bende adele senle zayıflamak istiyorum katılabilirmiyim aranıza bende 170 boyunda 63 kiloyum şöyle 3 kilo fazlam var bir ayda vermek istiyorum paylaşımlarınızı bekliyorum hahahhah
Canım hala yol arkadaşı arıyor musun? :)
Ben şuan 59.5 kiloyum.54 olmak istiyorum yani 5.5 kilo vermem lazım canım :)
Evet canım yarın diyete ve spora başlıcam.Ama benim diyetim şu şekilde oluyor.Ben bir listeye bağlı olmuyorum.Sadece abur cuburdan,gazlı içeceklerden,kızartmadan uzak duruyorum.Beyaz ekmek yerine kepekli ekmek yiyorum :)
kızlar bende aranza katılmak istiyorumm tam kilomu bilmiyorum ama 56 larda olması lazım hedef 50 35-40 gün de umarım olur
yarın tartı alıp tartılcam tam kilomu yazarım o zman yarından itibaren yediklerimle sayfadayım desteklerinizi bekliyorumm :)
hoşgeldin :) 50 kilo olmak ; ah ahhhh benim rüyalarımın ta kendisiama zamanla olcak inş ben daha 60 lardayım az kaldı 50lere düşmeme :) spor yapıyomusun bilmiyorum ama bir ayda diyetinle ve sporla 50 ye düşersin diye düşünüyorum..hadi en fazla bir buçuk ay olsun..sonuçta karar vermişsinya :) hepimiz sana destek oluruz sende bize ollll :) iyi diyetlerrrrrrrr
olmaz mıyım buraya yazarsak her gun ne yediğimizi daha az yeriz bu kiloları almadan 48 kiloydumkendimi çok seviyordumm ama yine kararlıyım tartımız kırılmış ve ben tam kilomu bilmiyorum 56 larda dlması lazım bugn tartı alıp kilomu söylerim bu arada çok spor yapamıyorum arada evde dans :)
yine sevceksin kendini emin ol :) bende hep 56 kiloydum 70 e kadar çıktım kendimden nefret eder olmuştum ama geçiyo yavaş yavaşbu arada şunu diyim bende spor yapamazdım ama 2ay önce internette walk at home diye bişey buldum duymuşsundur belki..ne biliyim benim çok hoşuma gitti hergün spor yapıyorum artık bi saatimi kendi sağlığıma harcıyorum çok iyi oluyo :) ben spor yapamam derdim ama bu düşüncem çok değişti..bence evde spor yapmayı yada bol yürüyüşü bi dene hadi bakalım hepimize iyi diyetlerrr :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?