Boşanmaya hazır olmadığınız için bu cümleyi kurduğunuzu düşünüyorum. Neden korkuyorsunuz ?Yok yahu en azindan konusabilmek yani tamam bosanalim dese yeter yada dinlese yeter
Hazır olan biri zaten bunları düşünmez. Alın çocuğu da annenizde kalın. Avukat aracılığıyla muhatap olun. Çocuğu alamaz zaten daha çok küçük. Siz sanki bu adamın bağımlısı olmuş gibisiniz. Kendi kararınızı kendiniz veremiyorsunuz.Bende konusmuyorum suan sabah git avukat bul bosanmak istiyorum senden dedim sen bul hallet benim bulmama gerek yok dedi ama ben bulsam anlasma protokulunu koysam onune resmen delirir ve cocugu almak icin ugrasir
Ev islerinde iyi temizlik yemek ondaydi su tartismalara kadar artik yapmiyor daha dogrusu eskiso gibi yapmiyor ben yapmasimi beklemiyorum zaten kendisi yapiyordu sozde cok dusunceli ya yardimci olmak icin ama sirf kendi istedigi yemekleri yapar buda dipnotBoşanmaya hazır olmadığınız için bu cümleyi kurduğunuzu düşünüyorum. Neden korkuyorsunuz ?
Evde nasıl bu adam ? Çocuğa anneniz bakıyor, ödemeleri siz yapıyorsunuz. Ev işinde bari destek oluyor mu ? Ne işe yarıyor bu adam ?
Şiddet sadece sana vurması değil ağır psikolojik şiddete maruz kalıyorsun ve bebeğinde en azından evladın için boşan böyle gerizekalı bir babanın yanında büyümemesi daha iyiHanimlar merhaba cildirmak uzereyim sanirim. 1 yasinda oglum var gecenlerde dogum gunuydu ve biz biraz erken olarak esimin ailesinin yaninda dogum gununu coluk combalak kutladik gayette guzel gecti. Asil sorun su ki esim benim ailemden nefret ediyor maddi manevi ailem hep destek cikti varini yogunu bize harcadilar dogumumdan tutumda aklinza gelecek herturlu masrafa kadar ve sanirim esim bunun altinda ezildikce onlara muthis bir kin tutmaya neredeyse elinden gelse bizi gorusturmemeye calisacak fakat ne munasebet! Gelelim kavga sebebine Ogluma suan calistigim icin annem bakiyor hatta isini gucunu birakip calistigimiz sehre geldi burda da bir ev tuttu cocuk gunduzleri onda aksamlari esim aliyor eve donuyoruz dogum gununu erken kutladigimizi belitrmistim asil dogum gununda bende bi pasta aldim ve annemle oglumla sadece pasta ufledik buyuk bir organizayson yok yani (ki olabilirdide) esim basladi "sen nasil kutlama yaparsin, kutladik ya, ne oldu annenin zoruna mi gitti orda kutlama yapmamiz birde ona mi kutlama yaptin" demeye bende ne munasebet kendine gel diye aciklama yaptim fakat esim bende konusmamaya basladi hatta beni yok saymaya basladi(her kavgada boyle yapar cezalandirir yok sayarak ve asla ozur dilemez beni cildirtana kadar bu devam eder ve buyuk bir kavga kopar evde) bu sefer de aynisini yapri fakat artik oglumuda yok sayiyor ilgilenmiyor bakmiyor ben ise ciddi anlamda bosanmayi dusunuyorum cunku bu sessiz cezalandirmaya hakaret ve kufurlere bi yere kadar dayanabilsemde ayni seyleri ogluma yasatmaya niyetim yok ama sundan korkuyorum ya olurda bosanirsak oglumu hic gormez onu oyle cezalandirirsa bir insan cocugunla sirf benle kus diye nasil konusmaz aklim almiyor
Siz niye yapmasını beklemiyorsunuz ? Siz de çalışıyorsunuz. Kendi istediği yemekleri yapıyor demekEv islerinde iyi temizlik yemek ondaydi su tartismalara kadar artik yapmiyor daha dogrusu eskiso gibi yapmiyor ben yapmasimi beklemiyorum zaten kendisi yapiyordu sozde cok dusunceli ya yardimci olmak icin ama sirf kendi istedigi yemekleri yapar buda dipnot
Aynen cok haklisiniz resmen bagimlilik nerdeyse ondan bosanmak icin bile ondan izin ister haldeyim tovbe yarabbim evet farkindayim bunun bunu kiracagim bu hemen bi gun icinde olmayacak ama su bir hafta icinde adim atacagimHazır olan biri zaten bunları düşünmez. Alın çocuğu da annenizde kalın. Avukat aracılığıyla muhatap olun. Çocuğu alamaz zaten daha çok küçük. Siz sanki bu adamın bağımlısı olmuş gibisiniz. Kendi kararınızı kendiniz veremiyorsunuz.
Dimi ama simdi anneme de git diyemiyorum burda da duzen kurdu iyi kotu zaten bosanma niyetindeyimEğer boşanmayacaksaniz, lütfen
annenizi derhal kendi evine babanızın yanına gönderin.
Sizin için daha fazla fedakarlıkta bulunmasın.
Çocuk ?
Çocuk ikinizin de çocuğu neticede.
Baba olarak elini cebine de atsin, kafa da yorsun..
Hadi bakalım, kim bakacaksa. Hangi kreş hangi bakıcı.
Bulsun ..
Daha fazla ben olsam annemin kullanılmasına müsade etmezdim.
Fazla fedakarlık insanı yüzsüz ediyor.
Eşiniz tam da öyle. .
Hadsiz yüzsüz bencil..
Anneanne Çocuğa baksın, her türlü şeye katlansin.
Bir tane pasta yedi üflediler diye olay olsun.
Oluuur .. tabii, başka emri ?
Dimi ama simdi anneme de git diyemiyorum burda da duzen kurdu iyi kotu zaten bosanma niyetindeyim
Canim nerde görülmüş el kadar cocugun babaya verildigi. Boşa gitsin zaten ne faydasi var anlamadim her seyini ailen karsiliyormus. Bu seni sinir etmek dışında ne yapiyor. Iyi yönleri var mi? Adam blöf yaptigini düşünüyor. Bosanmaya gönlü olan karşı tarafa mi der avukat bul ac davayi diye, kendi acar.Bende konusmuyorum suan sabah git avukat bul bosanmak istiyorum senden dedim sen bul hallet benim bulmama gerek yok dedi ama ben bulsam anlasma protokulunu koysam onune resmen delirir ve cocugu almak icin ugrasir
Ustelik yavrumda yeni yeni konusyuyor babam babam baba babam diye adam gelip lutfedip yemek yerken yaninda bile durmadiDaha malını göremeyiz dedikçe, bi koca çıkıp ettiğimiz lafi yutturuyor bize. Ben bu kadar mal bi adam görmedim ömrümde. Konusmadigi cocuk da 1 yasinda.
O narsistse sen de her seyin farkindasin cin gibisin istesen donunda sallarsin. Narsistlerin kurbanı özgüvensizlerdir. Herkese sökmez onlarin manipulasyonlari.Evet esim narsist burdaki konulari okudum neredeyse hepsini okadar iyi bir manipilasyoncu ki konuyu o acsa ona acirdiniz korkum mahkemeyi manipule etmesi zira ben bile heralde bu adam hakli ya derken buluyorum bazen kendimi acaba ben mi narsistim diyr bile dusunuyorum inanin cok zor bi durum yanlis anlasilma olmasin kocam da kocam diye tutturan bir tip degilim tek istegim onun manipulasyonuna ugramadan cocukla en az hasari alip buna son vermek mahkeme surecinde manipule edilmekten korkuyorum
Allah kolaylık versin bacım.. manüplasyona uğramadan otokontrol geliştirirsen boşanma sürecini kolay atlatırsın. Artık tek hedefin boşanmak olsun. Zira onlarla baş edilmez.. eline kanıt olabilecek herşeyi biriktir. Sakın seni zora sokacak msjlar atma. Konuşmalar yapma ses kaydı falan yapar. Emin ol çok akıllar sinsiler.. mahkemede amacın imzalar atılana kadar başkası ne derse desin. Zira kendilerini öyle iyi anlatırlar ki dünyanın en iyi eşi sanırsın.. kimseye acımaz onlar..Evet esim narsist burdaki konulari okudum neredeyse hepsini okadar iyi bir manipilasyoncu ki konuyu o acsa ona acirdiniz korkum mahkemeyi manipule etmesi zira ben bile heralde bu adam hakli ya derken buluyorum bazen kendimi acaba ben mi narsistim diyr bile dusunuyorum inanin cok zor bi durum yanlis anlasilma olmasin kocam da kocam diye tutturan bir tip degilim tek istegim onun manipulasyonuna ugramadan cocukla en az hasari alip buna son vermek mahkeme surecinde manipule edilmekten korkuyorum
Yani şöyle düşünüyorum nasıl olsa çocuk anlayacak yaşta değil diye seni cocugun üstünden cezalandiriyor yani o hareket sana aslinda cocuk onun tribini anlayamaz nasilsa diye.Ustelik yavrumda yeni yeni konusyuyor babam babam baba babam diye adam gelip lutfedip yemek yerken yaninda bile durmadi
Kesinlikle oyle yapiyor beni cezalandirmak amaci cunku aralarinda ki iliskiyi sevdigimi biliyor. Zaten ben yanlarinda olamayinca oyun oyniyor konusuyor guluyor ediyor ben odaya girdigim anda buzYani şöyle düşünüyorum nasıl olsa çocuk anlayacak yaşta değil diye seni cocugun üstünden cezalandiriyor yani o hareket sana aslinda cocuk onun tribini anlayamaz nasilsa diye.
Ama bizim toplumdaki babalarda şöyle de bi kansizlik mevcut. Adamin sevmedigi bir karısı ve cok sevdigi bi metresi var diyelim. Karisindan olan cocuklara sırt cevirip sevdigi metresten olan cocuklara varini yogunu döken itler var. Bu erkegimsiler niyeyse kadini seviyorsa ondan olan çocuğu da seviyor. Babalik annelik gibi icten gelen bisey degil zamanla olusan bisey oldugu icin sanirim bazen bu takim şerefsizlerde oluşmuyor işte olustuysa da bozuluyor.
Ben yokken konusup oynuyor beyfendi aklinca beni cezalandiriyor malBir yaşında bebek yaa bir yaşında daha rakamla 1... Hiçbir şeyden haberi olmayan bir melek nasıl onu da cezalandırabiliyor saçma sapan insan yapmak istese bile yapamaz dayanamaz duramaz anne baba sevgisine aç ve muhtaç minicik bir insan o kaldı ki sizi de cezalandıramaz, zaten haksız da haklı olsa bile yapamaz karı koca arasında böyle bir ilişki dinamiği olmamalı, sorunlu bir adam resmen.
Ayrıca bir yaş benim gözümde çok özeldir, dünyadaki ilk senesi ilk yaşı isterseniz yüz kere kutlarsınız yani ne olmuş? Ay okurken delirdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?