evet... 36 yaşındaydı ve bekardı. oğluşumun canı çekiyor onunla yatacaksın derdi. ona da oğlum derdi genelde
evet... 36 yaşındaydı ve bekardı. oğluşumun canı çekiyor onunla yatacaksın derdi. ona da oğlum derdi genelde
Cok iyi neden sordugumu acikliyim ilk bebekte cogu baba erkek olmasini ister ve anneler kiz olunca onu fazlaca bi sahiplenir bu yuzden sonradan oglu bile olsa kizina daha bi bagli kalma ihtiyaci duyar.Ama sizde oyle degilmis bi de oglun beklemedigin bi zamanda mi oldu yoksa pilanlanmis bi bebek mi?babaları ikisini de çok seviyor. cinsiyet ayrımı asla yapmaz. baba tarafından herkes çocuklarıma çok düşkündür. hatta bir kız bir erkek olduğunu duyunca eşim hayallerimi gerçekleştirdin sana hayatımı borçluyum demişti. zaten anne tarafı yok ondan bahsedemeyeceğim
Annenizin size karşı bu davranışını kesinlikle anlamıyorum . Bir insan kızına karşı nasıl böyle hisler besler cümleler kurar . Daha önceki sayfalarda sizi aramadığını yazmışsınız . Bence hiç iletişime geçip huzurunuzu bozmayın . Benim iki abim var annemin hiç bir zaman onlara oğlum oğluşum falan demedi .Bize her zaman adımızla hitap edildi . Siz daha önce bunları paylaşsaydınız belki de bu kadar sert yorumlar gelmezdi .
ben yaptığını savunmuyorum sadece gelip kendilerinde hakaret ve beddua hakkını görenler dePeki hadi bizi bırakın da kendi eşi bile bu duruma üzülüp ağlamış konu sahibini vicdansız ve merhametsiz olmakla suçlamış. Buna ne diyeceksiniz, nasıl savunacaksınız merak ediyorum.
Ayrıca kimler bi sahipsiz yavruya annelik yapıyor, bunu bilemezsiniz. Burda belki onlarca kadın doğurmadığı halde annedir. Bu dile getirilmiyor diye böyle bir örnek verip genelleme yapamazsınız.
İnanmıyorum buna
Yok kanlı pedleri toplamış
Yok artık yemek yemiş
Kusura bakmayın ama ilk kez fake olduğunu düşündüm konunun
Canini sikma
Yasadigin seyler agir
Zaten farkindasin yanlisligin
En kisa zamanda cozum bulursun umarim
Insanlari yargilamak cok kolay ya bu dunyada.Konu sahibi anne canindan kanindan nasil sevmez bebegini.Ben oglumdan nefret ediyorum sokaga atmak istiyorum pis cocuk mu diyor ne bu tepki ya ne bicim insanlar var.Konu sahibi cok sevindim adiniza tahminim dogru cikmis sizin sorununuz oglan kelimesine erkek kelimesine karsiymis insallah atlatirsiniz Allahin izniyle :)
Aynen öyle... Çok abartı şeyler var gizli gizli okudum demiş. Böyle bi ailede gizli gizli nasıl okunur nasıl okula gidilirki. Bilmiyorum ama çokta soğukkanlı hala.İnanmıyorum buna
Yok kanlı pedleri toplamış
Yok artık yemek yemiş
Kusura bakmayın ama ilk kez fake olduğunu düşündüm konunun
Aynen öyle... Çok abartı şeyler var gizli gizli okudum demiş. Böyle bi ailede gizli gizli nasıl okunur nasıl okula gidilirki. Bilmiyorum ama çokta soğukkanlı hala.
Konuyu yazarken anlatsaydı ya bunları. O zaman tepkimiz böyle olmazdı anlamaya çalışırdık belki yada en azından gerçekliğinden şüphelenmezdik.
Açıklama için teşekkür ederim.evet gizlin başında. okumam da onun sayesinde oldu. annenden ben seni kurtaramam dedi. oku kurtul dedi. dersim olduğu vakit dükkanda çalışacak işçi lazım abisi gelmesin yorulmasın derdi. derse girer çıkar dükkana giderdim. annem memnun çünkü oğlu yorulmayack biliyordu diye.
Allah razı olsun teşekkür ederim.Kabus gibi yaşadıklarınız ama siz bunu atlatacağınıza inanıyorsunuz. Inanmak başarmanın Yarısı derler. Iyi haberlerinizi bekliyoruz. Allah ikisinin de Acısını göstermesin,size bağışlasın.
çok hakaret ettiler. ama mevzu iki yaşında bir bebek. insanların böyle davranmasını ve tepkilerini doğal karılıyorum.yalnızca beni biraz olsun anlasınlar istiyorum. şımarık bile demişler. keşke şımarmaya hakkım ve fırsatım olabilseydi.
genelde cancan diyorum ikisine de. ama oğlum diyemiyorum. oğlum deyince benimdeğilmiş gibi bi soğukluk hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?