benimsenemeyen evlat

evet... 36 yaşındaydı ve bekardı. oğluşumun canı çekiyor onunla yatacaksın derdi. ona da oğlum derdi genelde

Annenizin size karşı bu davranışını kesinlikle anlamıyorum . Bir insan kızına karşı nasıl böyle hisler besler cümleler kurar . Daha önceki sayfalarda sizi aramadığını yazmışsınız . Bence hiç iletişime geçip huzurunuzu bozmayın . Benim iki abim var annemin hiç bir zaman onlara oğlum oğluşum falan demedi .Bize her zaman adımızla hitap edildi . Siz daha önce bunları paylaşsaydınız belki de bu kadar sert yorumlar gelmezdi .

Cok iyi neden sordugumu acikliyim ilk bebekte cogu baba erkek olmasini ister ve anneler kiz olunca onu fazlaca bi sahiplenir bu yuzden sonradan oglu bile olsa kizina daha bi bagli kalma ihtiyaci duyar.Ama sizde oyle degilmis bi de oglun beklemedigin bi zamanda mi oldu yoksa pilanlanmis bi bebek mi?

payalştığım an günah keçisi buldun dendi. bilmiyorum bellki de haklıydınız önceden söylemem gerekirdi.

ben yaptığını savunmuyorum sadece gelip kendilerinde hakaret ve beddua hakkını görenler de
doğru olmadığını biliyorum ama kadın düzelmeye çalışırken bu yorumların yardımcı olmadığını söylüyorum
evlat edindiler mi den kastımda kendi çocuğunu doğurduğu halde kimsesiz evlat edinen var mı onu soruyordum

İnanmıyorum buna
Yok kanlı pedleri toplamış
Yok artık yemek yemiş

Kusura bakmayın ama ilk kez fake olduğunu düşündüm konunun

ben de hayatımın bu şekil fake olmasını istemezdim. herkese eşit davranmıyor şu dünya. bunu bendençok konuları takip eden sizlerin bilmesi gerekirdi.

Canini sikma
Yasadigin seyler agir
Zaten farkindasin yanlisligin
En kisa zamanda cozum bulursun umarim

Insanlari yargilamak cok kolay ya bu dunyada.Konu sahibi anne canindan kanindan nasil sevmez bebegini.Ben oglumdan nefret ediyorum sokaga atmak istiyorum pis cocuk mu diyor ne bu tepki ya ne bicim insanlar var.Konu sahibi cok sevindim adiniza tahminim dogru cikmis sizin sorununuz oglan kelimesine erkek kelimesine karsiymis insallah atlatirsiniz Allahin izniyle :)

teşekkür ederim. inşallah

İnanmıyorum buna
Yok kanlı pedleri toplamış
Yok artık yemek yemiş

Kusura bakmayın ama ilk kez fake olduğunu düşündüm konunun
Aynen öyle... Çok abartı şeyler var gizli gizli okudum demiş. Böyle bi ailede gizli gizli nasıl okunur nasıl okula gidilirki. Bilmiyorum ama çokta soğukkanlı hala.

Konuyu yazarken anlatsaydı ya bunları. O zaman tepkimiz böyle olmazdı anlamaya çalışırdık belki yada en azından gerçekliğinden şüphelenmezdik.

Evet yorumlari okumamistim simdi okudum durum karisik psikolok yardimi alirsaniz cok iyi gelicektir

evet gizli gizli okudum. babamdan bahsetmiştim konunun başında. okumam da onun sayesinde oldu. annenden ben seni kurtaramam dedi. oku kurtul dedi. dersim olduğu vakit dükkanda çalışacak işçi lazım abisi gelmesin yorulmasın derdi. derse girer çıkar dükkana giderdim. annem memnun çünkü oğlu yorulmayack biliyordu diye.

Kabus gibi yaşadıklarınız ama siz bunu atlatacağınıza inanıyorsunuz. Inanmak başarmanın Yarısı derler. Iyi haberlerinizi bekliyoruz. Allah ikisinin de Acısını göstermesin,size bağışlasın.

bazen insanlar hayal edemeyeceği şeyler duyunca hemen inkar ediyorlar. insanlar yalan söylüyorsun falan dedi diye söylüyorum. ben de eşimin annesinin bana olan iyi tavrını görünce o kadar korkup yalan olduğunu düşünmüştüm ki anlatamam

Açıklama için teşekkür ederim.

Kabus gibi yaşadıklarınız ama siz bunu atlatacağınıza inanıyorsunuz. Inanmak başarmanın Yarısı derler. Iyi haberlerinizi bekliyoruz. Allah ikisinin de Acısını göstermesin,size bağışlasın.
Allah razı olsun teşekkür ederim.

bebeklerin cinsiyeti olmaz hanimefendi..takmissiniz bi oglum dememeye..
ozaman icinizden gele gele yavrum melegim tospigim diyin..
bende ogluma oglum da oglum diyerek gezmiyorum.
sari pasam,minik tontonum diye severim ben oglumu mesela..

anne oldunuz artik,birakin geride ne yasadiysaniz yasadiniz annenizle..

anneniz öz değil bence bu işin içinde bi şe var laila27 çünkü resmen besleme gibi davranmış anneniz size allah yardımcınız olsun psıkolojı randevunuz nasıl gectı dıye sormuştum ben ama cevap verdısenızde görmedim umarım ıyıdır . siz kötü bır anne değilsiniz merak etmeyın geçecek bu .

Elbette başaracaksın. Yolunuz şansınız açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…