Benle kusunce cocuklada konusmayan es

Yok yahu en azindan konusabilmek yani tamam bosanalim dese yeter yada dinlese yeter
Boşanmaya hazır olmadığınız için bu cümleyi kurduğunuzu düşünüyorum. Neden korkuyorsunuz ?
Evde nasıl bu adam ? Çocuğa anneniz bakıyor, ödemeleri siz yapıyorsunuz. Ev işinde bari destek oluyor mu ? Ne işe yarıyor bu adam ?

Bende konusmuyorum suan sabah git avukat bul bosanmak istiyorum senden dedim sen bul hallet benim bulmama gerek yok dedi ama ben bulsam anlasma protokulunu koysam onune resmen delirir ve cocugu almak icin ugrasir
Hazır olan biri zaten bunları düşünmez. Alın çocuğu da annenizde kalın. Avukat aracılığıyla muhatap olun. Çocuğu alamaz zaten daha çok küçük. Siz sanki bu adamın bağımlısı olmuş gibisiniz. Kendi kararınızı kendiniz veremiyorsunuz.

Ev islerinde iyi temizlik yemek ondaydi su tartismalara kadar artik yapmiyor daha dogrusu eskiso gibi yapmiyor ben yapmasimi beklemiyorum zaten kendisi yapiyordu sozde cok dusunceli ya yardimci olmak icin ama sirf kendi istedigi yemekleri yapar buda dipnot

Şiddet sadece sana vurması değil ağır psikolojik şiddete maruz kalıyorsun ve bebeğinde en azından evladın için boşan böyle gerizekalı bir babanın yanında büyümemesi daha iyi

Siz niye yapmasını beklemiyorsunuz ? Siz de çalışıyorsunuz. Kendi istediği yemekleri yapıyor demek adamın her yerinden bencillik akıyor.

Benim eşimde sizin eşiniz gibi küssek çocukların yüzüne bakmaz onlarla ilgilenmez içeride uyur. Eline valizini tutuşturuveriyorum evde çocuklarıma böyle davranamazsın diye kendine geliyor.

Eğer boşanmayacaksaniz, lütfen
annenizi derhal kendi evine babanızın yanına gönderin.

Sizin için daha fazla fedakarlıkta bulunmasın.
Çocuk ?
Çocuk ikinizin de çocuğu neticede.
Baba olarak elini cebine de atsin, kafa da yorsun..
Hadi bakalım, kim bakacaksa. Hangi kreş hangi bakıcı.
Bulsun ..

Daha fazla ben olsam annemin kullanılmasına müsade etmezdim.

Fazla fedakarlık insanı yüzsüz ediyor.
Eşiniz tam da öyle. .
Hadsiz yüzsüz bencil..

Anneanne Çocuğa baksın, her türlü şeye katlansin.
Bir tane pasta yedi üflediler diye olay olsun.
Oluuur .. tabii, başka emri ?

Aynen cok haklisiniz resmen bagimlilik nerdeyse ondan bosanmak icin bile ondan izin ister haldeyim tovbe yarabbim evet farkindayim bunun bunu kiracagim bu hemen bi gun icinde olmayacak ama su bir hafta icinde adim atacagim

Dimi ama simdi anneme de git diyemiyorum burda da duzen kurdu iyi kotu zaten bosanma niyetindeyim

Dimi ama simdi anneme de git diyemiyorum burda da duzen kurdu iyi kotu zaten bosanma niyetindeyim

Ben anneme kiyamazdim.
Belki kendisi farkında belki değil.
Ama kocam annemi bu kadar istemezken, annemin bizim için yaptığı fedakarlık beni ezerdi.
Hak etmiyoruz anne diye düşünürdüm.

Gerçekten niyetine koydunuz ayrilacaksaniz hakkınızda hayirlisi olsun.
Ama yine de işte çocuk var, belli bir düzen var diye ola ki ayrılıktan vazgeçerseniz .
Annenize bütün iyilikleri için teşekkür edin. Ve artık herkes kendi hayatına baksın .

Anneniz bakıcı değil sadece anneanne olarak elbette yine sevmeye görüşmeye gelmeye gitmeye devam etsin.

Bende konusmuyorum suan sabah git avukat bul bosanmak istiyorum senden dedim sen bul hallet benim bulmama gerek yok dedi ama ben bulsam anlasma protokulunu koysam onune resmen delirir ve cocugu almak icin ugrasir
Canim nerde görülmüş el kadar cocugun babaya verildigi. Boşa gitsin zaten ne faydasi var anlamadim her seyini ailen karsiliyormus. Bu seni sinir etmek dışında ne yapiyor. Iyi yönleri var mi? Adam blöf yaptigini düşünüyor. Bosanmaya gönlü olan karşı tarafa mi der avukat bul ac davayi diye, kendi acar.

Daha malını göremeyiz dedikçe, bi koca çıkıp ettiğimiz lafi yutturuyor bize. Ben bu kadar mal bi adam görmedim ömrümde. Konusmadigi cocuk da 1 yasinda.
Ustelik yavrumda yeni yeni konusyuyor babam babam baba babam diye adam gelip lutfedip yemek yerken yaninda bile durmadi

O narsistse sen de her seyin farkindasin cin gibisin istesen donunda sallarsin. Narsistlerin kurbanı özgüvensizlerdir. Herkese sökmez onlarin manipulasyonlari.

Bir yaşında bebek yaa bir yaşında daha rakamla 1... Hiçbir şeyden haberi olmayan bir melek nasıl onu da cezalandırabiliyor saçma sapan insan yapmak istese bile yapamaz dayanamaz duramaz anne baba sevgisine aç ve muhtaç minicik bir insan o kaldı ki sizi de cezalandıramaz, zaten haksız da haklı olsa bile yapamaz karı koca arasında böyle bir ilişki dinamiği olmamalı, sorunlu bir adam resmen.
Ayrıca bir yaş benim gözümde çok özeldir, dünyadaki ilk senesi ilk yaşı isterseniz yüz kere kutlarsınız yani ne olmuş? Ay okurken delirdim valla

Allah kolaylık versin bacım.. manüplasyona uğramadan otokontrol geliştirirsen boşanma sürecini kolay atlatırsın. Artık tek hedefin boşanmak olsun. Zira onlarla baş edilmez.. eline kanıt olabilecek herşeyi biriktir. Sakın seni zora sokacak msjlar atma. Konuşmalar yapma ses kaydı falan yapar. Emin ol çok akıllar sinsiler.. mahkemede amacın imzalar atılana kadar başkası ne derse desin. Zira kendilerini öyle iyi anlatırlar ki dünyanın en iyi eşi sanırsın.. kimseye acımaz onlar..

Ustelik yavrumda yeni yeni konusyuyor babam babam baba babam diye adam gelip lutfedip yemek yerken yaninda bile durmadi
Yani şöyle düşünüyorum nasıl olsa çocuk anlayacak yaşta değil diye seni cocugun üstünden cezalandiriyor yani o hareket sana aslinda cocuk onun tribini anlayamaz nasilsa diye.

Ama bizim toplumdaki babalarda şöyle de bi kansizlik mevcut. Adamin sevmedigi bir karısı ve cok sevdigi bi metresi var diyelim. Karisindan olan cocuklara sırt cevirip sevdigi metresten olan cocuklara varini yogunu döken itler var. Bu erkegimsiler niyeyse kadini seviyorsa ondan olan çocuğu da seviyor. Babalik annelik gibi icten gelen bisey degil zamanla olusan bisey oldugu icin sanirim bazen bu takim şerefsizlerde oluşmuyor işte olustuysa da bozuluyor.

Kesinlikle oyle yapiyor beni cezalandirmak amaci cunku aralarinda ki iliskiyi sevdigimi biliyor. Zaten ben yanlarinda olamayinca oyun oyniyor konusuyor guluyor ediyor ben odaya girdigim anda buz

Böyle bir durumda ben çalışan ve çocuğuma bakması için anneme muhtaç olan biri olsam, anneme ayrı ev tutmam, yanıma alırdım. Kadın sizin evinizde bile değil, eminim karşılığında da torun sevgisi ve saygı dışında da bir beklentisi yok maddi manevi.
Bu kadarı da gerçekten sağlıksız insan tepkisi. Hem kendi annen bakmamış, hem aile geçindirecek gelirin yok, hem bütçenize katkı sağlayan eşine saygın yok. Nereden baksan ahmakça.
Çocuk gibi küserekx iletişim yollarını kapatarak nereye varacakmış?
Annenize ben bile teşekkür ediyorum, ne güzel insanmış.

Ben yokken konusup oynuyor beyfendi aklinca beni cezalandiriyor mal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…