Benle kusunce cocuklada konusmayan es

Cok tesekkur ederim bende size bu guzel mesajiniz icin ❤ sanirim tek yolu var gibi artik bu isin

Denedim daha once ve odemedi odemedigi icin daha zarara girdim kredi cektim bide ailesi asla destek degil yazdikca nefret geliyor
Ona gelemiyor buna gelemiyor elinden de bir şey gelmiyor ne istiyor bu adam peki

Nasil kanit toplamaliyim mesela

Nasil kanit toplamaliyim mesela
Sana yaptığı psikolojik baskı oluşturan msjlar dursun. Tartışırsan ses kaydı yap. Yedeklediğin bir yer olsun... biraz zaman alır ama başarırsın.. şiddet uygularsa darp raporu vb.
Aşağılık kompleksi var belli ki ruh hastası. Hep bana hep bana. Yok öyle dünya..

Gercekten cok uzuldum eminim ayni seyleri bende yasayacagim
Hayır aynı seyleri yaşayacaksınız diye bir şey yok olaylar kişilere göre değişir bende çocukla boşandım öyle şeyler yaşamadım gönlünüzü ferah tutun imtihan dünyası elbette zor olacak ama siz karar verin hangisi daha zor unutmayın dünyaya bir kere geliyoruz belkide yeni aşklar yaşarsınız bir evladınız daha birde tatlı bir kocanız olur tıpkı benim gibi ...tabiki bosanin demem ama olumsuz düşünmeyin

Bosanacaksan çocuk küçükken boşan sonra çocuklar için daha zor oluyor ben kızım 2 yaşındayken boşandım keşke 1 yaşındayken bosansaymisim diyorum mesela ..eski elemanda narsisti çok şükür Rabbim kurtardı

Yazık cocuklarında kafasını karıştırıyor hadi siz yeitşkinsiniz küsse bir sekilde anlıyor idare ediyorsunuzda cocukcagız babasının degişkenligini nasıl anlasın yazık. Babamla annem cok kavga ederdi biz cocukken hatırlıyorum yani babam anneme hıncını bizden cıkarırdı bagırırdı işte cokmulazım gel cabuk buraya derdi biz odada pısmısız korkudan korkarak giderdim al sunu esya falan bilmem kim amcana gotur cabuk diye bagırırdı sinirli sinirli. Ay kosarak giderdim Allah'ın araba carpsada ölsem o eve dönmesem derdim sırf babamın snrli halindeki korkum yüzünden o cocuk aklımla kendime beddua edebilrdim.ama oyle vok ahır kavgalar degıl tabi amcaşarım annemi kendilerinden olmadıgı için pek sevmezdi annemin altınlarını falan yedirirdi babam geride istemeyecekinrdi abileri diye annemde hep onun kavgasını ederdi sen altınlarımı abilerinenyedirdin vs diye. Agız dalası ama biz korkudan diger odada sedirler vardı onların altına pısardık. O aklımızla inşallah ayrılırlar bizde rahat rahat oynarız falan derdik biz cocuguz pek etkilenmedk ama ablam faha cok etkilenmiştir ergen caglarındaydı . Yapmayın valla cocuk hergğn bunları cekecegine ayrılırın oda artık kafaısnda acaba babam benle konsyormu konusmuyormu dye karışıklık yasamaz

annenizde bunları haketmiyor , almayın para szide hesabınıza yatırsınılarrr.

Buna katiliyorum ben de evet.Cocuk ne kadar küçükse etkilenmesi de o kadar az oluyor.

Aslinda ne kadar şanslı bir adammiş eşiniz ama farkinda degil.Kv sehir degistirip ev tutuyor ve cocuguna bakiyor .Bu kadar fedakarlik sanirim nankörlük getiriyor.Anneniz ne kadar iyi ve fedakar biriymis.Allah selamete erdirsin dilerim.

Oğlunuzun 23 sene ilerideki haliyim.
Lütfen ayrılın.
Benim annemde de babamda da küsme huyları mevcuttu.
Sürekli korkarak yaşardım. Biraz konuşmasınlar direkt korkardım. İkisi de öğrendiler mantıksız olduğunu ama olan benim çocukluğuma oldu.
Yani size küsmesi zaten ayrıca yanlış o ayrı. Çocuğa neden küsüyor? Gerçekten saçma. Biri yukarıda yazmış düşünmek istediğinizi söyleyip engelleyin.
Bir zaman sonra siz de paranoyak olacaksınız çünkü. Biraz sussa "ne yaptım şimdi kesin anlamamı bekliyor" diyeceksiniz.
Hele o çocuk?
Ben daha fazla yazamıyorum kusura bakmayın

Bazı insanlara iyilik yaramaz. Kim iyilik yapsa ona kötülük ederler.
Annen baban kötü davransa, git kendi annen baksın çocuğuna deseler yada kızım evde otursun çalışmasın deseler belki az biraz kıymet bilirdi.
Bazılarının hamuru nankörlükle yoğrulmuş

Kocanız maddi manevi hiçbir varlık göstermiyor. Yokluğu daha hayırlı.
Anneye kızıp çocuğa trip atana insan demem zaten ben.

Toksik bi insan.İnsan el kadar cocuguna nasil trip atar ya.Bosanmaniz mantikli valla.İmkani olan bosansin modundayim zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…