Benmi abartiyorum? Ilgisizmi?

Bir Pazar var,az az gorusuyoruz, Eleman,personel.. beynim yandiiii.
Simdi isini sizden ustun tutuyorsa, evlendikten sonra daha fenasi olucak bence. Alistirin kendinizi simdiden.

Adam yogun bilerek evlendin.
Dugunden sonra da yogun olacak hep yogun olacak.

Simdiden boyle yaparsan adami biktirirsin.

Kendine bir mesgale bul. Simdiden adamin yakasina yapisma.

Kendi işinin olması böyle bir şey malesef. Bu durumu şimdiden kabullenseniz iyi olur. Yoksa çok kavga edersiniz. Yakın arkadaşlarımdan biliyorum çok zor. Çocukkarını yalnız büyütüyorlar resmen. Adamlar evi otel gibi kuşşanıyorlar. Geziyorlar tozuyorlar ama hep yalnız. Her nimetin bir külfeti oluyor malesef.

Yapmayin yazik gunah ya adam pazar gunu bile çalışıyor kendinizde söylüyorsunuz cok yogun eleman eksikligi var diye adam ikinizin geleceginiz icin çalışıyor bir ay bile kalmamış dugununuze dugun yapmak yeni duzen kurmak o kadar kolay degl erkek evi gecindirir sizi dusunmezse bu kadar çalışırmı işi gücü birakip yaninizda otursa ilgilense ne yiyo ne iceceksiniz yorumum biraz sert olmus olabilir kusura bakmayin ama ister istemez biraz sinirlendim evlendikten sonra hp yaninizda olucak zaten bayramda gorusmeyi düşünmüyorum demissiniz yapmayin ne guzel esinizin kendi işi varmış bayramda gonlunu alin şimdiden skmayin adami bnm esimde cok yogun calisiyo sabah gunaydin aksam iyi geceler askım seni seviyorum diye uyuyoruz gene sabah ayni sabah aksam iste hafta sonu geliyo bsyler cikiyo disari cikmak zorunda kaliyo bizde bir ayda 3 gun zar zor kendimize zaman ayiriyoruz bunlari iyice düşünün hayat boyle umarim hp mutlu olursunuz

yanına gidin diyoruz meşgul sıkılıyorum diyorsunuz eee biraz sabredin bakın çalışıyor adam düğün diyoruz darlandım diyorsunuz bence sizde bir sorun vvar bu kadar sıkmayın

Biraz kıymet bilin bence. Adam demiş Zaten sabah kahvaltı yapalım ama sonra işim var diye. Hem işim var ama yanımıza uğra bir şeyler bakalım bile demiş.
Valla şımarıklık bu yaptığınız, zaten şurda ne kalmış düğüne, sonra hep sizinle olacak. Bırakın işine gücüne baksın adam. Siz de kendinize bi uğraş bulun da sarmayın adama.

Kendi işi,eleman yok bu yüzden sürekli yoğun.Evlendikten sonra da böyle olacak.Kendinizi buna alıştırın.
Yoksa sürekli bu konu yüzünden, eşinizle tartışırsınız,aranız bozulur.Anlayış gösterin biraz.
Maalesef evlilik öyle hayal ettiğimiz gibi lay lay lom olmuyor çoğu zaman.

Bence pozitif ol olaylara pozitif yaklaş, erkekler bunu istiyor. Bak şimdi o çok yoğun yorulucak bütün gün çalışıcak sen de ona yardımcı olmalısın. Yani anlayışlı davranmalısın. Adam sana kahvaltı yaparız sonra ben ise gecerim demis zaten. Elinden gelen bu. Daha ne yapsın. Birazcık sakin ol.

Çalışma hayatının içinde hic bulundunuz mu. Bulunmadıysanız anlayamıyorsunuz eğer bulunduysanizda anlamıyorsanız o daha vahim. Sen yanımda olmadiktan sonra ne yapayım ekmek parasını nedir. Işi var çalışmak zorunda is yerine ben gelemem diyemez evlilikte ilk pazarınız bile olsa bu işyerini hic ilgilendirmez. Anlayış anlayış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…