Cok tesekkur ederim bende size bu guzel mesajiniz icin ❤ sanirim tek yolu var gibi artik bu isinBöyle bir durumda ben çalışan ve çocuğuma bakması için anneme muhtaç olan biri olsam, anneme ayrı ev tutmam, yanıma alırdım. Kadın sizin evinizde bile değil, eminim karşılığında da torun sevgisi ve saygı dışında da bir beklentisi yok maddi manevi.
Bu kadarı da gerçekten sağlıksız insan tepkisi. Hem kendi annen bakmamış, hem aile geçindirecek gelirin yok, hem bütçenize katkı sağlayan eşine saygın yok. Nereden baksan ahmakça.
Çocuk gibi küserekx iletişim yollarını kapatarak nereye varacakmış?
Annenize ben bile teşekkür ediyorum, ne güzel insanmış.
Ona gelemiyor buna gelemiyor elinden de bir şey gelmiyor ne istiyor bu adam pekiDenedim daha once ve odemedi odemedigi icin daha zarara girdim kredi cektim bide ailesi asla destek degil yazdikca nefret geliyor
Nasil kanit toplamaliyim meselaAllah kolaylık versin bacım.. manüplasyona uğramadan otokontrol geliştirirsen boşanma sürecini kolay atlatırsın. Artık tek hedefin boşanmak olsun. Zira onlarla baş edilmez.. eline kanıt olabilecek herşeyi biriktir. Sakın seni zora sokacak msjlar atma. Konuşmalar yapma ses kaydı falan yapar. Emin ol çok akıllar sinsiler.. mahkemede amacın imzalar atılana kadar başkası ne derse desin. Zira kendilerini öyle iyi anlatırlar ki dünyanın en iyi eşi sanırsın.. kimseye acımaz onlar..
Buadam ne istiyor tum gelirim ona gitsin ailemle hic konusmayayim ama cocuguda kim nasil bakiyorsa baksin ben onun sozunden hic cikmiyim istiyorOna gelemiyor buna gelemiyor elinden de bir şey gelmiyor ne istiyor bu adam peki
Sana yaptığı psikolojik baskı oluşturan msjlar dursun. Tartışırsan ses kaydı yap. Yedeklediğin bir yer olsun... biraz zaman alır ama başarırsın.. şiddet uygularsa darp raporu vb.Nasil kanit toplamaliyim mesela
Hayır aynı seyleri yaşayacaksınız diye bir şey yok olaylar kişilere göre değişir bende çocukla boşandım öyle şeyler yaşamadım gönlünüzü ferah tutun imtihan dünyası elbette zor olacak ama siz karar verin hangisi daha zor unutmayın dünyaya bir kere geliyoruz belkide yeni aşklar yaşarsınız bir evladınız daha birde tatlı bir kocanız olur tıpkı benim gibi ...tabiki bosanin demem ama olumsuz düşünmeyinGercekten cok uzuldum eminim ayni seyleri bende yasayacagim
annenizde bunları haketmiyor , almayın para szide hesabınıza yatırsınılarrr.Hanimlar merhaba cildirmak uzereyim sanirim. 1 yasinda oglum var gecenlerde dogum gunuydu ve biz biraz erken olarak esimin ailesinin yaninda dogum gununu coluk combalak kutladik gayette guzel gecti. Asil sorun su ki esim benim ailemden nefret ediyor maddi manevi ailem hep destek cikti varini yogunu bize harcadilar dogumumdan tutumda aklinza gelecek herturlu masrafa kadar ve sanirim esim bunun altinda ezildikce onlara muthis bir kin tutmaya neredeyse elinden gelse bizi gorusturmemeye calisacak fakat ne munasebet! Gelelim kavga sebebine Ogluma suan calistigim icin annem bakiyor hatta isini gucunu birakip calistigimiz sehre geldi burda da bir ev tuttu cocuk gunduzleri onda aksamlari esim aliyor eve donuyoruz dogum gununu erken kutladigimizi belitrmistim asil dogum gununda bende bi pasta aldim ve annemle oglumla sadece pasta ufledik buyuk bir organizayson yok yani (ki olabilirdide) esim basladi "sen nasil kutlama yaparsin, kutladik ya, ne oldu annenin zoruna mi gitti orda kutlama yapmamiz birde ona mi kutlama yaptin" demeye bende ne munasebet kendine gel diye aciklama yaptim fakat esim bende konusmamaya basladi hatta beni yok saymaya basladi(her kavgada boyle yapar cezalandirir yok sayarak ve asla ozur dilemez beni cildirtana kadar bu devam eder ve buyuk bir kavga kopar evde) bu sefer de aynisini yapri fakat artik oglumuda yok sayiyor ilgilenmiyor bakmiyor ben ise ciddi anlamda bosanmayi dusunuyorum cunku bu sessiz cezalandirmaya hakaret ve kufurlere bi yere kadar dayanabilsemde ayni seyleri ogluma yasatmaya niyetim yok ama sundan korkuyorum ya olurda bosanirsak oglumu hic gormez onu oyle cezalandirirsa bir insan cocugunla sirf benle kus diye nasil konusmaz aklim almiyor
Yok canim zaten suan para mevzumuz yok ailemle onlar zor zamanlarimizda verdiler hep demek istedigim oydu digum tasinma vsannenizde bunları haketmiyor , almayın para szide hesabınıza yatırsınılarrr.
Buna katiliyorum ben de evet.Cocuk ne kadar küçükse etkilenmesi de o kadar az oluyor.Bosanacaksan çocuk küçükken boşan sonra çocuklar için daha zor oluyor ben kızım 2 yaşındayken boşandım keşke 1 yaşındayken bosansaymisim diyorum mesela ..eski elemanda narsisti çok şükür Rabbim kurtardı
Toksik bi insan.İnsan el kadar cocuguna nasil trip atar ya.Bosanmaniz mantikli valla.İmkani olan bosansin modundayim zatenHanimlar merhaba cildirmak uzereyim sanirim. 1 yasinda oglum var gecenlerde dogum gunuydu ve biz biraz erken olarak esimin ailesinin yaninda dogum gununu coluk combalak kutladik gayette guzel gecti. Asil sorun su ki esim benim ailemden nefret ediyor maddi manevi ailem hep destek cikti varini yogunu bize harcadilar dogumumdan tutumda aklinza gelecek herturlu masrafa kadar ve sanirim esim bunun altinda ezildikce onlara muthis bir kin tutmaya neredeyse elinden gelse bizi gorusturmemeye calisacak fakat ne munasebet! Gelelim kavga sebebine Ogluma suan calistigim icin annem bakiyor hatta isini gucunu birakip calistigimiz sehre geldi burda da bir ev tuttu cocuk gunduzleri onda aksamlari esim aliyor eve donuyoruz dogum gununu erken kutladigimizi belitrmistim asil dogum gununda bende bi pasta aldim ve annemle oglumla sadece pasta ufledik buyuk bir organizayson yok yani (ki olabilirdide) esim basladi "sen nasil kutlama yaparsin, kutladik ya, ne oldu annenin zoruna mi gitti orda kutlama yapmamiz birde ona mi kutlama yaptin" demeye bende ne munasebet kendine gel diye aciklama yaptim fakat esim bende konusmamaya basladi hatta beni yok saymaya basladi(her kavgada boyle yapar cezalandirir yok sayarak ve asla ozur dilemez beni cildirtana kadar bu devam eder ve buyuk bir kavga kopar evde) bu sefer de aynisini yapri fakat artik oglumuda yok sayiyor ilgilenmiyor bakmiyor ben ise ciddi anlamda bosanmayi dusunuyorum cunku bu sessiz cezalandirmaya hakaret ve kufurlere bi yere kadar dayanabilsemde ayni seyleri ogluma yasatmaya niyetim yok ama sundan korkuyorum ya olurda bosanirsak oglumu hic gormez onu oyle cezalandirirsa bir insan cocugunla sirf benle kus diye nasil konusmaz aklim almiyor
Ben de yaDaha malını göremeyiz dedikçe, bi koca çıkıp ettiğimiz lafi yutturuyor bize. Ben bu kadar mal bi adam görmedim ömrümde. Konusmadigi cocuk da 1 yasinda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?