benle kilo vermek isteyenler gelsinnn....

nerelerdesiniz arkadaşlar :)

akşam yediklerimi yazıyorum..
5-6 kaşık mantı
3 küçük dilim karpuz ve yemekten sonra 2 yemek kaşığı dondurma

1 saat sporumuda yaptım ve 2 litre suda bitti..yarına değişiklikleri yazıcamm..sizler neler yaptınız merak ediyorum :) ii gecelerrrrr :)

eveeeetttt sanırım tek başıma kaldım olsunn devam :)

kahvaltım iyiydi bugün..yazayım hemen: 2 haşlanmış yumurta , 3 zeytin 3 küçük dilim beyaz peynir , 1 dilim kepekli ekmek,1 çay kaşığı nutella 3-4 bardak şekersiz çay
öğlen için küçük bir kase yoğurt, 1 büyük elma ve 1-2 kupa kahve diye düşünüyorum..sizce nasıl kızlar ??

karnımdaki şişliğin azaldığını hissediyorum bu çok güzel bi duygu bu gün spordan sonra tartılcam sanırım dünden bugüne 64 ten 63 küsürlere inmişimdir :) en azından 200-300 gram gitse çok iyi olur :) sizlerde ne değişiklikler var merak ediyorum arkadaşlar :):)

bende adele senle zayıflamak istiyorum katılabilirmiyim aranıza bende 170 boyunda 63 kiloyum şöyle 3 kilo fazlam var bir ayda vermek istiyorum paylaşımlarınızı bekliyorum hahahhah

bende adele senle zayıflamak istiyorum katılabilirmiyim aranıza bende 170 boyunda 63 kiloyum şöyle 3 kilo fazlam var bir ayda vermek istiyorum paylaşımlarınızı bekliyorum hahahhah

hoşgeldinnnn :) beraber kurtulalım kilolardan :) dün öğlenden biri kimse yok iyiki geldin..bence bir ayda rahatlıkla verirsin 3 kiloyu..hatta sadece sporla bile gider diye düşünüyorum o üç kilo

Evet canım yarın diyete ve spora başlıcam.Ama benim diyetim şu şekilde oluyor.Ben bir listeye bağlı olmuyorum.Sadece abur cuburdan,gazlı içeceklerden,kızartmadan uzak duruyorum.Beyaz ekmek yerine kepekli ekmek yiyorum :)

kızlar bende aranza katılmak istiyorumm tam kilomu bilmiyorum ama 56 larda olması lazım hedef 50 35-40 gün de umarım olur
yarın tartı alıp tartılcam tam kilomu yazarım o zman yarından itibaren yediklerimle sayfadayım desteklerinizi bekliyorumm :)

bende öyleyim canım benm bi listeye bağlı değilim kendi yediklerimi kafamda hesaplıyorum burda yazmakta birebir görmeme neden oluyo birazda kalori hesabından gidiyorum çokda rahat kilo veriliyo..bana göre o diyet listeleri çok sıkıcı olmuştur her zaman ama öyleeee

bu arada dün akşam bilgisayar başına geçemedim eşimin işleri olduğundan..akşam yediklerimi yazayım :6-7 yk. yeşil fasülye, 2 yk mantı , salatalık domates.. birde uyumadan önce acıktığım için 3 tane kayısı 10-15 tane erik yedim..tabiki 2 litre suyumu içtim ve spor yaptım..

ayrıca bugün erken kalktım erken kahvaltı yaptım çok iyi oldu :) kahvaltım ise şöyle: 3 zeytin, 3 küçük dilim beyaz peynir, 1 çay kaşığı nutella, 1 salatalık ve 1 dilim kepekli ekmek ve şekersiz çay..

dün tartılcaktım vazgeçtim tartılmadım bu gün tartılıp kilo verdiğimi daha net görmek istiyorum :) zaten pazartesi başladım bu gün 3. günüm..ne kadar verip vermediğimi akşama yazıcam..arkadaşlar sizler neler yaptınız ? ışık hızıyla verelim şu kiloları :) yaşasın fazla yememek :)

hoşgeldin :) 50 kilo olmak ; ah ahhhh benim rüyalarımın ta kendisi ama zamanla olcak inş ben daha 60 lardayım az kaldı 50lere düşmeme :) spor yapıyomusun bilmiyorum ama bir ayda diyetinle ve sporla 50 ye düşersin diye düşünüyorum..hadi en fazla bir buçuk ay olsun..sonuçta karar vermişsinya :) hepimiz sana destek oluruz sende bize ollll :) iyi diyetlerrrrrrrr

olmaz mıyım buraya yazarsak her gun ne yediğimizi daha az yeriz bu kiloları almadan 48 kiloydum kendimi çok seviyordumm ama yine kararlıyım tartımız kırılmış ve ben tam kilomu bilmiyorum 56 larda dlması lazım bugn tartı alıp kilomu söylerim bu arada çok spor yapamıyorum arada evde dans :)

yine sevceksin kendini emin ol :) bende hep 56 kiloydum 70 e kadar çıktım kendimden nefret eder olmuştum ama geçiyo yavaş yavaş bu arada şunu diyim bende spor yapamazdım ama 2ay önce internette walk at home diye bişey buldum duymuşsundur belki..ne biliyim benim çok hoşuma gitti hergün spor yapıyorum artık bi saatimi kendi sağlığıma harcıyorum çok iyi oluyo :) ben spor yapamam derdim ama bu düşüncem çok değişti..bence evde spor yapmayı yada bol yürüyüşü bi dene hadi bakalım hepimize iyi diyetlerrr :) :)

umarım hepimiz ideallerimize ulaşıırız :) akşam ne yiyip içtiğimi topluca yazarım nefsimize sahip çıkmak umuduyla :)) kolay gelsin canım

az önce eve geldim tabi elimde elektronik tartı ile :) 2 hafta önce tartılmıştım 56,8 çıkmıştı hatta o zaman hastaydım 58 i bile gördüm onun öncesinde çok üzlüyodum 2 haftadır karar verip yediklerime dikkat ettim hem kalori hesabı yaptım hem de bol bol su ve yeşil çay içtim ama spor nerdeyse hiç yapmadım. şimdi tartıldım ve kilomu söylüyorum 54,1 hedefim 50ydi çok mutluyum demekki 2 hafta boşuna uğraşmamışım hedefe devammm önümde 1 ay var ve vermem gereken 4 kilo umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız birbirimize destek olalım ve yediklerimizi yazalım. anca böyle durdurabilrim yoksa çok fena yiyorum yemek değil ama işim gücüm çikolat pasta tatlı bunlarla kilo aldım zaten..

ama kararlıyımm 1 ay kendimi sıkıcam

şimdi ye kadar yediklerimi yazıyorum

sabah 1 paket diyet bisküvi

öğlen 1 paket diyet bisküvi (evet sağlıksız ama bugün bütün gün okuldaydım seminerim vardı elimde sadece bunlar vardı)

15.30 1 elma 2 bardak yeşilçay 1 litre su

şimdilik bunlar akşam hafif bi yemek ve su içmeye devammm herkese iyi diyetler :)

az önce eve geldim tabi elimde elektronik tartı ile :) 2 hafta önce tartılmıştım 56,8 çıkmıştı hatta o zaman hastaydım 58 i bile gördüm onun öncesinde çok üzlüyodum 2 haftadır karar verip yediklerime dikkat ettim hem kalori hesabı yaptım hem de bol bol su ve yeşil çay içtim ama spor nerdeyse hiç yapmadım. şimdi tartıldım ve kilomu söylüyorum 54,1 hedefim 50ydi çok mutluyum demekki 2 hafta boşuna uğraşmamışım hedefe devammm önümde 1 ay var ve vermem gereken 4 kilo umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız birbirimize destek olalım ve yediklerimizi yazalım. anca böyle durdurabilrim yoksa çok fena yiyorum yemek değil ama işim gücüm çikolat pasta tatlı bunlarla kilo aldım zaten..

öğlen 1 paket diyet bisküvi (evet sağlıksız ama bugün bütün gün okuldaydım seminerim vardı elimde sadece bunlar vardı)

şimdilik bunlar akşam hafif bi yemek ve su içmeye devammm herkese iyi diyetler :)

selam kızlar
2 gunde 1 kg vermişim cumaya kadar 1 kg daha vermem lazım
yanlız mıdem kuculdu bugun zor yemek yedim iyi oldu pis boğaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…