyorum ama terlemiyom; ( nie yaa etkisi olmuyimu bacaklarimda agrimiyo coj garip
Seni anliyorum. Zaten is "diyetteyim" cümlesini kullanmamakta. Bunu ne zaman kullansam sonra sadece cevreye karsi mahcubiyetimle kaliyorum. Bundan sonra eger SAAT AKSAM GEC ise ve ben o sofraya oturmaya mecbursam bol salata yapicam ve sofraya oturucam, ama sadece en zararsiz seyleri yavas yavas sohbet ede ede yemeye calisacagim. YAni ekmeksiz CORBA-SALATA ve belki sebze ymegi! Anladim ki SAAT 8 den sonra ölcü oldukca az olmali.
TATLI: Benim bir arkadasim tatli hakkini kaldirip, sabahtan yiyerek oldukca rahat kilo vermisti (19 -20 kilo gibi birsey) SABAH diledigi zararli seyleri makul ölcüde yiyordu, ama her sabah degil tabi
Ben bugün ac uyuyorummmmmmmmmm, yuppiiiiiiiiiiiiiii
evet bugün başladım bende ona ama anca 15 dk yapabildim acayip ter attım
Kızlar 5 kilo vermem gerekiyo. Günlük en az 100 mekik makas bisiklet harektlerini yapıyorum yememe dikkat edioyorum ama kilo kaybım yok. Özellikle karın bölgemden şikayetciyim. Şans ya hepte şişkinliğim var
canım tempolu yürümüyor musun ?
Kızlar 5 kilo vermem gerekiyo. Günlük en az 100 mekik makas bisiklet harektlerini yapıyorum yememe dikkat edioyorum ama kilo kaybım yok. Özellikle karın bölgemden şikayetciyim. Şans ya hepte şişkinliğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?