- 13 Mart 2015
- 4.335
- 8.012
- 358
- Konu Sahibi portakalca
-
Esim disardan birine yok diyemeyen kimseyi kirmayan biri. Simdi bir tanıdığı gitse bi yemege cikalim dese birakir cikar. Bana gelince bunun olmamasi beni cok yoruyorPazar pazar pazardan sonrasını okuyamadım, davranışınız çok cocukça geldi kusura bakmayın. Adsm da keyfinden o kadar çalışmıyordur di mi? Biraz anlayış lütfen. Bundan sonra tüm pazarlar sizin.
Neden kendine fazladan personel almıyor ?Evlendikten sonra da böyle olur. Bazen sevmek yetmiyormu tahammülsüzlüğüm nedeb diye soruyorum. Herkes çalışıyor herkes ayni dertte ama o birsz daha şanslı ki kendi işi beni ihmali beni cok yoruyor. Personeli benim hafta sonu ailemle planim var diyo ona izin veriyor. Madem bu kadar yoğun ve önemli bi hafta kimseye izin vermesin. Onlar aile onalr önemli de bi benmi gereksizim diyorum
Belki kendi işin başında olmak istiyor. Ben bi grup çalışması yapsak herşey benim denetimimden geçmezse herşey kötü gidicek gibi hissedip takıntı yapıyorum. Belki eşiniz de böyledir.Neden kendine fazladan personel almıyor ?
Neden kendine fazladan personel almıyor ?
Personel ariyor suan bulamiyor.Neden kendine fazladan personel almıyor ?
Çok güzel bi yorum teşekkür ederim. Şu günde bizim olsunmu diye o kadar çok yaklaştımki anlatamam. Tatli dillr olmuyor kavga etsek yine olmuyor bundan bunalmış durumdayim. Birde o hemen unutur ama ben unutamam bu seferde uzatan taraf benmisim gibi oluyor.Kendi işyeri olan biri maddi açıdan rahat olsa da sorumluluğu çok çok fazla..buna bende kolay alışamamıştım ama anlayış göstermek gerekiyor çünkü işin başında olmayınca işler aksıyor..herşey yolunda da gitse bazen karşı taraf ödemeyi aksatıyor bu durumda işvereni zora sokuyor..şunu unutmayın ticaret al-sat değil sadece..dönen bir para olmaz ise yani satıştan gelir birkaç gün bile aksasa işverenin giderleri ödenmek zorunda..en basitinden sigorta primleri,işyeri ödemeleri kişisel borçlar vs.. makina arızası çıkıyor mesela..yedek parça gerekiyor vs vs kısacası ticaret iyi kazandıran fakat olmadık giderleri yada aksaklılar çıkan risklide bir iş.
Size hak veriyorum tabii vakit geçirmek istemek en doğal hakkınız ama ticaretle uğraşanlar "işkolik" olmak zorunda deyim yerindeyse çünkü bizzat başında durulmazsa işler yürümüyor ve siz şikayet ettikçe eşinizden alacağınız tek yanıt "anlayışsızdın,dırdırcısın" olacak..zaten tüm uygun vakitlerini sizinle geçirecek ama sürekli işinden şikayet ederseniz sırf tartışmamak adına eve gelmek istemez..çok tepki göstermeden "şu günde bizim olsun mu" şeklinde yaklaşırsanız siz kazanırsınız..
Tele cevap vermemeniz çocukça olur..kim niye liseli kaprisleriyle uğraşsın onca iş güç arasında..anlayış + tatlı dil kullanırsanız hem evliliğinizin ilk zamanları güzel geçer, hemde ikinizin de alışma süreci kolay olur..bu srada mutluluklar dilerim.
Anladiginiz gibi degil. Ben işim oldugunda gidiyorum sadece yanina. Oda eksigimiz var gel bak diye cagirdi. Sonraya ertelenebilir oldugu icin gitmedim. Normalde yanina gidip butun gun orda duramam. Onceden beraber calisiyorduk ve oraya gidip butun günümü geciremem isim olduğunda bile zor gidiyorum. Oda zaten oyle gideyimde orda durayim istemez rahat edemez.yeminle ben daraldım.
al bi kitap git işte yanına. yalnız kalıyprum orda diye asıl sen fedakarlıl yapmıyosun. adam seni görmek için gel iş yerime diyor sen de yok vakit ayırmıyo diyosun. en azından adam çözüm bulmaya çalışıyo ama sen yanaşmıyosun.
bi de böyle bak istersen olaya.
Çok güzel bi yorum teşekkür ederim. Şu günde bizim olsunmu diye o kadar çok yaklaştımki anlatamam. Tatli dillr olmuyor kavga etsek yine olmuyor bundan bunalmış durumdayim. Birde o hemen unutur ama ben unutamam bu seferde uzatan taraf benmisim gibi oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?