Yazmayın böyle şeyler içim parçalanıyor herhalde annesi tarafından ayrımcılık görmeyen kadın çok azdır ülkemizde.hikayeniz bana tanıdık geldi benim annemde hiç sevmemis beni kız bebeğim diye kucağına almamış emzirmemis hiç. .hep erkek istermis. ..
bende kız bebek hastasıyım rabbim biliyorya ama henüz çocuğum yok allah evladin ananin babanında hayırlısı ni versin. ..
bir önceki nesle giderseniz belli annenizin de ayrım yapacak haklı nedeni çıkar.bebeğiniz de sizden sonra sizin için aynı şeyi söylemeyeceğini nerden biliyorsunuz?evet gördüm hem de fazlasıyla. ve bence de o yüzden bunların hepsi. erkek evlatlarını çok seven annemi bana ve şu küçücük bebeğe yaşattığı şeyler için asla affetmeyeceğim
Hiç hesap sormuş muydunuz ondan?.hikayeniz bana tanıdık geldi benim annemde hiç sevmemis beni kız bebeğim diye kucağına almamış emzirmemis hiç. .hep erkek istermis. ..
bende kız bebek hastasıyım rabbim biliyorya ama henüz çocuğum yok allah evladin ananin babanında hayırlısı ni versin. ..
Konu sahibi lütfen arkadaşın yorumundaki bu noktaya kulak ver ve herşey daha da kötüleşmeden elinden geleni yap.Beni bu kadının psikolojisi hiç mi hiç ilgilendirmiyor şuan. Evet vurun abalıya olmuş ama hakediyor. Durumun hiç de burada anlattığı(onu hiç kızımdan ayırmıyorum) şekilde oldugunu düşünmüyorum. Bariz ayırıyor anlatım tarzından, eşinin bu durumdan rahatsız olmasından, oğlunun annesine yaranmaya çalışmasından belli.
Bir de her zamanki gibi tepkilerin ardından duygu sömürüsü de gelmiş. Annem bana böyle böyle yaptı, çocukken şunları bunları yaşadım vs vs. Ee bana ne? Oğlunun suçu ne? 2 oğlun olsa napacaktın? Benim eşim böyle cocuklar arasında ayrım yapsa boşarım, alırım çocukları da elinden. Kendi psikolojisi bozuk diye cocukların psikolojisini de bozmaya ne hakkı var?
İlerde kız hep kayırıldığından, üstün tutulduğundan egoist şımarık biri olacak. Oğlu da en iyi ihtimalle özgüvensiz, annesiyle neden oldugunu bilmediği bir mesafe hisseden biri olacak.
Konuya sinirlendim, kadına sinirlendim. Bir de üstüne 'ayy kadının üstüne niye gidiyorsunuz, psikolojisi bozukmuş vs vs diyenlere ayrı sinirlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?